Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL Live Pro 2 TWS zajszűrős fülhallgató, fekete

Ár:
62.999 Ft
Gyártó: JBL
Cikkszám: 6925281997013
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Raktáron
Központi raktár: Raktáron
Szín
Platform
univerzális

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

Maradj lendületben egész nap stílusos társaddal a munkában és a játékban. JBL Live Pro 2 a fülhallgatók akár 40 órányi hihetetlen JBL Signature hangzást biztosítanak (10 órányi fülhallgató + 30 óra töltés a tokban), gyorstöltés és Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltés amikor az akkumulátorokat tölteni kell. A valódi adaptív zajszűrés megszünteti a zavaró tényezőket teljesen magával ragadó hangzást biztosít, míg a Smart Ambient figyeli a környezetedet. A zárt kialakítás az Oval TubesTM-mel és az ovális szilikonvégekkel jobb zajszigetelést és jobb hangminőség azok számára, akik a tisztább esztétikát kedvelik. Indíts tiszta, tökéletes hívásokat a 6 beépített mikrofonnal, vagy érd el a hangsegédedet a zökkenőmentes hangvezérléshez és csatlakozáshoz, bárhol is vagy.

Jellemzők:

  • JBL Signature Sound
  • Valódi adaptív zajszűrés négy sugárformáló mikrofonnal és automatikus kalibrációval
  • Smart Ambient
  • 40 (10+30) óra lejátszás
  • vezeték nélküli töltés
  • 6 mikrofon a tökéletes, zajmentes hívásokhoz
  • Oval TubesTM a jobb kényelemért, szigetelésért
  • Dual Connect & Sync
  • IPX5
  • JBL Headphones App
 

JBL Signature Sound

A hihetetlenül tiszta zenét és a JBL Signature Sound által támogatott, 11 mm-es dinamikus meghajtók továbbítják füleidnek.

 

Valódi adaptív zajszűrés és Smart Ambient funkció

A True Adaptive Noise Canceling automatikusan alkalmazkodik a környezetedhez, kiküszöbölve a zavaró tényezőket a jobb hangzás érdekében, bárhol is legyél. Vagy használd a Smart Ambient funkciót, amikor a környezetedre kell összpontosítanod.

 

40 (10+30) óra lejátszás vezeték nélküli töltéssel

Soha ne maradj le egyetlen pillanatról sem a 40 órás Qi-kompatibilis akkumulátor-üzemidővel (ebből 10 óra a fülhallgatóban + 30 óra a tokban). Mindössze 15 percnyi gyorstöltés további négy óra lejátszási időt biztosít.

 

6 mikrofon a tökéletes, zajmentes hívásokhoz

Hat sugárformázó mikrofon csökkenti a szél és a zaj interferenciáját, így a mondanivalód mindig hangos és tisztán érthető. A VoiceAware segítségével pedig kiválaszthatod, hogy mennyit hallj saját hangodból a fülhallgatóba visszavezetett mikrofonbemenet szabályozásával.

Oval Tubes kialakítás a jobb kényelemért, szigetelésért és basszusért

Jobb forma, jobb hangzás. Ezért tervezte a JBL ezeket a fejhallgatókat Oval Tubes és ovális szilikon fülhegyek a tökéletes illeszkedésért. A rúddal zárt kialakítás ovális csövekkel jobb szigetelést és jobb hangminőséget biztosít.

Dual Connect & Sync Multi-point támogatással

Amint kinyitod a tokot, a fejhallgató azonnal párosul telefonoddal és készen áll zenehallgatásra, mono/sztereó hívások kezdeményezésére, vagy a Voice Assistant egyik vagy mindkét fülhöz való csatlakoztatásához. Ráadásul a JBL alkalmazással minden eddiginél könnyebb minden fülhallgatóhoz funkciót rendelni. Gyors párosítás a Google segítségével, a JBL Live Pro 2 TWS azonnal csatlakozik Android eszközödhöz.

Touch & voice

Aktiváld a JBL Live Pro 2 funkcióit az egyszerű érintésvezérléssel. Vagy egyszerűen csak használd a hangod a telepített hangsegédet használatához

IPX5

Akár az edzőteremben vagy, akár kint az esőben, nem kell aggódnod. IPX5 minősítés azt jelenti, hogy a JBL Live Pro 2 fejhallgató vízálló.

My JBL Headphones App

A fejhallgatónak hozzád kell igazodnia, nem pedig fordítva. A JBL Live Pro 2 TWS fejhallgató hangja és funkciói könnyen testreszabhatók a My JBL Headphones free alkalmazással: Állítsd be az ANC-t, vagy a Smart Ambient funkciót, módosítsd az EQ-t, állítsd be a kívánt Voice Assistant-t, néhány lépésben ellenőrizd a fülhallgatót.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Membrán méret 11
Minimum frekvencia 20Hz
Maximum frekvencia 20000Hz
Bluetooth van
Impedancia 16 Ohm
Tápellátás 5V 1A
Fülhallgató 4,8g/db
Töltőtok 48.4g
Fülhallgató akkumulátor típusa Lítium-ion akkumulátor (65 mAh/3,85 V)
Töltőház akkumulátor típusa Lítium-ion Akkumulátor (580 mAh/3,8 V)
Töltési idő 2 óra
Vezeték nélküli töltési idő 4 óra
Zenelejátszási idő bekapcsolt BT és kikapcsolt ANC mellett Akár 10 óráig
Zenelejátszás bekapcsolt BT és ANC bekapcsolásával Akár 8 óráig
Zenelejátszás bekapcsolt BT-vel és True Adaptive-vel ANC bekapcsolva Akár 6 óra
Érzékenység 105dB SPL@1kHz
Maximális SPL 93 dB
Mikrofon érzékenység -38dBV/Pa@1kHz
Mikrofonok száma 6
Bluetooth verzió 5.2
Bluetooth profil verzió A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.7
Bluetooth adó frekvencia tartománya 2,4 GHz – 2,4835 GHz
Bluetooth adóteljesítmény <12dBm EIRP
Bluetooth adó moduláció GFSK, π/4 QPSK, 8DPSK

Keresés