Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

FiiO BTR1K Bluetooth DAC D/A konverterrel

Ár:
19.990 Ft
Gyártó: FiiO
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Elérhetőség: Előrendelhető
Budapesti üzlet: Előrendelhető
Debreceni üzlet: Előrendelhető
Győri üzlet: Előrendelhető
Központi raktár: Előrendelhető
Szín
 
Menny.:

Leírás

 

FiiO BTR1K Bluetooth DAC D/A konverter


Azoknak is jó szolgálatot tehet a BTR1K, akik olyan lejátszót (pl. okostelefont) használnak, amelyen nincs 3.5 mm-es fejhallgató kimenet. Ha Bluetooth képes a lejátszó, akkor a BTR1K-val adapter kábel nélkül is használhatod a vezetékes fejhallgatódat.


Jellemzők:

 • Teljesítmény: >45 mW (16 Ω) >25 mW (32 Ω)
 • Fejhallgató impedancia: 16-100 Ω
 • Jel/zaj viszony (SNR): >120 dB
 • Torzítás (THD+N): 0.04% (1 kHz/32 Ω)
 • Bluetooth: BTv5.0 (aptX, SBC, AAC, aptX LL)
 • NFC: Van
 • Mikrofon: Van (cVc zajszűrővel)
 • Chipkészlet: Bluetooth QCC3005, DAC AK4376A
 • Áramellátás: 205 mAh akkumulátor (USB-C-n tölthető) 8 óra használati idő
 • Méret: 24 mm x 50 mm x 11.6 mm
 • Tömeg: 20.5 gramm
 

BTR1K
A FiiO BTR1K egy impozáns megjelenésű, hordozható Bluetooth fejhallgató erősítő, amely segít megszabadulni a felesleges kábelektől. Kiemelkedő minőségű, aptX kapcsolaton keresztül biztosít tökéletes hangminőséget a lejátszó és a BTR1K között, az asztali vagy mobil lejátszót így nem kell kábellel összekötnünk a fejhallgatóval, hiszen a fejhallgató Bluetooth kapcsolat másik végén a BTR1K-hez csatlakozik, nem közvetlenül a lejátszóhoz.

 

Qualcomm QCC Bluetooth chip
A FiiO BTR1K házában egy Qualcomm QCC3005 chip fogadja a Bluetooth jelfolyamot. Az 5.0-s szabványú összekötttés képes aptX, aptX low latency, SBC, AAC jel fogadására is, így alacsonyabb zajszint mellett még kellemesebb a jel/zaj viszony (120 dB), és mintegy másfélszeres a kimenő teljesítmény az előd termékhez, a BTR1-hez képest.

 

Nagy teljesítményű AK4376A DAC
A Bluetoothon kapott, digitális jelfolyamot egy AK4376 D/A átalakító chip alakítja analóg jellé. A külső zavaroktól az alumínium ház védi a BTR1K-t. A QCC Bluetooth chipeknek köszönhetően a BTR1K több helyet biztosít az optimalizált algoritmus számára. Az eredeti BTR1-hez viszonyítva a BTR1K most rendkívül alacsony < 2uV zajszinttel és rendkívül kiválló 120 dB jel-zaj aránnyal, valamint 50%-kal jobb kimeneti teljesítménnyel rendelkezik.

 

Egyedi Bluetooth audio codec jelzőfény
A BTR1K folytatja a BTR1 kialakítását karcsú alumínium ötvözettel és egy többfunkciós gombbal a pár / lejátszás / szünet gyors működtetése érdekében. >Az eredeti BTR1 kék és piros lámpája szintén az egyedi RGB jelzőfényre vált, hogy azonnal megismerje a bemeneti Bluetooth audio kodekeket és a működési állapotot.

 

 • SBC: Kék fény villog
 • AAC: A Cián fény villog
 • aptX / aptX LL: A Lila fény villog
 • USB DAC: A Fehér fény folyamatosan világít
 

8 óra folyamatos lejátszás
Egy feltöltéssel kb. 8 órán át élvezheted a vezeték nélküli szabadságot. A BTR1 akkumulátor 205 mAh kapacitással rendelkezik. Ami először úgy hangzik, hogy nagyon kevés, de mégis 8 órás futási időt garantál. És kevesebb mint 2 óra alatt az akkumulátor teljesen feltölthető. Az akkumulátor állapota közvetlenül az iOS és a legtöbb Android-eszközön is lekérdezhető. Tehát mindig van teljes kontrollja.

 

Qualcomm cVc zajszűrős mikrofon
A telefonálási képességet a BTR1K-be épített mikrofonnak köszönhetjük. A tökéletes hangminőségről a Qualcomm cVc technológiája gondoskodik: kiszűri a zavaró háttér zajt, hogy beszélgetőpartnered rád figyelhessen. Akár egy hagyományos, mikrofon nélküli fejhallgatót is telefonos headsetté varázsolhatunk ilyen módon a FiiO BTR1K segítségével.

 

Könnyű szabályozás
A ház szélén található, billenő gombbal lépkedhetsz a zeneszámok között, vagy beállíthatod a kívánt hangerőt. A billenőgomb melletti nyomógombbal hívást fogadhatsz, vagy pl. újabb bluetooth kapcsolat felépítését kezdeményezheted. A BTR1K képes két eszközhöz kapcsolódni, az aktív eszközök között pedig gombnyomással váltani.

 

Egyszerű, egygombos NFC-párosítás
A BTR1K összekapcsolható más kompatibilis eszközökkel egy érintéssel, az NFC vezeték nélküli rövid hatótávolságú kommunikációs protokoll használatával, teljes mértékben elkerülve a nehézkes hagyományos párosítási folyamatot.

 

USB-C csatlakozó USB DAC funkcióval
A mellékelt USB-C kábellel amellett, hogy feltöltheted a FiiO BTR1K akkumulátorát, lehetővé teszi, hogy a számítógéped belső hangkártyáját kiváltva, külső hangkártyaként (más néven D/A átalakítóként, DAC-ként) használd a BTR1K-t. Ehhez válaszd ki a számítógép lejátszó eszközei közül a FiiO-t, és a fülhallgatót a BTR1K-hoz csatlakoztasd.

 

Viseld, ahogy szeretnéd
Könnyen hordozható a BTR1K vidd magaddal, a kétféle módszer egyikével: lógva a zsinóron vagy rögzítve a hátsó klipsszel. A hátsó kapcsot kifejezetten úgy tervezték, hogy a legtöbb felületre fel tudd csiptetni, így kevesebb időt töltesz azzal, hogy kitaláld, hogyan vigyed magaddal a BTR1K-t

Paraméterek

Akkumlátor kapacitás 205mAh
Működési idő 8óra
Teljesítmény >45 mW (16 Ω) >25 mW (32 Ω)
Fejhallgató impedancia 16-100 Ω
Jel/zaj viszony (SNR) >120 dB
Torzítás (THD+N) 0.04% (1 kHz/32 Ω)
Bluetooth BTv5.0 (aptX, SBC, AAC, aptX LL)
NFC Van
Mikrofon Van (cVc zajszűrővel)
Chipkészlet Bluetooth QCC3005, DAC AK4376A
Áramellátás 205 mAh akkumulátor (USB-C-n tölthető) 8 óra használati idő
Méret 24 mm x 50 mm x 11.6 mm
Tömeg 20.5 gramm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók

Keresés