Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

FiiO FH5 IEM fülhallgató

Ár:
89.990 Ft
Gyártó: FiiO
Cikkszám: 6953175740230
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-04-19

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 

FIIO FH5 IEM FÜLHALLGATÓ


Az autogyártás által inspirált forma az impozáns megjelenésen túl azért is fontos, mert kiszűri a membrán környékén létrejövő, alig hallható zajokat, így azok sem zavarják a tökéletes kikapcsolódást. A fülhallgató háza preciziós CNC megmunkálással készült, végig szem előtt tartva a két fő igényt: a tökéletes hangzást és a hosszú távon is kényelmes viselést. A maximális komfort elérése érdekében válaszd ki az igényeidnek legjobban megfelelő gumi harangot a mellékelt készletből!




Jellemzők:

  • A mély csatorna a 10 mm-es, nanokompozit polimer membrán által keltett mélyeket továbbítja a fülhöz
  • A közép csatornát egy Knowles ED30262 lengőnyelves hangkeltő kelti életre.)
  • A magasakért egy dupla Knowles TWFK-31082 felel.
  • Teljesítmény: 100 mW
  • Frekvencia átvitel: 15 Hz - 40 kHz
  • Impedancia: 19 Ω
  • Hangkeltő: 10 mm-es membrán + 3 Knowles lengőnyelves hangkeltő
  • Érzékenység: 112 dB/mW
  • Kábel hossza: 120 cm

Hihetetlenül valóságos hangkép

A mai legfejlettebb, egzotikus szuperautókhoz hasonlóan az alváznak és a testnek rendkívül szilárdnak kell lennie, hogy kihozza magából a maximális teljesítményt. Az FH5 szabadalmaztatott TRISHELL szerkezeti kialakítása biztosítja, hogy ez a helyzet, egy 5 tengelyes CNC megmunkált alumínium-magnézium ötvözet hátsó burkolat, test és az előlapok szorosan rögzítve több csavarral - jelentősen csökkentsék a felesleges rezonanciát és a torzítást.

Inspirált S.TURBO technológia

Az FH5 alacsony frekvenciájú hangcsője az FiiO szabadalmaztatott S.TURBO akusztikus szerkezeti kialakítását alkalmazza. A speciálisan kialakított turbinával történő kialakítás, amely profi felhasználást tesz lehetővé a hanghullámok fizikájának használatára, mély basszust ad, hogy érezze a zenét. Az S.TURBO is kiszűri a felesleges közáp és magas frekvenciákat, biztosítva a zökkenőmentes átmenetet a mélypontok és a csúcsok között

Egymástól független hangcsövek

Az FH5 a sportkocsik ikerturbóiból inspirálva egy hangcsövet oszt ki az alacsony, közepes és magas frekvenciákra. Ezeket a csöveket úgy tervezték, hogy kifogástalanul integrálódjanak a 4 vezetőegységbe, ami csodálatosan zökkenőmentes átmenetet biztosít a hangfrekvenciák három fő területe között, hogy maximalizálja a hangszórók teljesítményét, ami fenomenális zenei szimfóniát eredményez

Knowles lengőnyelves hangkeltő

Az FH5 titka a szabadalommal védett, S.Turbo elrendezés három szeparált légcsatornával. A mély csatorna a 10 mm-es, nanokompozit polimer membrán által keltett mélyeket továbbítja a fülhöz. A közép csatornát egy Knowles ED30262 lengőnyelves hangkeltő kelti életre. A magasakért egy dupla Knowles TWFK-31082 felel.

Az áramvonalasság ihlette

Az FH5 tervezésekor olyat akartunk alkotni, amely nemcsak a praktikusságot képviseli, hanem emocionális érzelmeket is. A 20. század elején tervezett áramvonalas járművek ikonikus mintáit vettük alapul, amelyek pontosan ezt a lényeget képviselik. Az FH5 testén áthaladó texturált vonalak emlékeztetnek arra az időre, amikor az emberiség a szépséget és a funkcionalitást tartotta szem előtt.

Az MMCX csatlakozó több módot kínál

Az MMCX csatlakozó lehetővé teszi, hogy szimmetrikus kábelt illesszünk a fejhallgatóhoz. (A szimmetrikus kábel külön megrendelhető, az FH5 csomagban a hagyományos, 3.5 mm-es csatlakozóval ellátott kábelt szállítjuk.)

Nagy tisztaságú monokristályos ezüstözött rézhuzal

A nagy tisztaságú, monokristályos ezüst bevonatú rézhuzal az FH5 hibrid kábel hatékony hatását csökkenti, így a lehető legjobb hangminőség érdekében minimálisra csökkenti a torzítást és a jelátviteli veszteséget. Ezeket a vezetékeket egy környezetbarát, átlátszó TPU-burkolatban fonják össze.

Pontosan megmunkált alumíniumötvözet

A fülhallgató háza preciziós CNC megmunkálással készült, végig szem előtt tartva a két fő igényt: a tökéletes hangzást és a hosszú távon is kényelmes viselést. A maximális komfort elérése érdekében válaszd ki az igényeidnek legjobban megfelelő gumi harangot a mellékelt készletből!

Biztonságos illeszkedés

Az FH5 félhold alakja kifejezetten az emberi fülnek felel meg, ezáltal kényelmesen illeszkedik. A hangszigetelés, amit ez a kialakítás biztosít, lehetővé teszi, hogy a zenére összpontosíts, még akkor is, ha egy forgalmas utcán vagy.

Hi-Res audio tanúsítvány

Az FH5-et a Japan Audio Society bevizsgálta és kijelentette hogy „Hi-Res Audio” képes. Ez azt jelenti, hogy az FH5 képes akár 40 kHz-es frekvencia-válaszra is, amely teljes mértékben képes reprodukálni a hangot, és természetes és életszerű hallási élményt nyújtson Neked.

Keresés