Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Grado SR225X fejhallgató

Ár:
105.999 Ft
Gyártó: Grado
Cikkszám: 850929008034
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Raktáron
Központi raktár: Raktáron
Szín
 
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 

 

SR125x

Az SR125x és SR225x évtizedek óta versengenek egymással. Az SR225x az új F párnát használja, hogy a texturáltabb hangok jöjjenek létre a hallgató számára. A hangszóró kiegyensúlyozottan dolgozik, hogy egyedi hangzást hozzon létre és gyors legyen, mint az SR125x.


Jellemzők:

  • Típus: Dinamikus
  • Működési elv: Nyitott
  • Frekvencia-válasz: 20 - 22 000 hz
  • SPL 1mW: 99,8 dB
  • Névleges impedancia: 38 ohm
 
 

 

SR225x

 

 

Igazi minőség
A Grado fejhallgató tisztasága és szélesebb hangsprektuma új részleteket tárhat fel akár több százszor már meghallgatott dalokban. Harmonikus méllyel, testes vokállal és világhíres középpel az SR225x könnyen megszerethető Grado hangzást produkál.

 

Új kábelek és fejpánt
A hangszórókkal együtt a kábeleket és a fejpántot is átalakították az SR225x-hez. A tartósabb 8 vezetékes kábel egy szuper lágyított rézhuzallal rendelkezik, amely javítja az audio jel tisztaságát. Az új fejpánt jobb, nagyobb párnával rendelkezik a kényelmesebb használat érdekében.

 

Az X sorozat hangszórói
Itt vannak a 4. generációs Grado hangszórók. A kifejezetten az SR225x-hez hangolt új hangszóró kialakítás erősebb mágneses áramkört, csökkentet effektív tömegű hangtekercset és újrakonfigurált membránt tartalmaz. Ezen alkatrészek újratervezése 44 mm-es meghajtó számára javítja a hatékonyságot, csökkenti a torzításokat és megőrzi a zene harmonikus integritását.

 

Brooklynban kézzel összerakott termék
Minden egyes SR225x-et Brooklyn-i csapatunk készít. Ez a fejhallgató gondosan, kézzel, manufakturálisan készül, teljesen a füledre alakítva. 1953-ban kezdtünk egy konyhaasztalon összerakni fejhallgatóinkat és azóta minden tapasztalat az SR225x megalkotásához vezetett.

 
 
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Membrán méret 44
Fejhallgató kialakítás Fülre illeszkedő
Minimum frekvencia 20Hz
Maximum frekvencia 22000Hz
Fülpárna anyaga szivacs
Rendszer Nyitott
Vezérlés nincs
Impedancia 38 Ohm

Keresés