Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL Quantum TWS Gamer fülhallgató, fekete

Ár:
65.999 Ft
Gyártó: JBL
Cikkszám: 6925281958281
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Raktáron
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
univerzális

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

Játssz bárhol hallj mindent a JBL Quantum TWS segítségével. A True Adaptive Noise Canceling korlátozza a zavaró tényezőket, miközben elmerülsz a térhangzásban. Vagy ha vissza kell ugrani a való világba, a JBL Dual Source segítségével gyorsan és egyszerűen válthatsz át a játékról a bejövő hívásokra, míg az Ambient Aware folyamatosan figyeli a környezetedet. Az összes Bluetooth-forrással kompatibilis, az eszközök közötti váltás zökkenőmentes, bárhová is vezetnek kalandjaid. Könnyen és gyorsan párosítsd Bluetooth okostelefonokkal, és hozz létre alacsony késleltetésű, 2,4 GHz-es kapcsolatot a kompatibilis eszközökkel a mellékelt USB-C dongle segítségével egy töltőtokban, amely 16 órányi energiát ad a fülhallgató 8 órájához.

Jellemzők:

  • A JBL QuantumSURROUND™ a legjobb térhatású megoldás a magával ragadó játékhoz
  • Valódi adaptív zajszűrés négy sugárformáló mikrofonnal és automatikus kalibrációval
  • Ambient Aware a környezeti zaj kiszűréséhez a lejátszó igényei szerint
  • Hat mikrofon (minden fülhallgatón három) biztosítja a kristálytiszta kommunikációt a csapattársakkal
  • Két eszköz csatlakoztatása a 2,4 GHz-es vezeték nélküli USB-C hardverkulcson vagy a Bluetooth 5.2-n keresztül a gamer minőségű, alacsony késleltetésű kapcsolathoz
  • 24 órás akkumulátor-élettartam – 8 óra fülhallgatóval, további 16 óra töltőtokkal
  • Könnyű, tartós konstrukció IPX4 vízállósággal
  • Multi AI támogatás – egyszerűen push-to talk a preferált intelligens asszisztensekkel, ha mobileszközhöz csatlakozol
  • Kompatibilis a JBL QuantumENGINE™ PC-szoftverrel és a JBL Headphones alkalmazással a tökéletes hang testreszabás érdekében
 

JBL QuantumSURROUND

Érezd magad a játékba a JBL QuantumSURROUND segítségével, amely magával ragadó, pontos hangzást biztosít körülötted. A JBL QuantumSURROUND csak PC-n érhető el a JBL QuantumENGINE szoftverrel. A kompatibilitás érdekében ellenőrizd a csatlakoztatási útmutatót.

 

Alacsony késleltetésű vezeték nélküli kapcsolat

Hozz létre alacsony késleltetésű, 2,4 GHz-es kapcsolatot a kompatibilis eszközökkel a mellékelt USB-C hardverkulccsal. A JBL Quantum TWS fülhallgatók minden Bluetooth-os eszközzel, például okostelefonokkal és táblagépekkel kompatibilisek.

 

Fast Pair és JBL Dual Source

Soha ne hagyj ki hívást játék közben. Miután 2,4 GHz-es veszteségmentes vezeték nélküli kapcsolaton keresztül csatlakoztál egy kompatibilis eszközhöz, könnyedén fogadhatod a bejövő hívásokat Bluetooth-on keresztül, majd visszatérhetsz a 2,4 GHz-es veszteségmentes vezeték nélküli kapcsolathoz a JBL Dual Source segítségével.

 

ANC és Ambient Aware

Tartsd magad a játékban a JBL True Adaptive Noise Cancelling automatikus kalibrálásával, vagy figyeld valós környezetedet az Ambient Aware segítségével

Irányítható hangfókuszos mikrofon

Akár parancsokat adsz, akár barátaidat játékra hívod, hangod mindig hangosan és tisztán szólal meg a 6 mikrofonos hívásminőségnek és az integrált sugárformáló technológiának köszönhetően.

Könnyű, strapabíró konstrukció

Élvezd a játékot, amikor csak alkalmad nyílik rá, nappal vagy éjszaka, esőben vagy napsütésben, 8 órás akkumulátor-üzemidővel és 16 további órával a tokkal, valamint a tartós, könnyű, IPX4 vízálló kialakítással a kényelem és a biztonság érdekében útközben.

AI támogatás

Koppints a beszélgetéshez, amikor csatlakozik mobileszközéhez, és kérj segítséget a Hey Google-tól és az Alexától a Multi AI támogatással.

 

 

JBL QuantumENGINE

Élvezd a True Wireless Stereo hangzás teljes irányítását bárhol. A JBL Quantum TWS kompatibilis a szabadalmaztatott JBL Quantum PC-szoftverrel és a JBL Headphones App-al, lehetővé téve az EQ, a mikrofon és a térhangzás beállítását a tökéletes játékkörnyezet érdekében.

