Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

FiiO FA1 IEM fülhallgató

Ár:
39.990 Ft
Gyártó: FiiO
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-07-29

Leírás

 

A FiiO FA1 festői szépségű házában a Knowles és a FiiO által közösen kidolgozott, Knowles 33357-es típusú, lengőnyelves (balanced armature) hangkeltő működik. Az egyedi tervezésű hangkeltő széles spektrumban adja vissza a zenei hangokat: robosztus basszus, gazdag közép, részletgazdag magas jellemzi. A mindössze 15 ohmos impedanciájával bármilyen lejátszó - akár egy hagyományos telefon - méltó társa lehet az FA1.


Jellemzők:

  • Teljesítmény: 100 mW
  • Frekvencia átvitel: 20 Hz - 20 kHz
  • Impedancia: 15 Ω
  • Hangkeltő: 1 db Knowles ED-33357 lengőnyelves hangkeltő oldalanként

Páratlanul pontos 3D nyomtatás
Az FA1 fejlett ipari minőségű 3D-s nyomtatóval készül, DLP nyomtatási technológiát alkalmazva, akár 25 um felbontással. A hagyományos formázási vagy fröccsöntési folyamatokhoz képest a 3D nyomtatás és a kifinomult digitális modellezés együttesen lehetővé teszi az egységek közötti nagyobb konzisztencia és a jobb általános hangzás elérését.

Testreszabott Knowles hangszóró
A FA1 belsejében egy speciálisan testreszabott kiegyensúlyozott meghajtó van, amelyet a FiiO és a Knowles fejlesztett ki.

Sima, bársonyos, de pontos kiegyensúlyozott hangzás
Az FA1 kiegyensúlyozott meghajtói a speciálisan kialakított mikrométer hangcsővel együtt úgy vannak hangolva, hogy természetes, mégis sima hangzásfrekvencia-választ biztosítsanak. Az FA1 készülékkel robusztus, mégis gyors basszust, csodálatosan gazdag közepet és magas színvonalú magast kap olyan részlettel és sebességgel, amelyet csak a kiegyensúlyozott armatúra-vezetők tudnak biztosítani

Igazi kézműves kidolgozottság
Az FA1 hullámos textúrájú előlapját egy ugyanolyan lenyűgöző átlátszó test egészíti ki, amely lehetővé teszi a tervezés és gondoskodás megcsodálását.

Több ezer féle fülre tervezve
Az FA1 alakját több tízezer emberi fülforma alapján alakították ki, hogy biztosítsák a maximális kényelmet és a hang akadálytalan áramlását a füledbe.

Tartós külső
Az FA1 külső héja bőrbarát gyantaanyagot tartalmaz, amelyet kifejezetten a maximális viselési kényelem és a színének és csillogásának az elkövetkező években történő tartós megőrzése érdekében választottak.

Könnyű, mint egy toll
A fejlett 3D nyomtatási technológiának és a héj bőrbarát gyantaanyagainak köszönhetően az FA1 könnyű, mint egy toll.

Leszerelhető kábelek
A mellékelt MMCX kábel nemcsak javítja az FA1 tartósságát azáltal, hogy könnyű cserélni, hanem javítja a kapott hangot is. A mellékelt 3,5 mm-es végű kábel oxigénmentes rézbevonatos ezüst huzalból készül, hogy a lehető legtisztább hang legyen.

Gyönyörű hangzás
A FiiO soha nem foglalkozott mohó nyereségszerzéssel - inkább arra törekszünk, hogy nagyszerű hangzást biztosítsunk, amely a hétköznapi ember számára valóban megfizethető legyen. Az FA1 Knowles BA hangszóróival és a legkorszerűbb 3D nyomtatási eljárással kiváló hangzású

Figyelünk a részletekre

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés