Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Focal Bathys Vezeték nélküli fejhallgató

Ár:
319.990 Ft
Gyártó: Focal
Cikkszám: 3544056727162
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

Focal Bathys
A francia Focal gyár vezeték nélküli, High-End fejhallgatója. Bluetooth, ANC technológiák, emellett hosszú üzemidő és a lenyűgöző Focal minőség jellemzi a terméket. Minőségi kivitelezés, prémium anyagok, modern technológiák és elképesztő hangzás: minden ami egy prémium fejhallgatóhoz szükséges - ez a Focal Bathys.

Jellemzők:

  • Típus: Zárt hátú vezeték nélküli fejhallgató aktív zajszűréssel
  • Bluetooth technológia®: 5.1 Multipoint
  • Audiokodekek: SBC, AAC, aptX™ Adaptive, aptX™
  • Frekvenciaválasz: 15 Hz és 22 kHz között
  • Harmonikus torzítási arány: 0,2% @1kHz



A Focal Bathys az első Focal márkájú vezeték nélküli fejhallgató aktív zajszűréssel és prémium hangminőséggel! Kialakításuk a Focal csúcskategóriás fejhallgatóinak nyomdokain halad, a nagyobb testvéreitől örökölte a technológiai megoldásokat alumínium-magnézium teljes tartományú elektrodinamikus hangszórók "M" alakban. Részletes, pontos és dinamikus hangvisszaadást biztosítanak. Támogatják napjaink legjobb audio formátumait: SBC, AAC, Apt-X™ és Apt-X™ Adaptive. több mint 30 óra akkumulátor-üzemidő és aktív zajszűrésA Focal Bathys a hallgatót a tökéletes csend érzetébe helyezi, hogy optimalizálja a hallgatási élményt. Jellemző rájuk a kifinomult anyagok használata, mint például a magnézium a pántokon, a valódi bőr a fejpánton és az alumínium. Mindez a következőket eredményezi robusztus szerkezet és páratlan kényelem.

A Focal Bathys-t úgy tervezték, hogy könnyű, kompakt és ergonomikus fejhallgató legyen. Tökéletes útitárs lesz. A fejhallgató interfész lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy elfelejtsék az okostelefonjukat, és egyszerűen csak élvezzék a tiszta hallgatási élményt, függetlenül attól, hogy éppen hol vannak.



30 órás akkumulátor-üzemidő, kiváló aktív zajszűrő üzemmód, fejhallgató-csatlakozás DAC vagy Aux porton keresztül, valamint a könnyű kialakítás és a tökéletes illeszkedés teszik a Focal Bathys fejhallgatót egy tökéletes társsá még a leghosszabb utazásokhoz is. Érdemes megemlíteni, hogy a gyorstöltési funkció biztosítja, hogy a fejhallgató üzemideje 5 óra, a töltés mindössze 15 perc. Ideje útnak indulni!



A Saint-Étienne-ben, a Focal műhelyeiben gyártott Bathys fejhallgatók meghajtói profitálnak a márka hatalmas tapasztalatából, amely folyamatosan újítja és fejleszti termékeit, tökéletes megoldást nyújtva, függetlenül attól, hogy hogyan és mit szeretne hallgatni.

Az alumínium/magnézium dómnak köszönhetően a Bathys fejhallgató meghajtói mély basszusokat, lágy magas hangokat és tiszta középhangokat biztosítanak a rendkívül pontos hangzás érdekében. Az integrált USB-DAC üzemmód akár 24 bites / 192 kHz-es felbontást kínál a még lenyűgözőbb teljesítmény érdekében.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Fejhallgató kialakítás Fület körülölelő
Fejhallgató típus High-end
Minimum frekvencia 15Hz
Maximum frekvencia 22000Hz
Rendszer Zárt
Vezérlés fejhallgatóba építve
Vezeték nélküli Bluetooth
Impedancia 32 Ohm
Tömeg (csomagolás nélkül) 0.35 kg
Vezeték nélküli, zárt fejhallgató aktív zajszűréssel
Bluetooth technológia Bluetooth® 5.1 Multipoint
Frekvenciatartomány Bluetooth® 2402MHz - 2480Mhz
audio formátumok SBC, AAC, aptX™ Adaptive, aptX™
Üzemidő
akár 30 óra Bluetooth kapcsolaton keresztül
35 óra Jack üzemmódban
42 óra USB-DAC
Hangasszisztensek Google, Amazon Alexa
Egyéb funkciók Google Quick Pairing
Hangszóró átalakítók 15/8" (40 mm) M-alakú, Franciaországban gyártott alumínium/magnézium kupola
Frekvenciaválasz 15 Hz és 22 kHz között
Harmonikus torzítás szint <0,2% @ 1kHz 8 mikrofon
Súly 350g
Csatlakozások Bluetooth® / Jack 3,5mm / USB-C®

Keresés