Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

JBL Authentics 300 hordozható multimédia hangszóró

Ár:
179.999 Ft
Gyártó: JBL
Cikkszám: JBLAUTH300BLKAM
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Raktáron
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

JBL Authentics 300
A retro stílus a legmodernebb teljesítménnyel párosul.
Erőteljes hangzás és jellegzetes retro stílus. A JBL Authentics 300 hangszóró a JBL ikonikus '70-es évekbeli stílusait idézi – Quadrex hűtőráccsal, egyedi bőrhatású házzal és prémium alumínium vázzal és a kényelmes fém fogantyúval és beépített újratölthető akkumulátorával bárhová magaddal viheted. Lenyűgöző a retro dizájn bármely helyiségbe illik és még jobban hangzik. Hangosítsd fel a zenét, kiegyensúlyozott hangzást, lenyűgöző tisztaságot és mély basszust kapsz. A Google Assistant és Amazon Alexa segítségével lejátszhatod kedvenc zenéidet, vezérelheted okosotthoni eszközeidet és még sok minden mást kihangosítva, pusztán a hangoddal.

Jellemzők:

  • Kiváló hangzás és teljesítmény
  • A retro dizájn ihlette
  • Beépített akkumulátor
  • Zene streaming a bépített WiFi-n keresztül
  • Hang asszisztens
  • Zökkenőmentes Bluetooth párosítás
  • Intuitív kezelőszervek és JBL One App
  • Multiroom lejátszás
  • Újrahasznosított anyagból készül

Kiváló hangzás és teljesítmény

Töltsd meg otthonod bármely helyiségét sztereó hanggal. Egy pár 25 mm-es magassugárzó kiemeli a zene részleteit, míg a teljes tartományú, 5,25 hüvelykes mélynyomó és a lefelé irányuló 6,5 hüvelykes passzív radiátor mély basszust biztosít. Ezek a csúcsminőségű alkatrészek tökéletes hangegyensúlyt biztosítanak, függetlenül attól, hogy milyen zenét hallgatsz.

A retro dizájn ihlette

A JBL Authentics 300-at a klasszikus JBL örökség dizájn ihlette, hogy olyan megjelenést kapjon, amely bármely helyiséghez illeszkedjen, és bármilyen teret – kicsit vagy nagyot – kiváló JBL hangzással töltsön meg. A hangszóró prémium alumínium váza, egyedi bőrhatású burkolata és újragondolt Quadrex hűtőrácsa pedig valóban azt a gondos tervezést szemlélteti, amelyet a vizuális részletekre fordítottunk, egészen a lefelé irányított passzív radiátort körülvevő JBL jellegzetes mintájáig.

Beépített akkumulátor

Tartsd fenn a bulit akár 8 órányi lejátszási idővel a beépített akkumulátorral és a beépített hordozófogantyúval, amely megkönnyíti, hogy bárhová magaddal vihesd


Hang asszisztensek

A Google Assistant és az Amazon Alexa egyszerre elérhető*. Ez megadja neked a legnagyobb szabadságot és kényelemet több intelligens otthoni eszköz vezérléséhez, több eszközről való lejátszáshoz.


Bluetooth párosítás

Oszd meg zökkenőmentesen a lejátszási listákat, ha párosítod a JBL Authentics 300-at bármilyen Bluetooth-os eszközökkel.


Intuitív kezelőszervek

A hangod segítségével tedd egyedivé hangszóródat az intuitív hangszóró-vezérlőkkel, amelyek szabályozzák a hangerőt, a mély- és a magas hangokat. Az Alexa vagy a Google Assistant segítségével vezérelheted eszközöd a hangoddal. Vagy használd a JBL One alkalmazást, ahol még több lehetőséget találsz az EQ testreszabására és a keresésre kedvenc dalaid az integrált zenei szolgáltatások segítségével.


Multiroom

Helyezz el több JBL Authentics hangszórót otthonodban. A Google Home alkalmazással vagy az Amazon Alexa alkalmazással minden szobában beállíthatod a hangulatot ha két vagy több hangszórót csatlakoztatsz egyetlen lejátszási listához, és mindenkit megmozgat ugyanaz az ütem bármelyik helyiségben


Automata hangolás

Érj el nagyszerű hangzást bárhol, ahol csak akarsz. A hangszóró automatikusan kalibrálja és optimalizálja a hangteljesítményt bármely helyiségre, amikor bekapcsolod.


Újrahasznosított anyagok

Az Authentics 300 hangszóró 85% újrahasznosított műanyagból, 50% újrahasznosított alumíniumból készül, és FSC-tanúsítvánnyal rendelkező, szójatintával nyomtatott kartondobozba csomagoljuk.

 


Zene streaming a bépített WiFi-n keresztül

Hallgasd a podcastoktól az internetes rádiókig lenyűgöző nagy felbontásban. Vagy streamelj zenét az AirPlay, az Alexa Multi-Room Music (MRM), a Chromecast built-in™ és a Spotify Connect segítségével, és hagyd el a szobát, vagy fogadjon hívást anélkül, hogy a zene megszakadna. A Wi-Fi kapcsolat biztosítja, hogy hangszóród automatikusan szoftver- és funkciófrissítéseket kapjon.

 

A prémium otthoni hangszóróink öröksége által ihletett új JBL Authentics termékcsalád merész hangzást és modern vezérlést biztosít hangasszisztensekkel.


