Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL Quantum ONE Gamer fejhallgató

Ár:
89.999 Ft
54.999 Ft
Kedvezmény: 39%
Az akció időtartama:
2023. 11. 17. - 2024. 04. 04.
Gyártó: JBL
Cikkszám: 6925281969737
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Raktáron
Szín
 
Platform
univerzális

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

A JBL Quantum ONE vezetékes fejhallgató pro-szintű hangot biztosít a javított JBL QuantumSPHERE 360™ térbeli térhatású hanggal és az aktív zajcsökkentővel. A pontos audio pozicionáláshoz tervezett JBL QuantumSOUND Signature magával ragadó hangot biztosít a Hi-Res tanúsítvánnyal rendelkező 50 mm-es meghajtók révén. A levehető, irányított mikrofon profi kommunikációt biztosít a zajcsökkentéssel, a néma funkciókkal és a DISCORD által tanúsított Game-Chat Balance Dial tárcsával. A könnyű, ergonómikus kialakítás kényelmessé teszi, míg a JBL QuantumENGINE hatékony testreszabási lehetőségeket és felhasználói profilokat kínál. A JBL Quantum ONE fejhallgató az abszolút élvonalat képviseli a virtuális realizmus legmagasabb szintjén.

Jellemzők:

  • Frekvencia válasz: 20 Hz - 40 kHz
  • Frekvencia válasz (aktív zajszűréssel): 20 Hz - 20 kHz
  • Maximális bemeneti teljesítmény: 30 mW
  • Érzékenység: 97 dB SPL @ 1 kHz / 1mW
  • Impedancia: 32 ohm
  • Mikrofon frekvencia-válasz: 100 Hz - 10 kHz
  • Mikrofon érzékenysége: -40 dBV @ 1 kHz / Pa
  • Mikrofon: irányított

QuantumSPHERE 360™

A JBL QuantumSPHERE 360™ professzionális szintű 3D-audio pozicionálást biztosít. A JBL algoritmusának egyedi kalibrálása a beépített fejkövető érzékelővel és mikrofonnal kizárólag a JBL Quantum ONE számára készült, amely a játékosok számára a következő generációs pontosságú audio pozicionálást és rögzített, független hangfelvételt eredményez. A JBL Quantum ONE fel van szerelve DTS fejhallgató X-el: v2.0.

Legyél a játék középpontjában a Hi-Res tanúsítvánnyal ellátott JBL QuantumSOUND Signature segítségével

A legkisebb rezdülésektől a leghangosabb robbanásig a JBL QuantumSOUND Signature minden hangot hallhatóvá tesz, ezáltal minden játékost jobbá tesz. A JBL biztosítja a legrealisztikusabb hangzásképet bármilyen csatában. Ezt segítik a Hi-Res tanűsítvánnyal ellátott 50mm-es hangszórók

 

Next-gen kialakítás

A könnyű fejpánt és a memóriahab fülpárnákat a leghosszabb játékmenetekre tervezték.

Mikrofon némítás

A visszhangtalanító technológia biztosítja, hogy hangosan és tisztán halljátok egymást. A hang-fókuszos mikrofon állítható és levehető. A némítás eléréséhez nyomd meg a fülkagylóba épített némító gombot.

Kedvenc plattformaidhoz készült

A PC-s játékok számára készített JBL Quantum ONE headset kompatibilis az Xbox™, a PlayStation™, a Nintendo Switch™, a Mobile, a Mac és a VR készülékkel is.

Aktív zajszűrés

A játékkörnyezethez tervezett, aktív zajcsökkentő rendszer kiküszöböli a nem kívánt háttérzajokat.

Game-chat tárcsa a jobb kommunikációhoz

A JBL Quantum ONE fejhallgató a DISCORD által hitelesített Game-Chat Balance Dial tárcsával rendelkezik. Kompatibilis a TeamSpeak és más kommunikációs platformokkal is.

JBL QuantumENGINE

A JBL egyedülálló JBL QuantumENGINE PC szoftvere biztosítja a magával ragadó surround hangot. Válaszd ki a kívánt surround hangbeállításokat, külön profilokat és RGB effektusokat hozhatsz létre és módosíthatod a mikrofon beállításait. A hangszínszabályzót beállíthatod te, vagy 6 előre beállított lehetőség közül választhatsz.

