Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

HiBy R3 Pro Sabre (2022) hordozható lejátszó

Ár:
109.990 Ft
Gyártó: HiBy
Cikkszám: R3-PRO-SABRE-2022
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

HiBy R3 Pro Saber 2022
Hordozható Tidal, DSD és MQA lejátszó dupla ES9219 Sabre chippel
A HiBy lejátszóknál alap szolgáltatás a kétcsatornás WiFi, az online zenehallgatás Tidallal, a DSD és MQA támogatás és a Bluetooth adó-vevő megoldások. Minden lejátszónk kiváló ár/érték aránnyal rendelkezik, így Te sem fogsz csalódni bennük.

A HiBy lejátszók közül az R3 Pro Sabre-t akkor ajánljuk Neked, ha:

  • Olyan lejátszót keresel, amely még kényelmesen elfér a zsebedben, de már qwerty virtuális billentyűzete van.
  • Szívesen használnád vele a 2.5 mm-es, szimmetrikus csatlakozóval ellátott fülhallgatódat.
  • Időnként sportolsz vagy kirándulsz, és jól jönne egy egyszerű lépésszámláló.
  • Szeretnéd kihasználni az ESS Technology cég SABRE megoldását használó, dupla ES9219 digitális-analóg átalakító chipek kimagasló, akár 32 bit/384 kHz, DSD256 vagy 16x MQA minőségét.

Kezelés

A HiBy R3 Pro Saber 2022 lejátszó homokfúvott, alumínium háza egyszerűen szép. Elől az érintőképernyő, a kereten pedig a különböző gombok és csatlakozók kaptak helyet. A lejátszón a HiBy saját fejlesztésű operációs rendszere, a HiBy OS fut. A lejátszáshoz és egyéb funkciók eléréséhez szükséges appok az operációs rendszerrel együtt, előtelepítve érkeznek. Az appok frissítéséről a gyártó gondoskodik firmware update keretében, amit akár online is megtehetsz, ha van a közeledben internet.

Tárhely

A zeneszámok tárolásához egy legalább class 10 sebességű micro SD kártyát helyezz a lejátszóba! A maximum 2 TB méretű kártyával akár heteken át folyamatosan új dallamokat hallgathatsz, ismétlés nélkül. A kártyán tárolt zenék lejátszásához indítsd el a lejátszón a HiBy Playert! Az R3 Pro Saber lejátszó az összes közismert zenei formátumot támogatja: mp3, wav, flac, iso, aiff, mqa, dsd... Szinte biztos, hogy a Te zenei gyűjteményed sem fog gondot okozni az R3 Pro Saber lejátszónak.

Hangminőség

Ha az online streaming szolgáltatások zenei választékára vágysz, akkor regisztrálj számítógépről egy Tidal fiókot, és élvezd a HiBy lejátszón akár a Tidal HiFi minőséget! A HiBy R3 Pro Saber 2022 lejátszóban két ES9219 chip végzi a digitális-analóg átalakítást akár 32 bit/384 kHz, vagy DSD 256 minőségben. Az ES9219 chip az ESS Technology büszkesége, amely a tökéletesen tiszta, szabadalommal védett Sabre HiFi megoldást használja. (A Sabre és a Saber elnevezések vegyesen fordulnak elő az ESS és a HiBy leírásaiban. Az angol nyelvben mindkét írásmód elfogadott.) MQA lejátszásban a 16x-os szintre képes.

Bluetooth és WiFi

A Bluetooth v5.0 olyan tisztán viszi át vezeték nélkül a hangokat, hogy azt csak az igazán vájtfülűek tudják megkülönböztetni a vezetékes átviteltől. A HiBy saját fejlesztésű UAT (Ultra Audio Transmission) kodekje 192 kHz-re képes, másodpercenként akár 1.2 megabit átvitt adattal. Adóként UAT, LDAC, aptX, AAC és SBC kapcsolódást biztosít a HiBy R3 Pro Sabre lejátszó, fogadni pedig a következő formátumokat tudja: UAT, LDAC, AAC és SBC.
A dual band wifivel a régebbi, 2.4 GHz-es mellett az újabb, 5 GHz-es hálózatokra tud csatlakozni a HiBy R3 Pro Saber.

Távirányítás

Az érintőképernyő intuitív kezelése könnyen elérhetővé tesz minden funkciót. De ha jobban kedveled a nagyobb képernyőket, akkor a HiBy Link megoldással az okostelefonodról is irányíthatod a lejátszót az ingyenes HiByMusic app segítségével Bluetooth-on vagy WiFin keresztül.

Hangszín

A kívánt hangszín beállítására - a megszokott hangszínszabályozó (EQ) megoldás mellett - a HiBy saját fejlesztésű rendszere is lehetőséget ad. A MageSound 8-Ball - röviden MSEB - rendszerrel melegséget, vokált és egyéb jellemzőket hangsúlyozhatsz ki a zenében a frekvencia tartományok kézi kiemelése/elnyomása helyett.

Akkumulátor

A HiBy R3 Pro Saber lejátszóba épített, 1600 mAh-s akkumulátor 19 óra lejátszási időt és mintegy 50 nap készenléti időt biztosít egyetlen töltéssel. A töltéshez és adatátvitelhez használd az USB-C csaltakozót! A 3.5 mm-es jack csatlakozóval ellátott fülhallgatódat az USB aljzat melletti, jack aljzathoz csatlakoztathatod. Ha még tisztább hangzásra vágysz, használj egy szimmetrikus csatlakozós fülhallgatót, és csatlakoztasd azt a 2.5 mm-es aljzathoz!

Díjak, elismerések

A HiBy R3 Pro Saber lejátszó HiRes Audio és HiRes Audio Wireless minősítést kapott a Japan Audio Society-től.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Akkumulátor kapacitás 1600 mAh, akár 19 óra lejátszás
Bluetooth Bluetooth 5.0 - Adás:UAT, LDAC, aptX, AAC, SBC - Vétel:UAT, LDAC, AAC, SBC
Chipkészlet
SOC Ingenic X1000E
DAC dupla ES9219
Csatlakozók 2.5 mm szimmetrikus kimenet, 3.5 mm fejhallgató kimenet, USB-C
D/A átakítás 32 bit/384 kHz
DSD támogatás DSD256
Extrák HiBy Link (távirányítás), MSEB hangzás beállítás, Lépésszámláló, Ebook olvasó
Fájl formátumok mp3, wav, ape, flac, dsf, dff, iso, cue, wma, ogg, aac, opus, aiff...
Frekvencia átvitel 20 Hz - 90 kHz
Jel/zaj viszony (SNR) 120 dB
Kijelző 3.2" (360*480)
Memória Beépített memória nincs, MicroSD kártyán max. 2 TB.
Méret 61*82*13 mm
MQA támogatás 16x
Operációs rendszer HiBy OS
Streaming szolgáltatások Tidal, Qobuz
Teljesítmény 2*101 mW (hagyományos) 2*340 mW (szimmetrikus) - 32 Ω
Tömeg 318 gramm
Torzítás (THD+N) 0.00002%
USB DAC Igen
WiFi 2.4 GHz, 5 GHz

Keresés