Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

FiiO K3s DAC+AMP Asztali fejhallgató erősítő D/A konverterrel, fekete

Ár:
49.990 Ft
Gyártó: FiiO
Cikkszám: 6953175710202
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-06-13

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 

FiiO K3s DAC+AMP

Aki egyszer meghallgatja, hogy mennyivel másabb egy FiiO-val az élet, már nem éri be többé a beépített hangkártyával. Próbáld ki Te is! A FiiO K3s a Japan Audio Society-től elnyerte a HiRes Audio minősítést.


Jellemzők:

 • D/A átakítás: 384kHz/32bit + DSD64/128/256
 • Teljesítmény Fejhallgató kimenet: 220 mW (16Ω ) 120 mW(32Ω )
 • Teljesítmény Szimmetrikus kimenet: 344 mW (16Ω ) 220 mW(32Ω )
 • Frekvencia átvitel: 20 Hz – 20 kHz
 • Torzítás (THD+N): <0.0012% (1 kHz)
 • Jel/zaj viszony (SNR): ≥121 dB
 • Fejhallgató impedancia: 16 ohm – 150 ohm
 • Áramellátás: USB-C adatkábelen keresztül
 • Méret: 70 mm x 58 mm x 22 mm
 • Tömeg: 82 gramm
 • Csatlakozók: USB-C adat+tápfeszültség, 3.5 mm jack fejhallgató kimenet, 2.5 mm szimmetrikus fejhallgató kimenet, 3.5 mm jack vonali kimenet, koaxiális és optikai SPDIF kimenetek
 
 

 


A K3s-ban a korábbi K3 modellben megtalálható, AK4452 DAC chip helyett egy ES9038Q2M chip végzi a digitális-analóg átalakítást. A csere oka, hogy 2020 végén leégett a japán AKM gyár, és az AK4452 chip azóta sem érhető el.

 

 


A FiiO K3s digitális-analóg átalakító álom hangzással ajándékozza meg a számítógépedet. És Téged is. Csak csatlakoztasd USB-C kábelen keresztül a laptopodhoz! Eufórikus érzés kerít hatalmába, amikor megtapasztalod, hogy mire képes a FiiO K3s.

 

 


A FiiO K3s megalkotásának célja az volt, hogy a számítógépekbe épített hangkártyák hangzása ne korlátozza többé a zenei élményt. A K3s-hez csatlakoztathatod a megszokott, 3.5 mm-es jack csatlakozóval ellátott fejhallgatód mellett a szimmetrikus kábelezésű, 2.5 mm-es csatlakozóval rendelkező, felső kategóriás fülhallgatódat is.

 

 


A K3s a számítógépből érkező, digitális jelfolyamot USB-C csatlakozón keresztül fogadja. Ugyanebből a kábelből veszi a tápfeszültséget is, így rendezett, esztétikus maradhat az asztalod, és a konnektorban sem kell egy újabb tápegység dugóját kerülgetned. Az előlapon található kapcsolókkal állíthatod az erősítés mértékét (High/Low gain), és a basszus kiemelést is bekapcsolhatod, ha az illeszkedik a zenei ízlésedhez. A hangerőszabályozó a bekapcsoló gomb is egyben: a kellemes kattanás után finoman állíthatod be a digitális potméteren a kívánt jelszintet.

 

 


Használd párhuzamosan a K3s-t és a számítógép beépített hangkártyáját! A beépített hangkártya legyen az operációs rendszerben a Lejátszási eszközök felületen az Alapértelmezett kommunikációs eszköz, a K3s pedig az Alapértelmezett eszköz. Így akkor sem kell kikapcsolnod a háttér zenét, ha közben bejön egy Skype hívás a beépített hangkártyán keresztül.

 

 


Az anodizált alumínium házban lakó ES9038Q2M D/A konverter chip fantasztikus teljesítményre képes: 384 kHz/24 bites átalakításra, vagy akár DSD256-ra is befogható. A K3s által fogadott jelfolyam minőségéről az előlapon megtalálható led színe nyújt tájékoztatást.

 

 


A K3s lenyűgözően szólaltatja meg a fej- és fülhallgatók mellett akár a szobai hangrendszeredet is. A hátlapon található vonali kimenetről analóg, a mellette található koaxiális és optikai SPDIF csatlakozókról pedig digitális formában továbbíthatod külső rendszerel felé a K3s által dekódolt hangot.

Keresés