Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL Quantum 200 Gamer fejhallgató, fekete

Ár:
22.699 Ft
Gyártó: JBL
Cikkszám: 6925281969546
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 699 Ft
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
univerzális

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

A játékot epikus eseménnyé alakíthatod. A JBL QuantumSOUND Signature funkcióval ellátott JBL Quantum 200 fejhallgató az események középpontjába állít. Magával ragadó és pontos, hogy a legkisebb részleteket is meghalld, a JBL Quantum 200 felkészít a csatára. A hangfókuszt visszhangmentesítő mikrofon, flip-up némítással teszi lehetővé, míg a memóriahab párnák órákon ét kényelmet biztosítanak. A prémium anyagok biztosítják a tartósságot. Bővítsd tapasztalataidat a JBL Quantum 200 fejhallgatóval.

Jellemzők:

  • Frekvencia válasz: 20 Hz - 20 kHz
  • Maximális bemeneti teljesítmény: 30 mW
  • Érzékenység: 100 dB SPL @ 1 kHz / 1mW
  • Impedancia: 32 ohm
  • Mikrofon frekvencia-válasz: 100 Hz - 10 kHz
  • Mikrofon érzékenysége: -40 dBV @ 1 kHz / Pa
  • Mikrofon típus: flip-up
  • Mikrofon: irányított
  • Kábelhossz: 1,5m
  • Súly: 245 g

Legyél a játék középpontjában a JBL QuantumSOUND Signature segítségével

A legkisebb rezdülésektől a leghangosabb robbanásig a JBL QuantumSOUND Signature minden hangot hallhatóvá tesz, ezáltal minden játékost jobbá tesz. A JBL biztosítja a legrealisztikusabb hangzásképet bármilyen csatában.

Játssz még hosszabb ideig a memóriahab kényelmével

A könnyű fejpánt és a memóriahab fülpárnákat a leghosszabb játékmenetekre tervezték.

 

Tedd a hangodat hallhatóvá és tisztává

A JBL Quantum 200 fejhallgató a flip-up, hangfókusz irányú mikrofonjának automatikus be- és kikapcsolásával, valamint a némítás funkcióival egyértelműen profi segítség a csatákban.

Kedvenc plattformaidhoz készült

A PC-s játékok számára készített JBL Quantum 200 headset kompatibilis az Xbox™, a PlayStation™, a Nintendo Switch™, a Mobile, a Mac és a VR készülékkel is.

Kompatibilis a Windows Sonic Spaital Sound rendszerrel

A JBL Quantum 200 fejhallgatót teljes kompatibilitásra tervezték a Windows 10 PC-kbe és az Xbox™ ONE konzolokba beépített natív térhatású hangrendszerrel.

 
 

 


Hozd ki a maximumot a JBL Quantum gamer fejhallgatókkal. Sok év kutatásai támasztják alá a pontosan megtervezett fejhallgatót az egyedi, élvonalbeli szoftverrel, hogy a cselekmények középpontjába kerülj. Tapasztald meg a hiperpontos, magával ragadó hangot, amely felfedi a körülvevő világ minden részletét - így meghallasz mindent. Vagy válaszd a JBL Quantum Duo hangszórókat, hogy hang- és fényhatásokkal töltsd meg szobádat. Élvezz minden játékot és soha ne hagyj ki semmi akciót, ami elősagítheti a parti megnyerését.

 

HANGZÁS AMI IGAZI ÉLMÉNYT AD


Az összes platformon kompatibilis, és a fejhallgatókon megtalálható a JBL QuantumSOUND Signature - extra nagy, könnyű meghajtók, amelyeket a JBL szakértői hangoltak a játék legjobb hangzásához.

 

PONTOS, MAGÁVAL RAGADÓ SURROUND


A JBL QuantumSURROUND egy szabadalmaztatott algoritmus alapján generálja le a mai legnépszerűbb surround hangzású fejhallgató-technológiák teljesítményét. A JBL Quantum ONE modell rendelkezik integrált érzékelővel, amely követi a fejmozgást, lehetővé téve, hogy a hangokat 360 fokos térben hallhasd körülötted - csak mozgasd a fejed a forrás pontos meghatározásához.

 

MAXIMÁLIS KÉNYELEM


Maratoni játékmenetek? Nem probléma! A könnyű fejpánt és a memóriahab fülpárnákat órákig tartó harcra tervezték.

 

HALLHATÓ ÉS TISZTA HANG


Gyűjtsd össze a csapatodat és egyértelműen hívd ki egy csatára az ellenfeleket. Irányított mikrofonjaink precízek, így a csapatod minden szót hallani fog.

 

RÉSZLETES BEÁLLÍTÁS


Az egyedülálló JBL QuantumENGINE PC szoftver megkönnyíti a fejhallgató személyre szabását - a lehető legpontosabb élmény érdekében. Készíts külön felhasználói profilokat, módosítsd a mikrofon beállításait, állítsd be az EQ-t, az RGB-t. Csak bizonyos modelleknél!

 

TÖLTSD MEG SZOBÁDAT HANGGAL


A JBL Quantum Duo PC hangszórókkal új szintre emelkedhetsz. A JBL szabadalmaztatott térhatású hangzásának és a Dolby Digital-nak köszönhetően soha nem hagyhatsz ki egyetlen részletet se, mindent hallani fogsz. A különböző színű előre beállított és világítási minták testreszabják a beállítást.

Paraméterek

Membrán méret 50
Érzékenység 100 dB
Fejhallgató típus Gamer
Minimum frekvencia 20Hz
Maximum frekvencia 20000Hz
Maximum teljesítmény 30 mW
Rendszer Zárt
Impedancia 32 Ohm
Tömeg (csomagolás nélkül) 0.25 kg
Kábel hosszúság 150cm

Keresés