Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

FIIO Q1 MARK II DAC+AMP fejhallgató erősítő

Ár:
39.990 Ft
Gyártó: FiiO
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Elérhetőség: Előrendelhető
Budapesti üzlet: Előrendelhető
Debreceni üzlet: Előrendelhető
Győri üzlet: Előrendelhető
Központi raktár: Előrendelhető
Szín
 
Menny.:

Leírás

 

Q1 Mark II

Hordozható fejhallgató erősítő D/A konverterrel iOS-hez, Androidhoz, PC-hez


Az XMOS platformnak köszönhetően a Q1 Mark II több formátum dekódolását támogatja kiemelkedő teljesítmény mellett - képes akár 384 kHz/32 bites PCM-re, akár a DSD256-ig (ez utóbbit zöld fény jelzi). A két különálló kristály oszcillátorral kombinálva, amelyek mindegyike különböző mintavételi rátákat kezel a digitális-analóg konverzió legmagasabb pontosságának elérése érdekében.


Jellemzők:

  • USB DAC: legfeljebb 384 kHz/32 bit támogatása
  • DSD támogatás: DSD64/128/256
  • Frekvenciaválasz: 6 Hz ~ 80 kHz (-3dB)
  • Kimeneti impedancia: 1,2 Ω (32 Ω betöltve)

 

Jól együttműködik a számítógépével

 

A Q1 Mark II használható USB DAC-ként, PC-vel párosított USB-kábelen, 384 kHz/32 bites PCM formátumú dekódolásra. A Mac segítségével a FiiO Q1 automatikusan felismerésre kerül, ha nincs csatlakoztatva különálló illesztőprogram. Windows operációs rendszert futtató számítógéppel egy speciális meghajtó szükséges a FiiO-tól, amely szintén lehetővé teszi az ASIO kimenetet.

Tökéletes lejátszó és erősítő
 

A Q1 Mark II 3,5 mm-es többfunkciós csatlakozót tartalmaz a vonalbemeneti és vonalkimeneti feladatokhoz. Ha ezt line bemenetként használják, a Q1 Mark II erõsítõként használható. Ha ezt a többfunkciós csatlakozót soros kimenetként használja, a Q1 Mark II DAC-ként használható és külső erősítőhöz csatlakoztatható.A hivatalos Apple MFi tanúsítvány

 

Az Apple MFi tanúsítási program rendkívül szigorú - csak a programhoz benyújtott eszközök kb. 2% -a ténylegesen ami megfelel. Így a valóságos MFI minősítés azt jelenti, hogy a Q1 Mark II tökéletesen kompatibilis az iOS összes verziójával.

Innovatív ADC hangerőszabályozási technológia
 

A Q1 Mark II intelligens ADC-állító mechanizmust alkalmaz - az ADC görbe pontosításával, a bal és a jobb csatornák közötti hangerő-egyensúlytalanság, valamint a hangerőt szabályozó zajok elkerülése kiküszöbölését, ugyanakkor nagymértékben növeli a hangerő-állítás pontosságát.

 

 

Speciálisan az iPhone-hoz tervezve

 

A mellékelt Lightning-to-Micro USB kábel az iPhone és a Q1 Mark II összekapcsolásával továbbra is használhatja a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó a legmagasabb minőségű hanghoz. Természetesen az eszköz kompatibilis Android rendszerrel is!

 

Rendkívüli DAC és erősítő
 

A Q1 Mark II a legkorszerűbb alkatrészeket használja a jól átgondolt kialakításával. Az alkalmazott DAC az AKM AK4452, amely nagy mintavételi sebesség formátumokat dekódol, magas jel/zaj viszony és alacsony torzítás mellett. A Q1 Mark II fejhallgató-erősítő chipje valójában ugyanaz, mint az X7 Mark II AM3A erősítőmodulja az OPA926, rendkívül alacsony zajkibocsátással. A vonal kimenet aluláteresztő szűrőjének feladatait a Texas Instruments "OPA1662" kezeli.


 

Támogatja a Sony Walkman lejátszók csatlakoztatását

Egy speciálisan kialakított adapterkábel segítségével csatlakoztathatja a Sony Walkman lejátszó WM-portját (ha van ilyen) a Q1 Mark II-hez, így az utóbbiak digitális dekódolási feladatokat is igénybe vehetnek. (Ez az adapterkábel a közeljövőben külön megvásárolható lesz).

Hi-Res Audio tanúsítás

A Q1 Mark II-t a Japan Audio Society tanúsítványa szerint "Hi-Res Audio" képes. Ezzel biztos lehet benne, hogy a Q1 Mark II természetes és reális hallgatási élményt nyújt.

Paraméterek

Garancia 24 hónap
Kimenő teljesítmény 75 mW (32 ohmos terhelés mellett), 220 mW (32 ohmos terhelés mellett balanced kimeneten)
Fejhallgató impedancia 16-150 ohm.
D/A átalakítás 384 kHz/32 bit
Jel/zaj viszony (SNR) 115 dB (AUX In) 110dB (USB DAC)
Torzítás (THD+N) <0,003% (1 kHz)
Akkumulátor kapacitás 1800 mAh
DSD támogatás DSD64/128/256
Fizikai méretek 99 mm x 59 mm x 12,5mm
Tömeg 101 gramm (a beépített akkumulátorral együtt)
DAC chip AK4452
Erősítő chip OPA926
3,5mm audio kimenet
2,5mm balanced kimenet
3,5mm ki/bemenet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés