Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

FiiO FH3 IEM fülhallgató

Ár:
59.999 Ft
Gyártó: FiiO
Cikkszám: 6953175740629
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 

 

FH3

A FiiO FH3 tökéletesen eltalált hangolása a bizonyíték arra, hogy nem mindig a hangkeltők száma a legfontosabb


Jellemzők:

  • Teljesítmény: 100 mW
  • Frekvencia átvitel: 10 Hz - 40 kHz
  • Impedancia: 24 Ω
  • Hangkeltő: 10 mm-es membrán + 2 Knowles lengőnyelves hangkeltő
  • Távirányító: nincs
  • Mikrofon: nincs
  • Érzékenység: 114 dB/mW
  • Tömeg: 7.3 gramm fülhallgatónként (kábel nélkül)
  • Kábel hossza: 120 cm
  • Csatlakozók: 3.5 mm jack, MMCX
 
 

A berílium bevonatú, 10 mm-es membrán kellemes melegséggel tölti meg a mély tartományt. A közép és magas tartományok tiszta megszólalásáért egy-egy Knowles lengőnyelves hangkeltő felel. A megfelelő hangkeltő kiválasztása a három utas hangváltóban történik.

 

A füleidhez a 41.5 mm-es, szabadalmazott S.Turbo hangcsatornákon keresztül érkeznek a hangok. Az S.Turbo kiszűri a zavaró interferenciákat, és tökéletes hangzást biztosít. A hangszóró házakon elhelyezett lyukakon át "lélegzik" a fülhallgató, így nem torzítja a hangzást a hangkeltők működése közben keletkező túlnyomás.

 

A kellemes megjelenésű, magnézium-alumínium ötvözet házat precíz CNC gépek formálják tökéletesre. A lekerekített kialakításnak és a jól eltalált méretnek köszönhetően az FH3 viselése hosszútávon is kényelmes. A komfortos használathoz válaszd ki a mellékelt fülillesztékek közül a hallójáratodhoz és a zenei ízlésedhez legjobban illeszkedő darabokat!

 

Az ezüstözött, egykristályos réz kábel 96 elemi szála torzításmentes átvitelt biztosít a lejátszódba dugható, aranyozott, L alakú jack csatlakozó és a hangszórókhoz illeszkedő, MMCX csatlakozók között. A szétpattintható MMCX segítségével kicserélheted a kábelt egy másik FiiO megoldásra, ha pl. szimmetrikus csatlakozót vagy Bluetooth vevőt szeretnél használni az FH3 hangszóróival.

 

Ha nem használod a fülhallgatót, akkor elteheted a kemény FiiO HB1 dobozba, vagy választhatod a puha tokot is: mindkettőt tartalmazza a csomag. Próbáld ki Te is a Japan Audio Society által HiRes Audio minősítéssel jutalmazott FiiO FH3 fülhallgatót!

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Minimum frekvencia 10Hz
Maximum frekvencia 40000Hz
Vezérlés nincs
Impedancia 24 Ohm
Teljesítmény 100 mW
Hangkeltő 10 mm-es membrán + 2 Knowles lengőnyelves hangkeltő
Távirányító nincs
Mikrofon nincs
Érzékenység 114 dB/mW
Tömeg 7.3 gramm fülhallgatónként (kábel nélkül)
Kábel hossza 120 cm
Csatlakozók 3.5 mm jack, MMCX

Keresés