Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL Link Portable, multimédia hangszóró, fekete

Ár:
65.999 Ft
Gyártó: JBL
Cikkszám: 6925281958151
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-28

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 

 

JBL Link Portable


A JBL Link Portable merész, dinamikus JBL 360 fokos hangot nyújt nyolc órán keresztül. Vidd a zenét könnyedén Wi-Fi vagy Bluetooth streaming segítségével otthonod bármely szobájába. A Google Asszisztens segítségével zenéket indíthatsz el, hozzáférhetsz a Spotify csatornádhoz, a YouTube Zenékhez és az Apple Music-hoz. Csak mondd hogy: "Hé Google" az induláshoz. Teljesen vezeték nélküli, vízálló és tartós. Víz taszító felülete és részben ütésálló kialakítása miatt nem kell félteni, bárhová is teszed a szobában. A töltés kényelmes, könnyen használható a töltőbölcsővel. Egészítsd ki a berendezést az öt szemet gyönyörködtető szín egyikével.


Jellemzők:

  • 8 óra zenelejátszás
  • Teljesen vízálló
  • Frekvencia-válasz: 65 Hz - 20 kHz
  • Kimeneti teljesítmény: 20W
 
 
 
JBL 360 fokos Pro hangzás

Élvezd a kristálytiszta magasságokat, az éles közepet és a mély, erős basszust. A JBL Link Portable hangszórói minden irányban szólnak, a 360 fokos kialakításnak köszönhetően.

 
 
 
Wi-Fi és Bluetooth streaming
A Google Asszisztens segítségével zenéket indíthatsz el, hozzáférhetsz a Spotify csatornádhoz, a YouTube Zenékhez és az Apple Music-hoz
 
 
Google Asszisztens

Csak mondd hogy: "Hé Google" az induláshoz és játszd le kedvenc zenéidet pillanatok alatt.
 
8 óra zenelejátszás
Hallgasd a legújabb podcast-et vagy hangoskönyvet. Ezután hallgasd meg kedvenc albumod minden dalát. A JBL Link Portable továbbra is rengeteg energiát tartalékol magában.
Teljesen vízálló
IPX7 vízvédelem a mindennapi használat közben is megvédi a JBL Link Portable-t, akár a konyhában, akár a fürdőszobában van.
Könnyű beállítás
Töltsd le a Google Home aplikációt Android vagy iOS készülékedre és máris mehet a lejátszás

Youtube videók

Keresés