Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL Club 700BT bluetooth-os fejhallgató, fekete

Ár:
59.999 Ft
Gyártó: JBL
Cikkszám: 6925281968334
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-04-19

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

Gazdag részletek, így biztos nem hagysz ki egyetlen ritmust sem. A DJ-k, előre beállított preferenciái igazodnak a füleidhez. A profi előadóművészek által ihletett JBL CLUB 700BT fejhallgató Hi-Res minőségű hangot közvetít, amely olyan, mintha előtted játszanának élőben a zenész. A nagyszerű fülhallgató kialakításával az Ambient Aware és a TalkThru funkciói, valamint a Google Assistant és a beépített Alexa kompatibilitása révén egy vérbeli, profi fejhallgatót kapsz a pénzedért

Jellemzők:

  • Frekvencia válasz (passzív): 16 Hz - 40 kHz
  • Frekvencia válasz (aktív): 16 Hz - 22 kHz
  • Érzékenység: 93 dB SPL @ 1kHz / 1mW
  • Impedancia: 32 ohm

Vessz el a zenében

Helyezd a JBL CLUB 700BT fejhallgatót a fejedre és hozd magad elé a színpadot. A legendás JBL Pro hangzás és a Hi-Res hang részletességet és egyértelműséget nyújt az igazi hallgatási élményhez.

 

Halld, amit akarsz, az Ambient Aware és a TalkThru segítségével

Az Intelligens Ambient gomb gyors megnyomásával aktiválható a környezeti tudatosság funkció a környezeti hang erősítéséhez, miközben folyamatosan hallgatod zenédet. Eközben a TalkThru mód lehalkítja a zene hangerejét és felerősíti a környezeti hangokat, így folytathatod a beszélgetést a fejhallgató levétele nélkül.

50 órás non-stop szórakozás

Fókuszálj a zenére, ne az akkumulátor élettartamára. Élvezd a 50 órás Bluetooth-kapcsolatot.

Élvezet a fülednek

A párnázott, ovális, fülpárnák kényelmessé teszik a zenehallgatást. Kiváló minőségű anyagokból készült, prémium, stílusos kivitelű részletekkel, mint például tartós fém zsanérok, bőr fejpánt.

Könnyű és összecsukható kivitel

Könnyű anyagok teszik kényelmessé a füleket, és egy masszív konstrukció biztosítja, hogy ezek a fejhallgatók összehajtogassanak és tökéletesen kibontakozhassanak az évek során.

Kérj segítséget a Google Assistant és az Amazon Alexa-tól

Küldjél szöveges üzenetet, hangold be a kedvenc lejátszási listádat, vagy kérdezd meg az időjárást - a telefon felvétele nélkül. Válaszd a Google Assistant vagy az Amazon Alexa szolgáltatást a My JBL fejhallgató alkalmazáson belül és a Voice Assistant segítségével.

Tökéletes hívások Dual-mic technológiával

Többé nem kell csandas helyet keresned ha telefonálsz. A JBL CLUB ONE dual-mic technológiája kiküszöböli a környezeti zajt hívás közben, így bárhonnan kezdeményezhetsz hívást.

Hallgasd úgy zenéidet, mint kedvenc DJ-id

A JBL felkérte a világ legjobb DJ-it, hogy rögzítsék saját, egyedi, rájuk jellemző hangzásaikat. Egyszerűen érintsd meg a STAGE+ gombot a My JBL fejhallgató alkalmazáson keresztül, hogy válasszhass a DJ preset-ek közül.

 

 

Több basszust szeretnél?

Csak nyomd meg a jobb fülhallgató dedikált gombját, hogy azonnal nagyobb basszus lendületet kapj.

Keresés