Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Epos GSP 602 Gaming fejhallgató

Ár:
59.990 Ft
Gyártó: EPOS
Cikkszám: 5714708002154
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-04-23

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 

 

GSP 602


A komoly játékosok komoly felszerelést igényelnek. Amikor a verseny fokozódik, a GSP 602 felveszi a tempót. Az ergonomikus fülpárnák és az állítható fejpánt felülmúlhatatlan kényelmet garantálnak. A robusztus fém csuklópántrendszer tökéletes illeszkedést és a mozgás szabadságát biztosítja, így zavartalanul élvezheted a páratlan minőségű hangzást.


Jellemzők:

  • Impedancia: 28 Ω
  • Frekvenciamenet (Mikrofon): 10–18,000 Hz
  • Frekvenciamenet (fejhallgató): 10–30,000 Hz
  • Hangnyomásszint (SPL): 112 dB SPL @ 1 kHz, 1V RMS
  • Kábelhossz: 2.5 m PC cable / 1.5 m Console cable
  • Jelátalakító típusa: Dynamic, closed
  • Tömeg: 395 g
  • Mikrofon érzékenység: -47 dBV/PA

 

"Kipróbáltam számtalan fülhallgatót az évek során, de a GSP 600 messze a legkényelmesebb és legjobb."

 - Marcelo "Coldzera" David | SK Gaming

 

 


 

 

PROFESSZIONÁLIS JÁTÉKHOZ FEJLESZTVE
 

A zárt rendszerű GSP 600 tovább növeli a teljesítményt. A kiemelt basszustartomány anélkül fokozza a játékélményt, hogy elnyomná a jól szabályozott középső, és a finom részleteket kiadó magas frekvenciákat. Minden apró részletben a tökéletességre törekedtünk, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból.


 

PÁRATLANUL KÉNYELMES VISELET
 

A továbbfejlesztett ergonomikájú GSP 600 a hosszú játékmenetek alatt is végig maximálisan kényelmes marad. A fülpárnák új, szarvasbőrhöz hasonló, hűs érzetű anyaga még a játék hevében is megakadályozza, hogy a párnák a fülre tapadjanak. A széleken használt műbőr réteg mindemellett kiváló passzív zajcsökkentést biztosít.


 

TESTRESZABHATÓ ILLESZKEDÉS
 

A GSP 600 innovatív, állítható fejpántjával testre szabható a fejtetőre és fülre gyakorolt nyomás. Legújabb fejlesztésű, fém csuklópántrendszere és mechanizmusa segítségével pedig a kagylók az arc alakjához idomulnak, legyen szélesebb vagy keskenyebb arccsontod.


 

KRISTÁLYTISZTA KOMMUNIKÁCIÓ
 

A GSP 600 fejlett hangkommunikációval rendelkezik a fejlett zajcsökkentő broadcast minőségi mikrofon, amely minimalizálja a háttérzajt és lehetővé teszi csapattársainak hangos és tiszta hangzását. A némításhoz egyszerűen emeljük fel a gémkart


 

PRECÍZ, NÉMET TECHNOLÓGIA
 

Az új, továbbfejlesztett hangszórórendszert a Sennheiser tervezte és gyártotta, így a GSP 600 abszolút torzításmentes, páratlanul valószerű hangokkal kápráztat el: minden apró részletet meghallhatsz, így még gyorsabban tudsz reagálni. Nyugodtan hátradőlhetsz, hiszen erre is, mint minden headsetünkre kétéves, nemzetközi garanciát vállalunk.


 

MULTI-PLATFORM KOMPATIBILITÁS
 

A GSP 600 cserélhető kábelei révén több platformmal is kompatibilis, így egyaránt használható PC-vel, Mac-kel, valamint más, 3,5 mm-es jack aljzattal rendelkező konzollal is. Megjegyzés: Egyes Xbox One vezérlők Xbox One stereo headset adaptert igényelnek, mely külön vásárolható meg.

Keresés