Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

FiiO Jade Audio JD7 fülhallgató

Ár:
34.990 Ft
Gyártó: FiiO
Cikkszám: 6953175740940
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 


JD7

A FiiO termékei kimagasló minőséget képviselnek a hordozható eszközök piacán, ezt számos szakmai elismerés (pl. EISA, iF, RedDot díj) bizonyítja. A FiiO által birtokolt Jade Audio márkajelzést azok a termékek kapják, amelyeknél kifejezett cél volt a termék minőségéhez képest nagyon alacsony ár. A JD7 fülhallgató ár/érték aránya is kiváló.


Jellemzők:

  • Teljesítmény: 100 mW
  • Frekvencia átvitel: 20 Hz - 40 kHz
  • Impedancia: 32 Ω
  • Hangkeltő: 10 mm-es PU membrán
  • Távirányító: nincs
  • Mikrofon: nincs
  • Érzékenység: 108 dB/mW
  • Tömeg: 8.3 gramm kábel nélkül
  • Kábel hossza: 120 cm
  • Csatlakozók: 3.5 mm, MMCX

Dupla mágneses áramkörű dinamikus meghajtó kétrétegű házban
Mágneses vezetőképesség-fokozó | Félkristályos PU polimer membrán | Frekvenciaválasz a Harman curve 316L rozsdamentes acél szerkezet felé hangolva | HS18 fülcsúcsok, L-alakú MMCX csatlakozókkal | HB1 tároló tok mellékelve

A kétrétegű tokban dupla mágneses áramkör teljesít szolgálatot: Egy külső és egy belső mágneses áramkör által együttesen létrehozott mágneses mező megnövelt fluxus sűrűsége nagyobb intenzitással, mégis kevesebb erőlködéssel mozgatja meg a membránt, mint a megszokott megoldások. A ház kialakítása csillapítja a nemkívánatos rezonanciákat, így a hangok tisztán, telt basszussal szólalnak meg.

A JD7 egyedi, mágneses vezetőképesség fokozó megoldása akár 1 Tesla fölé is emelheti a fluxust. Ennek eredményeként a JD7 érzékenysége 108 dB, amit akár egy átlagos telefon is könnyedén meg tud hajtani.

A 10 mm-es, félkristályos poliuretán membrán gyors és pontos, a teljes frekvencia spektrumban tiszta hangzást eredményez.

JD7 fülhallgató háza 316L típusú, rozsdamentes acélból készült, ami tartós és elnyűhetetlen, a JD7 megjelenése mégis elegáns, letisztult. (Ezt az anyagot orvostechnikai eszközök gyártásához is használják.)

A hangszórókhoz MMCX csatlakozóval csatlakozó kábel ezüst bevonattal ellátott, monokristályos rézből készült vezetőszálakból áll. A kábel másik végén egy 3.5 mm-es jack csatlakozó van.

A JD7 frekvencia görbéjét a Harman diagramhoz hangolták a FiiO hangmérnökei. (Sean Olive szakértő csapata szerint a Harman görbe nyújtja az ideális hangzást.)

A csomagban mellékelt HS18 fülilleszték készlet 0.4 mm vastagságú szilikonból készült. Nagyon komfortos, szinte észrevehetetlen viselést biztosít.

A házak félig nyitott kialakítása a kiegyensúlyozottabb hangzás mellett a dobhártya védelmét is szolgálja, kisebb hangnyomás éri így az egyik legérzékenyebb érzékszervünket.

Ha már nem használod az FD7-et, akkor elrakhatod azt a FiiO HB1 tároló dobozba, amely kellő védelmet nyújt a fülhallgatódnak akár egy hátizsákban is.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Minimum frekvencia 20Hz
Maximum frekvencia 40000Hz
Fülhallgató kialakítás Hallójárati
Fülhallgató típus Hallójárati
Maximum teljesítmény 100 mW
Impedancia 32 Ohm
Tömeg (csomagolás nélkül) 0.08 kg
Kábel hosszúság 120cm
Hangkeltő 10 mm-es PU membrán
Távirányító nincs
Mikrofon nincs
Érzékenység 108 dB/mW
Csatlakozók 3.5 mm, MMCX

Keresés