Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

FiiO Jade Audio JH3 fülhallgató

Ár:
27.990 Ft
Gyártó: FiiO
Cikkszám: 6953175740810
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 699 Ft
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 


JH3

A JH3 fülhallgatók háza alumínium ötvözetből készült, precíziós CNC megmunkálással. A kellemes tapintás a kézi polírozásnak köszönhető.


Jellemzők:

  • Teljesítmény: 100 mW
  • Frekvencia átvitel: 10 Hz - 40 kHz
  • Impedancia: 28 Ω
  • Hangkeltő: 13.6 mm-es kompozit membrán + 2 lengőnyelves (BA) hangkeltő
  • Érzékenység: 106 dB/mW
  • Tömeg: 6 gramm kábellel együtt
  • Kábel hossza: 120 cm
  • Csatlakozók: 3.5 mm, 2 pin (0.78 mm)


A FiiO termékei kimagasló minőséget képviselnek a hordozható eszközök piacán, ezt számos szakmai elismerés (pl. EISA, iF, RedDot díj) bizonyítja. A FiiO által birtokolt Jade Audio márjajelzést azok a termékek kapják, amelyeknél kifejezett cél volt a termék minőségéhez képest nagyon alacsony ár. A JH3 fülhallgató ár/érték aránya is kiváló.


A JH3 fülhallgatók háza alumínium ötvözetből készült, precíziós CNC megmunkálással. A kellemes tapintás a kézi polírozásnak köszönhető. A még szebb megjelenés és a tartósság érdekében védő bevonatot kapott a JH3. A hangszórók hátlapjának rajzolatát a reluxán átszűrődő napfény ihlette. A jobb és bal oldali hangszórót piros illetve kék szín jelzi. Az ergonomikus forma jól illeszkedik a fülbe, és hosszú távon is kényelmes viselést tesz lehetővé.


A zenét oldalanként három hangkeltő szólaltatja meg. Egy 13.6 mm átmérőjű membrán felel a mély hangokért, és két lengőnyelves hangkeltő (BA) adja vissza a magas hangokat. A házon elhelyezett lyukak a hangnyomás csökkentő rendszer részei: kiküszöbölik a membránra és a dobhártyánkra nehezedő hangnyomást.

A hangszórók 0.78 mm-es, 2 tüskés (2 pines) aranyozott csatlakozójánál leválasztható a kábel. Ez nemcsak akkor jön jól, ha megtörik vagy megszakad a kábel, hanem akkor is, ha át szeretnél térni a szimmetrikus kábelezésre vagy pl. egy vezetékmentes megoldást keresel. (Pl. FiiO UTWS3, UTWS5)


A csomagban található kábel nagytisztaságú, egykristályos rézből készült, amelynek lejátszóhoz csatlakozó végén egy 3.5 mm-es jack dugó van. A JH3 kiegyensúlyozott hangzású fülhallgató, amely a mélyeket és a magasakat is kellő dinamikával és tisztasággal szólaltatja meg. A JH3 fülhallgató kiváló hangminőségét a Japan Audio Society HiRes Audio minősítéssel jutalmazta. Próbáld ki Te is a FiiO JH3 fülhallgatót!

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Minimum frekvencia 10Hz
Maximum frekvencia 40000Hz
Fülhallgató kialakítás Hallójárati
Fülhallgató típus Hallójárati
Maximum teljesítmény 100 mW
Impedancia 28 Ohm
Tömeg (csomagolás nélkül) 0.01 kg
Kábel hosszúság 120cm
Hangkeltő 13.6 mm-es kompozit membrán + 2 lengőnyelves (BA) hangkeltő
Érzékenység 106 dB/mW
Csatlakozók 3.5 mm, 2 pin (0.78 mm)

Keresés