90 wattos digitális erősítő DSP Dual 1"-es Silk Dome magassugárzókkal, 5"-es teljes tartományú középső mélysugárzóval, 6"-os passzív radiátorral


100 wattos digitális erősítő DSP Dual 1"-es Silk Dome magassugárzókkal, 5,25"-es teljes tartományú középső mélysugárzóval, 6,5"-es passzív radiátorral


270 wattos digitális erősítő DSP kürttel kiegészített 1"-es alumínium magassugárzókkal,három 2,7"-es, nagy mozgású középső mélysugárzókkal, 6,5"-es lefelé sugárzó mélynyomóval kettős szabadalmaztatott JBL Slipstream porttal

KIVÁLÓ HANG ÉS TELJESÍTMÉNY

Hallgasd és érezd kedvenc dalaid minden részletét. Hangosítsd fel a zenét, és kiegyensúlyozott hangzást, lenyűgöző tisztaságot és mély basszust kapsz. A precíziós tervezésű alkatrészek tökéletes kiegyensúlyozott hangzást biztosítanak, függetlenül attól, hogy mit hallgatsz.

RETRO DESIGN

Bármi is legyen a stílusod, a JBL Authentics intelligens hangszórók minden helyiséget feldobnak. A prémium alumínium váz, az egyedi bőrhatású burkolat és az újragondolt Quadrex hűtőrács lehetővé teszik, hogy a JBL örökségének egy darabját hazavihesd.

ZENE STREAMING BEÉPÍTETT WI-FI-N ÉS BLUETOOTH-ON KERESZTÜL

Párosítsd JBL Authentics hangszóródat bármely Bluetooth-eszközzel a lejátszási listák zökkenőmentes megosztásához, vagy élvezd a nagyfelbontású streamelést Wi-Fi-n keresztül. Ha az AirPlay, az Alexa Multi-Room Music (MRM), a Chromecast built-in™ vagy a Spotify Connect szolgáltatáson keresztül streamelsz, a zene megszakítása nélkül elhagyhatod a szobát, vagy fogadhatsz hívást. Automatikus szoftver- és funkciófrissítéseket is kap.

EGYIDEJŰLEG ELÉRHETŐ HANGASSZISZTENSEK

A Google Assistant és az Amazon Alexa egyszerre érhető el. Az Alexa vagy a Google Assistant segítségével vezérelheted eszközöd hangoddal. Irányíts több intelligens otthoni eszközt, játssz több zenei streaming szolgáltatásból, és kapj kihangosított segítséget bármelyik hangsegédtől bármikor.

INTUITÍV KEZELŐSZERVEK ÉS A JBL ONE APP

A hangod segítségével tedd egyedivé hangszóródat az intuitív hangszóró-vezérlőkkel, amelyek szabályozzák a hangerőt, a mély- és a magas hangokat. Vagy használd a JBL ONE alkalmazást, hogy még több módon sajátíthasd el a hangzást. Az integrált zenei szolgáltatások megkönnyítik kedvenc számaidnak élvezetét vagy újak felfedezését. Más, JBL ONE alkalmazással kompatibilis termékekhez is csatlakozhatsz egy egész ház audiorendszerének létrehozásához.

AUTOMATIKUS HANGOLÁS

Kiváló hangzás mindenhol, ahol csak akarod. A hangszóró minden egyes bekapcsoláskor automatikusan kalibrálja és optimalizálja a hangteljesítményt minden helyiségre.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Hordozható igen
Bluetooth van
Air Play van
internet rádió nincs
App vezérlés van
Méretek (Szé x Ma x Mé) 403 x 272 x 272 mm
Minimum frekvencia átvitel 45 Hz
Maximum frekvencia átvitel 20000 Hz
Magassugárzó átmérője 25 mm
Mélysugárzó átmérője 133 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 6.2 kg
Hangrendszer 2.0 sztereó
Tápellátás 100 - 240V AC, ~ 50/60 Hz 100 - 240 V AC, ~ 50/60 Hz
Teljes hangsugárzó teljesítmény (max @ THD 1%) 100W
hangszórók 2 x 25mm magassugárzó + 1 x 133mm mélynyomó
Hálózati készenléti teljesítmény < 2,0 W
Lítium akkumulátor 3,6 V, 4800 mAh
Audio specifikációk
Audio bemenetek 1 audio bemenet, Bluetooth/Wi-Fi, Ethernet
Támogatott formátumok mp3, WAV
MP3 kodek MPEG 1 Layer 2/3, MPEG 2 Layer 3, MPEG 2.5 Layer 3
MP3 mintavételi frekvencia 16 - 48 kHz
MP3 bitsebesség 80-320 kpbs
Vezeték nélküli specifikációk
Bluetooth verzió 5.3
Bluetooth prole A2DP 1.3.2, AVRCP 1.5
Bluetooth adó frekvencia tartomány 2402 MHz - 2480 MHz
Bluetooth adóteljesítmény <14,5 dBm (EIRP)
Wi-Fi hálózat IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax (2,4 GHz/5 GHz)
2,4G Wi-Fi adófrekvencia tartomány 2412 - 2484 MHz (2,4 GHz ISM Band, USA 11 Channels, Európa és mások 13 csatorna)
2,4G Wi-Fi adóteljesítmény <22dBm (EIRP)
5G Wi-Fi adófrekvencia tartomány 5,15 - 5,35 GHz, 5,470 - 5,725 GHz, 5,725 - 5,825 GHz
5G Wi-Fi adóteljesítmény 5.15 - 5,25 GHz <23 dBm, 5,25 - 5,35 GHz & 5,470 - 5,725 GHz <20 dBm, 5,725 -5,825 GHz <14 dBm (EIRP)

Keresés