Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL LIVE 300TWS True Wireless fülhallgató, fehér

Ár:
44.999 Ft
Gyártó: JBL
Cikkszám: 6925281963384
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-12-13

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

Maradj kapcsolatban a zenével és a világgal a JBL LIVE 300TWS fülhallgatóval. Valódi vezeték nélküli és teljesen vezetékektől mentes, a végső szabadságért, hihetetlen JBL Signature hanggal. Hangolj be vagy kikapcsoljon a zajcsökkentéssel, észleld a környezetedet a Ambient Aware segítségével, vagy használd a TalkThru funkciót a barátaiddal való csevegéshez. A Voice assistant, a kihangosító nélküli hívás, a hangerő és a zajszabályozás mind elérhetők az érintésvezérléssel a további kényelem érdekében. A gyors töltés gyors lendületet ad, így soha nem maradsz zene nélkül.

Jellemzők:

  • Frekvencia-visszaadás: 20Hz - 20kHz
  • 5,8 mm-es hangszóró
  • Vezeték nélküli lejátszás Bluetooth-kapcsolattal
  • Akkumulátor élettartam: 20 óra

JBL Pure Bass

A JBL több mint 70 éve tervezi a pontos, lenyűgöző hangzást. Ezek a fejhallgatók minőségi JBL hangzást reprodukálnak.

Ambient Aware és TalkThru technológia

Irányítsd a körülötted lévő világot. Az Ambient Aware segítségével azonnal öszpontosíthatsz a környezetedre. Csevegj barátaiddal a fülhallgató eltávolítása nélkül a TalkThru segítségével.

Teljesen vezeték nélkül a True Wireless segítségével

A JBL LIVE 300TWS fülhallgató teljesen vezeték nélküli megoldás számodra

 

Sztereó telefonhívások

Bárhol is vagy a világon, és bármit is csinálsz, vidd magával a zenét és maradjon kapcsolatban tökéletes, sztereo tiszta telefonhívásokkal, háttérzaj nélkül. Fedezd fel a teljes hallgatási szabadságot kihangosító funkcióval.

A Voice Assistant azonnali elérése

A Voice Assistant a Google Assistant és az Amazon Alexa igazi kényelmet nyúj számodra.

20 óra kombinált lejátszás

Soha ne hagyd abba a lejátszást. Soha ne maradj zené nélkül. A JBL LIVE 300TWS fejhallgató 6 órás lejátszást biztosít egyetlen töltéssel. Helyezd be őket a töltőtokba a további 14 órányi hallgatáshoz. Kapj egy órás lendületet mindössze 10 perc töltéssel.

My JBL app

Testreszabhatod a hallgatási élményt a JBL LIVE 300TWS hangbeállítások finomításával az ingyenes JBL fejhallgató alkalmazáson keresztül.

Comfort-secure fit

Hallgasd egész nap teljes kényelm mellett. A JBL LIVE 300TWS fejhallgató négy elérhető méretű szilikon betétet tartalmaz.

Izzedság- és vízálló

Soha ne hagyd, hogy hátráltasson a rossz időjárás vagy a nehéz edzés. A JBL LIVE 300TWS fülhallgató izzadságálló és vízálló, IPX5 tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

Youtube videók

Keresés