Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL Club 950NC bluetooth-os, zajszűrős fejhallgató, fekete

Ár:
94.999 Ft
Gyártó: JBL
Cikkszám: 6925281968303
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-27

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

A zeneipar szakemberei által ihletett, a Legendás JBL Pro hangzással és a Hi-Res audióminőséggel ellátott, karcsú JBL CLUB 950NC fejhallgató megkönnyíti a vezeték nélküli szabadságot egy akkumulátortöltéssel, az akár 55 órás lejátszási időnek köszönhetően. Összecsukható, hordozható kivitel. Eközben az EQ személyre szabása és a basszus növelése egyetlen gombnyomással biztosítják, hogy minden kristálytiszta hang úgy szólaljon meg, mintha a zenészek élőben, elötted játszanának.

Jellemzők:

  • Frekvencia válasz (passzív): 16 Hz - 40 kHz
  • Frekvencia válasz (aktív): 16 Hz - 22 kHz
  • Érzékenység: 93 dB SPL @ 1kHz / 1mW
  • Impedancia: 32 ohm

Elveszel a zenében

Helyezd a JBL CLUB 950NC fejhallgatót a fejedre és hozd magad elé a színpadot. A legendás JBL Pro hangzás és a Hi-Res hang részletességet és egyértelműséget nyújt az igazi hallgatási élményhez.

Adaptív zajszűrés

Nyugodt utazásra vágysz? Hangold be a külső környezetedhez a kedvenc zenédet. Csak néhány másodpercig tartsd lenyomva a Smart Ambient gombot és máris nem zavar a külső zaj.

Halld, amit akarsz, az Ambient Aware segítségével

Az Intelligens Ambient gomb gyors megnyomásával aktiválható a környezeti tudatosság funkció a környezeti hang erősítéséhez, miközben folyamatosan hallgatod zenédet.

 

Nagy teljesítmény

A 2000 mW-os bemeneti teljesítmény mellett ezek a fejhallgatók nem hagynak ki egyetlen hangot sem - a meghajtótekercsnek és a mágnesnek nagyobb ellenállása van. Szükséged van nagyobb basszus hangzásra? Nem kell messzire menned. Érintsd meg a fülhallgatón a basszusgomb-növelés gombot a kívánt mély eléréséhez.

55 órán át üzemképes akkumulátor

Fókuszálj a zenére, ne az akkumulátor élettartamára. Élvezd a 55 órás Bluetooth-kapcsolatot.

Élvezet a fülednek

A párnázott, ovális, fülpárnák kényelmessé teszik a zenehallgatást. Kiváló minőségű anyagokból készült, prémium, stílusos kivitelű részletekkel, mint például tartós fém zsanérok, bőr fejpánt.

Könnyű és összecsukható kivitel

Könnyű anyagok teszik kényelmessé a füleket, és egy masszív konstrukció biztosítja, hogy ezek a fejhallgatók összehajtogassanak és tökéletesen kibontakozhassanak az évek során.

Kérj segítséget a Google Assistant és az Amazon Alexa-tól

Küldjél szöveges üzenetet, hangold be a kedvenc lejátszási listádat, vagy kérdezd meg az időjárást - a telefon felvétele nélkül. Válaszd a Google Assistant vagy az Amazon Alexa szolgáltatást a My JBL fejhallgató alkalmazáson belül és a Voice Assistant segítségével.

Tökéletes hívások Dual-mic technológiával

Többé nem kell csandas helyet keresned ha telefonálsz. A JBL CLUB ONE dual-mic technológiája kiküszöböli a környezeti zajt hívás közben, így bárhonnan kezdeményezhetsz hívást.

Keresés