Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL Quantum 360X Gamer Vezeték nélküli fejhallgató Xbox-hoz

Ár:
57.999 Ft
Gyártó: JBL
Cikkszám: 6925281960789
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Raktáron
Központi raktár: Raktáron
Szín
 
Platform
univerzális

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

Készen állsz, hogy új szintre emeld a játékélményt? Ismerd meg a JBL Quantum 360X vezeték nélküli fejhallgatót, amely ideális Xbox-hoz, és működik PlayStation-nal, Nintendo Switch-el, PC-vel és Mac-el is. A leghalkabb léptektől a leghangosabb robbanásokig a JBL QuantumSOUND Signature minden jelenet középpontjába helyez. Bármilyen őrült is az akció, a levehető, irányított hangfókuszos mikrofon azt jelenti, hogy csapattársaid mindig tisztán hallanak. A veszteségmentes vezeték nélküli, akár 22 órás akkumulátor-üzemidő és a könnyű, memóriahabos fülpárnák a leghosszabb játékmenetet biztosítják és nem maradsz le egyetlen pillanatról sem. A JBL QuantumENGINE PC szoftver finomhangolja a hangzást a végső versenyelőny érdekében.

Jellemzők:

  • Soha nem hagysz ki egyetlen pillanatot sem a dual Wi-Fi kapcsolat használatával
  • JBL QuantumSOUND
  • Hallasd a hangod, vagy ne – döntsd el Te a levehető mikrofonnal
  • Kompatibilis a Windows Sonic Surround rendszerrel
  • Akár 22 órás akkumulátor-élettartam
  • JBL Dual Source
  • Memóriahab a maratoni játékmenetek kényelméért
  • JBL QuantumENGINE PC
  • Több kompatibilis platform

Dual wi-fi, hogy soha ne hagyj ki egyetlen pillanatot se

Ha a másodperc törtrészes időzítése kulcsfontosságú, akkor a fejhallgatódnak is gyorsnak kell lennie. A játékminőségű, veszteségmentes 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia teljes mozgásszabadságot biztosít a csata hevében. Ez a headset kompatibilis az összes Bluetooth-kompatibilis eszközzel.

Legyél a játék középpontjában a JBL QuantumSOUND Signature segítségével

A legkisebb rezdülésektől a leghangosabb robbanásig a JBL QuantumSOUND Signature minden hangot hallhatóvá tesz, ezáltal minden játékost jobbá tesz. A JBL biztosítja a legrealisztikusabb hangzásképet bármilyen csatában.

Hallasd a hangod – vagy ne – egy levehető mikrofonnal

Még akkor is, ha a játékok zajosak, a JBL Quantum 360X Wireless levehető, irányított mikrofon azt jelenti, hogy csapatod mindig tisztán hall. Van egy praktikus némító funkció is. A mikrofon levehető.

 

22 órás akkumulátor-élettartam, gyorstöltés

A 22 órás akkumulátor-élettartam (dongle-vel, akár 26 órás BT-vel) nagyszerű JBL hangzást jelent a leghosszabb játékmenetek során is. Kell még plusz idő? Öt perc töltéssel plusz egy órányi játékidőt kapsz és töltheted is miközben játszol

Memóriahabos kényelem a maratoni játékmenetekhez

A JBL Quantum 360X Wireless könnyű fejpánttal és PU-bevonatos memóriahabos fülpárnákkal rendelkezik a teljes kényelemért.

JBL QuantumENGINE PC Suite

A JBL egyedülálló JBL QuantumENGINE PC szoftvere biztosítja a magával ragadó hangot. Válaszd ki a kívánt hangbeállításokat, külön profilokat és módosíthatod a mikrofon beállításait. A hangszínszabályzót beállíthatod te, vagy 6 előre beállított lehetőség közül választhatsz.

JBL Dual Source

A JBL Quantum 360X vezeték nélküli Xbox fejhallgató lehetővé teszi a kommunikációt hogy egyszerre két forrásból jöjjön: míg a dongle-val csatlakozol a játékhoz addig a Bluetooth lehetővé teszi a hívások fogadását és a zökkenőmentes váltást a játék és a telefonálás között oda-vissza.

Kompatibilis Wondows Sonic Surround hanggal

A JBL Quantum 360X Wireless Xbox fejhallgató kompatibilis a Windows Sonic Surround Sound natív térhangzással Xbox Series X l S konzolokba épített hanggal.

