Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL PartyBox Ultimate Bluetooth hangsugárzó

Ár:
619.999 Ft
529.999 Ft
Kedvezmény: 15%
Az akció időtartama:
2023. 11. 22. - 2024. 06. 04.
Gyártó: JBL
Cikkszám: 6925281975288
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Raktáron
Központi raktár: Raktáron
Szín
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

A JBL PartyBox Ultimate hangja akkora helyet tölt be, amekkora a rendelkezésére áll, kiváló eredeti JBL Pro Sound hanggal, amelyet Wi-Fi-n keresztüli magával ragadó Dolby Atmos élménnyel párosít. Mert a bulin mindenki szereti az erőteljes hangzást.. Még maximum hangerőnél is kristálytiszta hangzás mellett, nyűgözd le a vendégeket egy hatalmas, lélegzetelállító fényshow-val: magával ragadó fények, szuper fényprogramok és stroboszkóp effektus, amelyek szinkronban mozog az ütemmel. Stream-eld a kedvenc parti lejátszási listád, vagy akár színpadra is léphetsz, ha csatlakoztatsz akár két mikrofont és egy gitárt is a Partybox-hoz. Hozd létre a saját partidat a JBL PartyPad™ szórakoztató interaktív effektusainak segítségével. Egy nem elég? Változtasd a bulit koncertté a vezeték nélküli párosítás és a több hangszórós kapcsolat segítségével a JBL One alkalmazásban. A fröccsenésálló JBL PartyBox Ultimate mindig a legjobb hangzásra kalibrálja magát, függetlenül attól, hogy hol használod. Gondolj a valaha volt legtutibb bulira, és szorozd meg kettővel: A JBL PartyBox Ultimate erre készült.

Jellemzők:

  • 1100 W RMS teljesítmény
  • Bluetooth 5.3 és Wi-Fi csatlakozás
  • Dinamikus, színes, személyre szabható fény show
  • IPX4 fröccsenésálló
  • Párosítsa a hangszórókat a még nagyobb hangzás érdekében
  • Könnyen megfogható fogantyú és robusztus kerekek
  • True Wireless Sztereó hangzás
  • PartyBox app iOS és Android eszközökre

1100 W RMS erőteljes JBL Original Pro Sound

Hozz létre azonnali zenei kapcsolatot a 1100 watt teljesítményű, nagy teljesítményű JBL Original Pro Sound hanggal. A kettő 2,75"-es magassugárzó és a 8"-os mélysugárzó a behangolt basszusreflex-porttal párosítva részletes hangzást biztosít.

Szinkronizált fényeffektek

Dobd fel a bulit egy dinamikus fényjátékkal, amely a zene ütemére változik, nyűgözd le a vendégeket. Válogass egy sor előre programozott beállítás közül és hagyd, hogy a színek a zene ütemére változzanak, miközben te a zenére fókuszálsz.

IPX4 cseppvédelem

Vízparti vagy medencés bulik, esetleg egy tánc az esőben. Az IPX4 cseppvédelem biztonságot garantál a JBL PartyBox Ultimate számára még akkor is, ha a buli kissé nedvesbe csap át.

 

Párosíts két Ultimate-et

Egy JBL PartyBox nem elég? Párosíts két hangszórót kábelen vagy vezeték nélkül a True Wireless Stereo (TWS) technológiával a még nagyobb, merészebb hangzás érdekében.

Vidd bárhová. Party bárhol!

A teleszkópos fogantyú és beépített kerekekkel elviheted a partit a szobádból a szabadba.

Gitár- és mikrofonbemenetek

A gitár- és a dupla mikrofonbemeneten keresztül megmutathatod a tehetségedet. A karaoke EQ tuning segítségével nem csak jól fogsz szólni de remek lesz a fényjáték is.

PartyBox app

A JBL PartyBox alkalmazás minden eddiginél egyszerűbbé teszi a zenék vezérlését, a beállítások frissítését, valamint a fényjáték színeinek és mintáinak testreszabását a tökéletes bulihangulat érdekében.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Hordozható igen
Bluetooth van
App vezérlés van
USB csatlakozás van
Hangfal típusa Aktív
Csatlakozó típus 3,5 mm Jack, USB
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth, Wi-Fi
USB
Bluetooth verzió 5.3
Maximális teljesítmény 1100 W
Min. frekvencia 30 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Funkciók USB flash lejátszás, True Wireless Stereo, USB tápellátás
Surround hangzás formátumok Dolby Atmos
Vezérlés iOS, Android
Vízállóság IPX4
Tápellátás Hálózati
Szélesség 45,5 cm
Mélység 44 cm
Magasság 104,9 cm
Teljes tömeg 39,5 kg

Keresés