Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

FiiO Jade Audio JD3 fülhallgató

Ár:
9.490 Ft
Gyártó: FiiO
Cikkszám: FII-JD3
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 699 Ft
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 


JD3

A FiiO termékei kimagasló minőséget képviselnek a hordozható eszközök piacán, ezt számos szakmai elismerés (pl. EISA, iF, RedDot díj) bizonyítja


Jellemzők:

  • Teljesítmény: 100 mW
  • Frekvencia átvitel: 10 Hz - 40 kHz
  • Impedancia: 16 Ω
  • Hangkeltő: 9.2 mm-es kompozit membrán
  • Távirányító: van
  • Mikrofon: van
  • Érzékenység: 107 dB/mW
  • Tömeg: 19.3 gramm kábellel együtt
  • Kábel hossza: 120 cm
  • Csatlakozók: 3.5 mm, 4 pólusú jack


A FiiO termékei kimagasló minőséget képviselnek a hordozható eszközök piacán, ezt számos szakmai elismerés (pl. EISA, iF, RedDot díj) bizonyítja. A FiiO által birtokolt Jade Audio márjajelzést azok a termékek kapják, amelyeknél kifejezett cél volt a termék minőségéhez képest nagyon alacsony ár. A JD3 fülhallgató ár/érték aránya is kiváló.


A JD3 fülhallgatók háza acélból készült. A JD3 megjelenése elegáns, letisztult. A jobb és bal oldali hangszórót piros illetve kék szín jelzi. A házban egy-egy 9.2 mm-es, kompozit membrán kelti életre a hangokat. A membrán mozgatásáról rézborítású alumínium (CCAW) tekercs, visszatérítéséről bivalyerős neomídium mágnes gondoskodik.


A házak félig nyitott felépítése csökkenti a membránra és a dobhártyára nehezedő hangnyomást. A ház belső kialakítása megakadályozza a felesleges hang visszaverődéseket és az állóhullámok kialakulását. Ehhez hozzájárul a házban elhelyezet, hangelnyelő gyűrű is. A végeredmény egy basszus hangsúlyos, mégis tiszta, természetes hangzás a legmélyebb hangoktól a legmagasabbakig.


Az oxigénmentes rézből (OFC) készült, 120 centiméteres kábelen elhelyezett, HD mikrofonnal ellátott távirányítóval telefonbeszélgetéseket intézhetsz, amellett vezérelheted a lejátszód vagy az okostelefonod lejátszási funkcióit. Beállíthatod a kívánt hangerőt, elindíthatod vagy leállíthatod a lejátszást, továbbá lépkedhetsz a zeneszámok között, vagy fogadhatod a beérkező hívásokat. A távirányító és a csatlakozó tartós alumínium ötvözetből készült.

Paraméterek

Minimum frekvencia 10Hz
Maximum frekvencia 40000Hz
Fülhallgató kialakítás Hallójárati
Fülhallgató típus Hallójárati
Maximum teljesítmény 100 mW
Vezérlés 1 gombos, univerzális
Impedancia 16 Ohm
Tömeg (csomagolás nélkül) 0.02 kg
Kábel hosszúság 120cm
Hangkeltő 9.2 mm-es kompozit membrán
Távirányító van
Mikrofon van
Érzékenység 107 dB/mW
Csatlakozók 3.5 mm, 4 pólusú jack

Keresés