Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Grado The Hemp Limited Edition fejhallgató

Ár:
249.999 Ft
Gyártó: Grado
Cikkszám: 0850929008621
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

The Hemp
Véget nem érő törekvésünk az, hogy mindenféle fával és anyaggal kísérletezzünk a fejhallgatóink kialakításáról. A HEMP megalkotásakor lehetőségünk nyílt kenderrel dolgozni. Nem tudtuk, hogy milyen lesz as hangzása, de hamar kedvencévé vált a Grado rajongóknak. Hogy őszinte legyek, ez az egyik legjobban szóló Limited Edition, amit létrehoztunk.
 

Jellemzők:

  • Hangszóró Kialakítás: dinamikus
  • Működési elv: nyitott
  • Frekvenciaválasz: 13 - 28 000 Hz
  • SPL 1mW: 98 dB
  • Névleges impedancia: 38 ohm

Signature Sound

Az elmúlt hét évtized adott időt arra, hogy tökéletesítsük hangzásunkat, lehetővé téve, hogy a fejhallgató új részleteket tárjon fel a több százszor hallott dalokban. A Kender fejhallgató lassan minden hallásra egyre jobb lesz. Ahogyan minden fejhallgatónknál gondoskodunk arról, hogy a Grado jellegzetes hangzása mindig jelen legyen, a kender és a juhar felhasználásával közösen.

Kender alap

A nagy erővel préselt kender csillapító hatást kelt a rostok között. Ez teltebb hangzást eredményez. Juharfát raktunk a házba, hogy kiegyensúlyozzuk a hangot, és kiemeljük a juhar által biztosított tökéletes hangzást.

Tökéletesre hangolva

A kenderházakban lévő Grado meghajtókat kifejezetten olyan fával párosítottuk, amivel még soha nem dolgoztunk. A juharral való párosítás adott némi előrelátást, hogy a hangszórók úgy szóljanak, ahogyan szerettük volna, és kihoztuk a kender/juhar párosításban rejlő lehetőségeket.

Kézzel összeszerelve Brooklynban

Az 1953-ban egy konyhaasztalon alapított, és több mint negyed évszázada fával dolgozó Grado Labs azóta is minden nap tökéletesíti a hang reprodukálás művészetét. A Hemp munkapadról munkapadra utazik, amíg készen nem áll a te füledhez hangolva.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Membrán méret 44
Fejhallgató kialakítás Fülre illeszkedő
Minimum frekvencia 13Hz
Maximum frekvencia 28000Hz
Fülpárna anyaga szivacs
Rendszer Nyitott
Vezérlés nincs
Impedancia 38 Ohm

Keresés