Több platformmal kompatibilis

A JBL Quantum 360X Wireless Xbox fejhallgatót elsősorban Xboxhoz tervezték. Ez a fülhallgató számítógéppel is kompatibilis, és vezeték nélkül is csatlakoztatható (2,4 GHz-en keresztül) PC-vel, Xbox Playstation™, Nintendo Switch™ és Mac™. A JBL Quantum 360X Wireless Xbox kompatibilis bármilyen BT-s eszközzel. A funkciókat a JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, mikrofonbeállítások stb.) csak PC-n elérhetők. A kompatibilitás érdekében ellenőrizze a csatlakoztatási útmutatót.

 
 

 


Hozd ki a maximumot a JBL Quantum gamer fejhallgatókkal. Sok év kutatásai támasztják alá a pontosan megtervezett fejhallgatót az egyedi, élvonalbeli szoftverrel, hogy a cselekmények középpontjába kerülj. Tapasztald meg a hiperpontos, magával ragadó hangot, amely felfedi a körülvevő világ minden részletét - így meghallasz mindent. Vagy válaszd a JBL Quantum Duo hangszórókat, hogy hang- és fényhatásokkal töltsd meg szobádat. Élvezz minden játékot és soha ne hagyj ki semmi akciót, ami elősagítheti a parti megnyerését.

 

HANGZÁS AMI IGAZI ÉLMÉNYT AD


A fejhallgatókon megtalálható a JBL QuantumSOUND Signature - extra nagy, könnyű meghajtók, amelyeket a JBL szakértői hangoltak a játék legjobb hangzásához.

 

PONTOS, MAGÁVAL RAGADÓ SURROUND


A JBL QuantumSURROUND egy szabadalmaztatott algoritmus alapján generálja le a mai legnépszerűbb surround hangzású fejhallgató-technológiák teljesítményét. A JBL Quantum ONE modell rendelkezik integrált érzékelővel, amely követi a fejmozgást, lehetővé téve, hogy a hangokat 360 fokos térben hallhasd körülötted - csak mozgasd a fejed a forrás pontos meghatározásához.

 

MAXIMÁLIS KÉNYELEM


Maratoni játékmenetek? Nem probléma! A könnyű fejpánt és a memóriahab fülpárnákat órákig tartó harcra tervezték.

 

HALLHATÓ ÉS TISZTA HANG


Gyűjtsd össze a csapatodat és egyértelműen hívd ki egy csatára az ellenfeleket. Irányított mikrofonjaink precízek, így a csapatod minden szót hallani fog.

 

RÉSZLETES BEÁLLÍTÁS


Az egyedülálló JBL QuantumENGINE PC szoftver megkönnyíti a fejhallgató személyre szabását - a lehető legpontosabb élmény érdekében. Készíts külön felhasználói profilokat, módosítsd a mikrofon beállításait, állítsd be az EQ-t, az RGB-t. Csak bizonyos modelleknél!

 

TÖLTSD MEG SZOBÁDAT HANGGAL


A JBL Quantum Duo PC hangszórókkal új szintre emelkedhetsz. A JBL szabadalmaztatott térhatású hangzásának és a Dolby Digital-nak köszönhetően soha nem hagyhatsz ki egyetlen részletet se, mindent hallani fogsz. A különböző színű előre beállított és világítási minták testreszabják a beállítást.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Membrán méret 40
Érzékenység 98 dB
Fejhallgató típus Gamer
Minimum frekvencia 20Hz
Maximum frekvencia 20000Hz
Rendszer Zárt
Vezeték nélküli Bluetooth
Impedancia 32 Ohm
Tömeg (csomagolás nélkül) 0.25 kg
Meghajtó mérete 40 mm Dynamic Drivers
Frekvencia átvitel 20 Hz - 20 kHz
Mikrofon frekvencia 100Hz-től 8KHz-ig
Érzékenység 98dB SPL @1kHz
Maximális SPL 94 dB
2,4 GHz vezeték nélküli adó teljesítménye <7 dBm
(EIRP) 2.4G Vezeték nélküli moduláció GFSK
2,4G vezeték nélküli vivőfrekvencia 2402 MHz - 2480 MHz
Akkumulátor típusa Li-ion akkumulátor (3,7 V / 500 mAh)
Tápellátás 5V 1A
Töltési idő 2 óra
Zenelejátszási idő 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolaton keresztül 22 óra
Zenelejátszási idő Bluetooth-on keresztül 26 óra
Mikrofon felvételi minta Omnidirectional
Kábelhossz (m/ft) 1/3,3

Youtube videók

Keresés