3D hangzás

Válaszd ki a megfelelő hangzást és add meg a fejed átmérőjét, a magasságodat, hogy a térhangzás profin a füledhed igazodjon. A kalibrációs mikrofon segítségével a QuantumSphere 360 beállítja számodra a legjobb 3D hanghatást.

Audio hangszabályozó

Készíts profilokat, amelyek javítják az egyes játékok hangképét, vagy válassz a különféle hozzáértő módon készített preferenciák közül.

RGB effekt

Készítsen saját világítási effektusokat a beépített RGB effektusok finomhangolójával, vagy válassz több olyan előre beállított üzemmód közül, amelyek kiemelik a fejhallgató képességeit.

 
 
 

 


Hozd ki a maximumot a JBL Quantum gamer fejhallgatókkal. Sok év kutatásai támasztják alá a pontosan megtervezett fejhallgatót az egyedi, élvonalbeli szoftverrel, hogy a cselekmények középpontjába kerülj. Tapasztald meg a hiperpontos, magával ragadó hangot, amely felfedi a körülvevő világ minden részletét - így meghallasz mindent. Vagy válaszd a JBL Quantum Duo hangszórókat, hogy hang- és fényhatásokkal töltsd meg szobádat. Élvezz minden játékot és soha ne hagyj ki semmi akciót, ami elősagítheti a parti megnyerését.

 

HANGZÁS AMI IGAZI ÉLMÉNYT AD


Az összes platformon kompatibilis, és a fejhallgatókon megtalálható a JBL QuantumSOUND Signature - extra nagy, könnyű meghajtók, amelyeket a JBL szakértői hangoltak a játék legjobb hangzásához.

 

PONTOS, MAGÁVAL RAGADÓ SURROUND


A JBL QuantumSURROUND egy szabadalmaztatott algoritmus alapján generálja le a mai legnépszerűbb surround hangzású fejhallgató-technológiák teljesítményét. A JBL Quantum ONE modell rendelkezik integrált érzékelővel, amely követi a fejmozgást, lehetővé téve, hogy a hangokat 360 fokos térben hallhasd körülötted - csak mozgasd a fejed a forrás pontos meghatározásához.

 

MAXIMÁLIS KÉNYELEM


Maratoni játékmenetek? Nem probléma! A könnyű fejpánt és a memóriahab fülpárnákat órákig tartó harcra tervezték.

 

HALLHATÓ ÉS TISZTA HANG


Gyűjtsd össze a csapatodat és egyértelműen hívd ki egy csatára az ellenfeleket. Irányított mikrofonjaink precízek, így a csapatod minden szót hallani fog.

 

RÉSZLETES BEÁLLÍTÁS


Az egyedülálló JBL QuantumENGINE PC szoftver megkönnyíti a fejhallgató személyre szabását - a lehető legpontosabb élmény érdekében. Készíts külön felhasználói profilokat, módosítsd a mikrofon beállításait, állítsd be az EQ-t, az RGB-t. Csak bizonyos modelleknél!

 

TÖLTSD MEG SZOBÁDAT HANGGAL


A JBL Quantum Duo PC hangszórókkal új szintre emelkedhetsz. A JBL szabadalmaztatott térhatású hangzásának és a Dolby Digital-nak köszönhetően soha nem hagyhatsz ki egyetlen részletet se, mindent hallani fogsz. A különböző színű előre beállított és világítási minták testreszabják a beállítást.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Membrán méret 50
Érzékenység 97 dB
Fejhallgató típus Gamer
Minimum frekvencia 20Hz
Maximum frekvencia 40000Hz
Maximum teljesítmény 30 mW
Rendszer Zárt
Impedancia 32 Ohm
Működési idő 14óra
Mikrofon frekvenciaválasz 100Hz - 10kHz
Maximális bemeneti teljesítmény 30mW
Érzékenység 114dB @ 1kHz, 1mW
Maximális SPL 97dB
Mikrofon érzékenysége -40dBV @ 1kHz / Pa
Impedancia 32 ohm
Mikrofon pickup minta Egyirányú
Mikrofon mérete 6 mm x 2,7 mm
Súly 369 g

Youtube videók

Keresés