Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

FiiO FD3 IEM fülhallgató, fekete

Ár:
44.990 Ft
Gyártó: FiiO
Cikkszám: FII-FD3
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 


FD3

A FiiO FD3 hallójárati fülhallgató lelke egy 12 mm-es, DLC membrán. DLC, vagyis diamond like carbon.


Jellemzők:

  • Teljesítmény: 100 mW
  • Frekvencia átvitel: 10 Hz - 40 kHz
  • Impedancia: 32 Ω
  • 12 mm-es DLC membrán
  • Érzékenység: 111 dB/mW
  • Tömeg: 7 gramm kábellel együtt
  • Kábel hossza: 120 cm
  • Csatlakozók: 3.5 mm jack, MMCX fejhallgató csatlakozó


A FiiO FD3 hallójárati fülhallgató lelke egy 12 mm-es, DLC membrán. DLC, vagyis diamond like carbon. A gyémánthoz hasonló tulajdonságokkal rendelkező anyag ideális fülhallgató membránnak: Könnyű és rugalmas, így tökéletesen szólaltatja meg a DLC membrán a teljes frekvencia tartomány hangjait, és pont annyira merev, hogy ne keltsen akusztikus zavarokat.


A membrán mozgatásáért egy 1.5 teslás mágnes felel, hihetetlen erőt adva a membránnak a zenei hangok megszólaltatásához.

A membrán elé helyezett akusztikai prizma megakadályozza az állóhullámok kialakulását a magas tartományban, és lecsökkenti a késleltetéseket. Lélegzetelállító, lenyűgöző hangzás a végeredmény.

-


A készletben megtalálható, cserélhető hangcsövek segítenek a kívánt hangzás kialakításában: a fekete cső a magas, a piros pedig mély hangzás kedvelőinek ajánlott. A csomagban elhelyezett fülillesztékek a kényelmes viselet mellett tovább árnyalják a hangzást.


Az egykristályos réz kábel torzításmentesen viszi át a hangokat A kábel 4 ere összesen 120 elemi szálból áll. A kábel egyik végén egy aranyozott jack csatlakozót találsz, a másik végén MMCX csatlakozókkal illeszkedik a kábel a hangszórókhoz. Ha később bármilyen okból ki szeretnéd cserélni a kábelt, a hangszórókat így akkor is tovább használhatod.


A hangszórók háza félig nyitott, így lélegeznek a hangszórók. Ez a kiegyensúlyozottabb hangzás mellett a dobhártya védelmét is szolgálja, kisebb hangnyomás éri így az egyik legérzékenyebb érzékszervünket.

Az FD3 celluloid házát egy 2.5D-s üveg fedlap díszíti. A belső szerkezet vázát egy alumínium-magnézium ötvözet keret adja, amely könnyű és merev. A CNC megmunkálású kialakítást kézi polírozás teszi tökéletessé.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Membrán méret 12
Minimum frekvencia 10Hz
Maximum frekvencia 40000Hz
Fülhallgató kialakítás Hallójárati
Fülhallgató típus Hallójárati
Impedancia 32 Ohm
Tömeg (csomagolás nélkül) 0.01 kg
Kábel hosszúság 120cm
Teljesítmény 100 mW
Érzékenység 111 dB/mW
Csatlakozók 3.5 mm jack, MMCX fejhallgató csatlakozó

Keresés