 
 

 


Hozd ki a maximumot a JBL Quantum gamer fejhallgatókkal. Sok év kutatásai támasztják alá a pontosan megtervezett fejhallgatót az egyedi, élvonalbeli szoftverrel, hogy a cselekmények középpontjába kerülj. Tapasztald meg a hiperpontos, magával ragadó hangot, amely felfedi a körülvevő világ minden részletét - így meghallasz mindent. Vagy válaszd a JBL Quantum Duo hangszórókat, hogy hang- és fényhatásokkal töltsd meg szobádat. Élvezz minden játékot és soha ne hagyj ki semmi akciót, ami elősagítheti a parti megnyerését.

 

HANGZÁS AMI IGAZI ÉLMÉNYT AD


Az összes platformon kompatibilis, és a fejhallgatókon megtalálható a JBL QuantumSOUND Signature - extra nagy, könnyű meghajtók, amelyeket a JBL szakértői hangoltak a játék legjobb hangzásához.

 

PONTOS, MAGÁVAL RAGADÓ SURROUND


A JBL QuantumSURROUND egy szabadalmaztatott algoritmus alapján generálja le a mai legnépszerűbb surround hangzású fejhallgató-technológiák teljesítményét. A JBL Quantum ONE modell rendelkezik integrált érzékelővel, amely követi a fejmozgást, lehetővé téve, hogy a hangokat 360 fokos térben hallhasd körülötted - csak mozgasd a fejed a forrás pontos meghatározásához.

 

MAXIMÁLIS KÉNYELEM


Maratoni játékmenetek? Nem probléma! A könnyű fejpánt és a memóriahab fülpárnákat órákig tartó harcra tervezték.

 

HALLHATÓ ÉS TISZTA HANG


Gyűjtsd össze a csapatodat és egyértelműen hívd ki egy csatára az ellenfeleket. Irányított mikrofonjaink precízek, így a csapatod minden szót hallani fog.

 

RÉSZLETES BEÁLLÍTÁS


Az egyedülálló JBL QuantumENGINE PC szoftver megkönnyíti a fejhallgató személyre szabását - a lehető legpontosabb élmény érdekében. Készíts külön felhasználói profilokat, módosítsd a mikrofon beállításait, állítsd be az EQ-t, az RGB-t. Csak bizonyos modelleknél!

 

TÖLTSD MEG SZOBÁDAT HANGGAL


A JBL Quantum Duo PC hangszórókkal új szintre emelkedhetsz. A JBL szabadalmaztatott térhatású hangzásának és a Dolby Digital-nak köszönhetően soha nem hagyhatsz ki egyetlen részletet se, mindent hallani fogsz. A különböző színű előre beállított és világítási minták testreszabják a beállítást.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Minimum frekvencia 20Hz
Maximum frekvencia 20000Hz
Bluetooth van
Általános Specifikációk
IP kód IPX4
Audio specifikációk
Aktív frekvenciaválasz 20 Hz – 20 kHz
Méretek
Fülhallgató 5,5 g/db
Dongle 2,5 g
Töltő tok 42,4 g
Vezérlési és csatlakozási specifikációk
Bluetooth verzió 5.2
Bluetooth profil verzió A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.8
Bluetooth adó frekvenciatartománya 2,4 GHz - 2,4835 GHz
Bluetooth adó moduláció GFSK, π/4 QPSK, 8DPSK
Bluetooth adó teljesítménye <12 dBm EIRP
Akkumulátor
Fülhallgató akkumulátor típusa Lítium-ion polimer (51 mAh / 3,85 V)
Töltőház akkumulátor típusa Lítium-ion polimer (340 mAh / 3,7 V)
Töltési idő 2 óra ürestől
Beszélgetési idő bekapcsolt BT-vel 4 óra
Zenelejátszás bekapcsolt BT és ANC (hibrid) funkcióval Akár 6 óráig
Zenelejátszás bekapcsolt BT és ANC (Adaptive) funkcióval 5 óra
Zene lejátszási idő bekapcsolt BT-vel és kikapcsolt ANC-vel ≥8 óra
Zenelejátszás 2,4 GHz-es hardverkulccsal és bekapcsolt ANC-vel 3,5 óra
Zenelejátszás 2,4 GHz-es hardverkulcs bekapcsolásával és kikapcsolt ANC-vel 4 óra
Beszélgetési idő 2,4 GHz-es hardverkulccsal és bekapcsolt ANC-vel 3,5 óra
Beszélgetési idő 2,4 GHz-es hardverkulcs be- és kikapcsolt ANC-vel 4 óra

Keresés