Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

FIIO Q1 MARK II DAC+AMP fejhallgató erősítő

Ár:
39.990 Ft
Gyártó: FiiO
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Elérhetőség: Előrendelhető
Budapesti üzlet: Előrendelhető
Debreceni üzlet: Előrendelhető
Győri üzlet: Előrendelhető
Központi raktár: Előrendelhető
Szín
 
Menny.:

Leírás

 

Q1 Mark II

Hordozható fejhallgató erősítő D/A konverterrel iOS-hez, Androidhoz, PC-hez


Az XMOS platformnak köszönhetően a Q1 Mark II több formátum dekódolását támogatja kiemelkedő teljesítmény mellett - képes akár 384 kHz/32 bites PCM-re, akár a DSD256-ig (ez utóbbit zöld fény jelzi). A két különálló kristály oszcillátorral kombinálva, amelyek mindegyike különböző mintavételi rátákat kezel a digitális-analóg konverzió legmagasabb pontosságának elérése érdekében.


Jellemzők:

  • USB DAC: legfeljebb 384 kHz/32 bit támogatása
  • DSD támogatás: DSD64/128/256
  • Frekvenciaválasz: 6 Hz ~ 80 kHz (-3dB)
  • Kimeneti impedancia: 1,2 Ω (32 Ω betöltve)

 

Jól együttműködik a számítógépével

 

A Q1 Mark II használható USB DAC-ként, PC-vel párosított USB-kábelen, 384 kHz/32 bites PCM formátumú dekódolásra. A Mac segítségével a FiiO Q1 automatikusan felismerésre kerül, ha nincs csatlakoztatva különálló illesztőprogram. Windows operációs rendszert futtató számítógéppel egy speciális meghajtó szükséges a FiiO-tól, amely szintén lehetővé teszi az ASIO kimenetet.

Tökéletes lejátszó és erősítő
 

A Q1 Mark II 3,5 mm-es többfunkciós csatlakozót tartalmaz a vonalbemeneti és vonalkimeneti feladatokhoz. Ha ezt line bemenetként használják, a Q1 Mark II erõsítõként használható. Ha ezt a többfunkciós csatlakozót soros kimenetként használja, a Q1 Mark II DAC-ként használható és külső erősítőhöz csatlakoztatható.A hivatalos Apple MFi tanúsítvány

 

Az Apple MFi tanúsítási program rendkívül szigorú - csak a programhoz benyújtott eszközök kb. 2% -a ténylegesen ami megfelel. Így a valóságos MFI minősítés azt jelenti, hogy a Q1 Mark II tökéletesen kompatibilis az iOS összes verziójával.

Innovatív ADC hangerőszabályozási technológia
 

A Q1 Mark II intelligens ADC-állító mechanizmust alkalmaz - az ADC görbe pontosításával, a bal és a jobb csatornák közötti hangerő-egyensúlytalanság, valamint a hangerőt szabályozó zajok elkerülése kiküszöbölését, ugyanakkor nagymértékben növeli a hangerő-állítás pontosságát.

 

 

Speciálisan az iPhone-hoz tervezve

 

A mellékelt Lightning-to-Micro USB kábel az iPhone és a Q1 Mark II összekapcsolásával továbbra is használhatja a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó a legmagasabb minőségű hanghoz. Természetesen az eszköz kompatibilis Android rendszerrel is!

 

Rendkívüli DAC és erősítő
 

A Q1 Mark II a legkorszerűbb alkatrészeket használja a jól átgondolt kialakításával. Az alkalmazott DAC az AKM AK4452, amely nagy mintavételi sebesség formátumokat dekódol, magas jel/zaj viszony és alacsony torzítás mellett. A Q1 Mark II fejhallgató-erősítő chipje valójában ugyanaz, mint az X7 Mark II AM3A erősítőmodulja az OPA926, rendkívül alacsony zajkibocsátással. A vonal kimenet aluláteresztő szűrőjének feladatait a Texas Instruments "OPA1662" kezeli.


 

Támogatja a Sony Walkman lejátszók csatlakoztatását

Egy speciálisan kialakított adapterkábel segítségével csatlakoztathatja a Sony Walkman lejátszó WM-portját (ha van ilyen) a Q1 Mark II-hez, így az utóbbiak digitális dekódolási feladatokat is igénybe vehetnek. (Ez az adapterkábel a közeljövőben külön megvásárolható lesz).

Hi-Res Audio tanúsítás

A Q1 Mark II-t a Japan Audio Society tanúsítványa szerint "Hi-Res Audio" képes. Ezzel biztos lehet benne, hogy a Q1 Mark II természetes és reális hallgatási élményt nyújt.

Paraméterek

Kimenő teljesítmény 75 mW (32 ohmos terhelés mellett), 220 mW (32 ohmos terhelés mellett balanced kimeneten)
Fejhallgató impedancia 16-150 ohm.
D/A átalakítás 384 kHz/32 bit
Jel/zaj viszony (SNR) 115 dB (AUX In) 110dB (USB DAC)
Torzítás (THD+N) <0,003% (1 kHz)
Akkumulátor kapacitás 1800 mAh
DSD támogatás DSD64/128/256
Fizikai méretek 99 mm x 59 mm x 12,5mm
Tömeg 101 gramm (a beépített akkumulátorral együtt)
DAC chip AK4452
Erősítő chip OPA926
3,5mm audio kimenet
2,5mm balanced kimenet
3,5mm ki/bemenet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés