Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL Quantum 810 Gamer, zajszűrős, vezeték nélküli fejhallgató, fekete

Ár:
89.999 Ft
Gyártó: JBL
Cikkszám: 6925281967634
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Raktáron
Központi raktár: Raktáron
Szín
 
Platform
univerzális

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

A JBL Quantum 810 Wireless Hi-Res tanúsítvánnyal rendelkezik, JBL QuantumSOUND-ot használ, amely még a legapróbb hangrészleteket is kristálytisztává teszi, és a JBL QuantumSURROUND, a legjobb térbeli térhatású hangzás játékhoz a DTS Headphone:X 2.0 technológiával. A 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolatnak és a Bluetooth 5.2 streamingnek és a 43 órás akkumulátor-élettartamnak köszönhetően, amely játék közben töltődik, egyetlen pillanatról sem maradsz le. A játékkörnyezetekhez tervezett hangfókuszos mikrofon és zajcsökkentő technológia garantálja, hogy mindig tisztán hallj, ha stratégiáról beszélsz csapatoddal.

Jellemzők:

  • Kettős térhangzás
  • Hi-Res tanusítvány
  • Dual Wireless
  • Aktív zajszűrő technológia
  • Irányított mikrofon
  • Tartós, kényelmes kialakítás
 

Dual surround sound

Érezd, ahogy belelépsz a játékba a JBL QuantumSURROUND és a DTS Headphone:X 2.0 technológiával, amely lehetővé teszi, hogy magával ragadó, többcsatornás 3D hangzást tapasztalj meg magadkörül.

 

Legyél a játék középpontjában a JBL QuantumSOUND Signature segítségével

A legkisebb rezdülésektől a leghangosabb robbanásig a JBL QuantumSOUND Signature minden hangot hallhatóvá tesz, ezáltal minden játékost jobbá tesz. A JBL biztosítja a legrealisztikusabb hangzásképet bármilyen csatában.

 

Dual Wireless kapcsolat

A veszteségmentes 2,4 GHz-es vezeték nélküli (WiFi) és a Bluetooth 5.2 megoldásával soha nem maradsz le egy pillanatról sem, amely kiküszöböli az audio késéseket és kieséseket.

 

Játssz és tölts egyszerre

Játssz folyamatosan a 43 órás akkumulátor-üzemidővel, amely játék közben töltődik. Ellentétben néhány gamer fejhallgatóval, a JBL Quantum 810 Wireless soha nem adja fel – és soha nem hagy cserben.

Irányítható hangfókuszos mikrofon

A JBL Quantum 810 Wireless irányított hangfókuszos boom mikrofonja felhajtható némítási és visszhangszűrő technológiája azt jelenti, hogy mindig hangosan és tisztán fogsz szólni, akár stratégiáról beszélsz a csapatatoddal, akár pizzát rendelsz.

Könnyű, strapabíró konstrukció

A könnyű, tartós fejpánt és a prémium bőrbevonatú memóriahabos fülpárnák teljes kényelmet biztosítanak, függetlenül attól, hogy mennyi ideig játszol.

Játék-csevegés

A különálló hangkártyáknak köszönhetően a Discord-tanúsítvánnyal rendelkező tárcsa lehetővé teszi a játék és a csevegés tökéletes egyensúlyának testreszabását fejhallgatódban anélkül, hogy meg kellene szakítanod az akciót.

Aktív zajszűrő technológia

A játékkörnyezetekhez tervezett JBL Quantum 810 Wireless Active Noise Canceling rendszere kiküszöböli a nem kívánt háttérhangokat, így zavaró tényezők nélkül teljes mértékben elkötelezheted magad a játék küldetésében.

PC-re optimalizálva

A JBL Quantum 810 vezeték nélküli fejhallgató 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kompatibilis a PC-vel, PS™ (PS5 és PS4) és Nintendo Switch™ (csak dokkoláskor), Bluetooth 5.2-n keresztül Bluetooth-al kompatibilis eszközökkel és 3,5 mm-es audio jack csatlakozóval PC, PlayStation, Xbox™, Nintendo Switch, Mobil, Mac és VR. A funkciókat a JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, mikrofonbeállítások stb.) csak PC-n érhetők el.

 
 

 


Hozd ki a maximumot a JBL Quantum gamer fejhallgatókkal. Sok év kutatásai támasztják alá a pontosan megtervezett fejhallgatót az egyedi, élvonalbeli szoftverrel, hogy a cselekmények középpontjába kerülj. Tapasztald meg a hiperpontos, magával ragadó hangot, amely felfedi a körülvevő világ minden részletét - így meghallasz mindent. Vagy válaszd a JBL Quantum Duo hangszórókat, hogy hang- és fényhatásokkal töltsd meg szobádat. Élvezz minden játékot és soha ne hagyj ki semmi akciót, ami elősagítheti a parti megnyerését.

 

HANGZÁS AMI IGAZI ÉLMÉNYT AD


Az összes platformon kompatibilis, és a fejhallgatókon megtalálható a JBL QuantumSOUND Signature - extra nagy, könnyű meghajtók, amelyeket a JBL szakértői hangoltak a játék legjobb hangzásához.

 

PONTOS, MAGÁVAL RAGADÓ SURROUND


A JBL QuantumSURROUND egy szabadalmaztatott algoritmus alapján generálja le a mai legnépszerűbb surround hangzású fejhallgató-technológiák teljesítményét. A JBL Quantum ONE modell rendelkezik integrált érzékelővel, amely követi a fejmozgást, lehetővé téve, hogy a hangokat 360 fokos térben hallhasd körülötted - csak mozgasd a fejed a forrás pontos meghatározásához.

 

MAXIMÁLIS KÉNYELEM


Maratoni játékmenetek? Nem probléma! A könnyű fejpánt és a memóriahab fülpárnákat órákig tartó harcra tervezték.

 

HALLHATÓ ÉS TISZTA HANG


Gyűjtsd össze a csapatodat és egyértelműen hívd ki egy csatára az ellenfeleket. Irányított mikrofonjaink precízek, így a csapatod minden szót hallani fog.

 

RÉSZLETES BEÁLLÍTÁS


Az egyedülálló JBL QuantumENGINE PC szoftver megkönnyíti a fejhallgató személyre szabását - a lehető legpontosabb élmény érdekében. Készíts külön felhasználói profilokat, módosítsd a mikrofon beállításait, állítsd be az EQ-t, az RGB-t. Csak bizonyos modelleknél!

 

TÖLTSD MEG SZOBÁDAT HANGGAL


A JBL Quantum Duo PC hangszórókkal új szintre emelkedhetsz. A JBL szabadalmaztatott térhatású hangzásának és a Dolby Digital-nak köszönhetően soha nem hagyhatsz ki egyetlen részletet se, mindent hallani fogsz. A különböző színű előre beállított és világítási minták testreszabják a beállítást.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Akkumlátor kapacitás 1300mAh
Membrán méret 50
Érzékenység 95 dB
Fejhallgató típus Gamer
Minimum frekvencia 20Hz
Maximum frekvencia 20000Hz
Rendszer Zárt
Akkumlátor töltési idő 3óra
Impedancia 32 Ohm
Tömeg (csomagolás nélkül) 0.41 kg
Működési idő 43óra
Mikrofon frekvencia átvitel 100Hz – 10kHz
Maximális bemeneti teljesítmény 30mW
Érzékenység 95dB SPL@1kHz/1mW
Maximális SPL 93 dB
Mikrofon érzékenység -38dBV@1kHz/Pa
2,4G vezeték nélküli adó teljesítménye <10dBm
2,4G vezeték nélküli moduláció π/4-DQPSK
2,4G vezeték nélküli vivőfrekvencia 2402MHz – 2480MHz
Bluetooth átviteli teljesítmény <10dBm
Bluetooth által továbbított moduláció GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth frekvencia 2,402 GHz – 2,480 GHz
Bluetooth profil verzió A2DP 1.3, HFP 1.8
Bluetooth verzió V5.2
Akkumulátor típusa Li-ion akkumulátor (3,7V/1300mAh)
Tápellátás 5V 2A
Zenelejátszási idő kikapcsolt RGB világítás mellett 43 óra
Mikrofon felvételi minta egyirányú

Keresés