Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL Reflect Flow Pro TWS sportfülhallgató, fehér

Ár:
75.999 Ft
Gyártó: JBL
Cikkszám: 6925281987410
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-28

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

A JBL Reflect Flow Pro fülhallgatókat úgy tervezték, hogy fokozzák a teljesítményt, a POWERFINS segítségével pedig biztonságosan illeszkedjenek a füledbe. Növeld a motivációdat a lenyűgöző JBL Signature hangzással, akár 30 órányi játékidővel. Az adaptív zajszűrés megvéd a nem kívánt zajoktól. A Smart Ambient kényelmesebbé teszi az utcán való futást, vagy lehetővé teszi a gyors csevegést a k8rülötted lévőkkel. A 6 mikrofon tökéletes hangtisztaságot biztosít minden hívás vagy megbeszélés során, még akér szeles időben is. Dolgozz vagy edz bárhol, IP68-as izzadság, eső vagy por elleni védelemmel. Kell segítség? Beszélj a Hey Google-val vagy Alexával, csak a hangoddal!

Jellemzők:

  • Adaptív zajszűrés a Smart Ambient funkcióval
  • JBL Signature Sound
  • Tökéletes, tiszta hívások
  • IP68-as védelem és biztonságos illeszkedés
  • 30 óra játékidő Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltés
  • Hangsegéd támogatás
  • Testreszabható érintésvezérlés
  • Dual Connect + Sync
 

Adaptív zajszűrés Smart Ambient funkcióval

Halld jobban a zenéidet és kevesebbet a környezeti zajokból. Az adaptív zajszűrés automatikusan vagy a JBL Headphones App segítségével szabályozza a zavaró tényezőket. A Smart Ambient segít, hogy biztonságban érezd magad séta és futás közben, és lehetővé teszi, hogy zenehallgatás közben csevegj a barátoddal.

 

JBL Signature Sound

A Reflect Flow Pro fülhallgató olyan jól szól, mint ahogy kinéz, a 6,8 mm-es dinamikus meghajtókkal hihetetlen JBL Signature Sound hangzást biztosít, akár az irodában tartózkodsz, akár a szabadban edzel.

 

6 mikrofon a tökéletes hívásokhoz és nulla zajhoz

Soha ne aggódj amiatt, hogy nem hallanak rendesen, amikor kint vagy, tömegben vagy egy szeles napon futsz. A mikrofonok biztosítják, hogy bárhol is vagy, maradj vonalban, kristálytiszta hanggal, és hívás közben ne legyen hangkiesés egyik oldalon sem. A VoiceAware segítségével szabályozhatod a fülhallgatóba visszavezetett mikrofonhang mennyiségét, és kiválaszthatod, hogy mennyit akarsz visszahallani a saját hangodból.

 

IP68 védelem és biztonságos illeszkedés

Az extrém IP68 víz- és porállóság azt jelenti, hogy az edzések során semmilyen időjárási körülmény nincs hatással a fülhallgatóra – de akár a JBL Reflect Pro fülhallgatókkal való szörfözés, vagy edzés utáni zuhanyzás is megengedett, mindezt anélkül, hogy egy ütemet is kihagynál a zenehallgatásból. A teljesítmény fokozására tervezett POWERFINS megoldás 4 méretben biztonságosan tartja a füledben a fülhallgatókat.

30 óra játékidő Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltéssel

Dolgozz vagy edz útközben a Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltés kényelmével. Semmi sem állíthat meg 10 órányi áramellátással a fülhallgatóban és 20 órányi tokban az egész napos zökkenőmentes zenehallgatáshoz.

Kérj segítséget a hangoddal

Kérj segítséget kedvenc hangsegédedtől a hangoddal vagy a fülhallgató megérintésével. Aktiváld az ANC vagy Ambient Aware funkciókat, ellenőrizd az akkumulátor élettartamát, vagy kapcsold ki a JBL Reflect Flow Pro készüléket egyszerűen a hangoddal.

Testreszabható, teljes hozzáférésű érintésvezérlés

Ha futás vagy jóga közben hívás érkezik, fogadd vagy utasítsd el egy egyszerű érintéssel. Kapcsold be hangsegédedet, indítsd el vagy állítsd le a zenét, vagy állítsd be a hangerőt bármelyik fülhallgatón egy gyors koppintással, vagy töltsd le az ingyenes My JBL Headphones alkalmazást, hogy személyre szabhasd a Reflect Flow Pro készüléked.

Maximalizáld a kényelmet a teljesítmény javítása érdekében

Az utolsó dolog, amire szükséged van, az az, hogy edzés közben megsérüljön vagy kiessen a fülhallgatód. Használd a JBL Headphones App és a Check My Best Fit funkciót a legjobb hangteljesítmény és a maximális kényelem érdekében. A fejhallgató használata közbeni hangszivárgás tesztelésével az alkalmazás gyorsan megállapítja, hogy mikor illeszkedik a legjobban a füledbe az eszköz.

Dual Connect + Sync

Attól a pillanattól kezdve, hogy kinyitod a tokot, a Dual Connect + Sync elindítja a Bluetooth szinkronizálási folyamatot. Ezenkívül az alkalmazáson keresztül testreszabhatod az egyes fülhallgatók funkcióit használja az egyiket vagy mindkettőt a hívások, a zene és a Voice Assistant kezeléséhez, ezzel kímélve az akkumulátort.

Keresés