Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Grado GS1000e fejhallgató

Ár:
449.999 Ft
Gyártó: Grado
Cikkszám: GRADO-GS1000e
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
Mahagóni
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 

 

GS1000e

Az egyetlen fejhallgató, amire valaha szükséged lesz


Jellemzők:

  • Típus: Dinamikus
  • Működési elv: Nyitott
  • Frekvencia-válasz: 8 - 35 000 hz
  • SPL 1mW: 99,8 dB
  • Névleges impedancia: 32 ohm
  • 12 kábeles vezeték
  • Brooklyn-ban kézzel gyártott termék
 
 

 

GS1000e

 

 


"... Művészet, tudomány, stílus, kényelem... könnyű mahagóni fülcsészékkel, amiből olyan hangok jönnek, ami teljesen kikészíti az igényes dobhártyádat az audiofil hangzásával" - Paul Miller

 


A nagy szivacsok a füled köré helyezkednek el, így létrehozva számodra egy igen privát atmoszférát. A levegő áramlik a zenével, hogy igazán érezd a zenét, miközben rácsodálkozol a tisztaságra. A mahagóni fülcsészék kivállóan illeszkednek ehhez az esztétikai szépséghez, ahogyan a fenomenális meghajtók egyenként a szónikus konzisztenciához.


A kézzel készített mahagóni fülcsészéknél bonyolult megmunkálási folyamatot alkalmaznak, amely optimalizálja a hangminőséget, miközben extra megjelenést kölcsönöz. A GS1000e 50 mm-es dinamikus hangszórókat és az új 12 vezetékes kábelt használja. A fa, a meghajtó és a kábelek szigorú vezérlést és stabilitást eredményeznek a frekvenciaspektrum felső és alsó tartományában, hogy támogassák a GS1000e világszerte elismert középtartományát. A Grado GS1000e párna kialakítása tulajdonképpen egy „helyiséget” teremt a fülek számára, nagyobb hangzással és nagyobb térélménnyel a hallgató számára. A legfontosabb az volt, hogy kialakítsuk a megfelelő egyensúlyt a vezető és a fából készült vezetőház között, hogy tiszta hangot kapjunk. Úgy gondoljuk, hogy a GS1000e az egyik legkényelmesebb fejhallgató a piacon. A GS1000e megtartja a tiszta Grado hangot, meleg harmonikus színekkel, gazdag testes vokállal, kiváló dinamikával és rendkívül egyenletes magassal. Nagyon részletes, a basszus mély, és a zene nagyon feszes, precíz.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Membrán méret 50
Fejhallgató kialakítás Fület körülölelő
Minimum frekvencia 8Hz
Maximum frekvencia 35000Hz
Fülpárna anyaga szivacs
Rendszer Nyitott
Vezérlés nincs
Impedancia 32 Ohm

Keresés