Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Epos GSP 500 Gamer fejhallgató

Ár:
79.990 Ft
Gyártó: EPOS
Cikkszám: 4044155224320
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-28

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 

 

GSP 500


A GSP 500 gaming headset kifinomult hangminősége és lenyűgöző térszerű hangzása garantálja a magával ragadó játékélményt. Nyitott akusztikus kialakítása és fejlett ergonómiája páratlanul kényelmes viselést biztosít, új, robusztus kialakítása, kéttengelyes, fém csuklópántrendszere és állítható fejpántja testre szabható illeszkedést tesz lehetővé. A kristálytiszta kommunikációról pedig a stúdióminőségű, zajkioltó mikrofon gondoskodik.


Jellemzők:

  • Impedancia: 28 Ω
  • Frekvenciamenet (Mikrofon): 10–18,000 Hz
  • Frekvenciamenet (fejhallgató): 10–30,000 Hz
  • Hangnyomásszint (SPL): 112 dB SPL @ 1 kHz, 1V RMS
  • Kábelhossz: 2.5 m PC cable / 1.5 m Console cable
  • Jelátalakító típusa: Dynamic, closed
  • Tömeg: 358 g
  • Mikrofon érzékenység: -47 dBV/PA

 

 

FELÜLMÚLHATATLAN HANGHŰSÉG
 

A kiváló hanghűség elengedhetetlen, hogy eggyé válhass a játékkal. A GSP 500 egy nyitott kialakítású gaming headset, mely páratlanul valóságos, térszerű hangzással kápráztat el. Megnöveltük a mélyhangvisszaadást, megtartva az egyensúlyt a többi frekvenciával, hogy a játékhang részletessége és dinamikája teljesen magával ragadhasson.


 

PÁRATLAN KÉNYELEM
 

A GSP 500 páratlan kényelmét számos továbbfejlesztett funkció garantálja. A légáteresztő, puha fülpárnák ergonomikus kialakításuk révén még kényelmesebbé teszik a headset viselését. A GSP 500 nyitott kialakítása a hangvisszaadás javítása mellett hűs érzetet biztosít a füleknek.


 

TESTRESZABHATÓ ILLESZKEDÉS
 

A testreszabható megjelenés az új, fém csuklópántrendszerrel és az innovatív állítható fejpánttal új minőségi szintet teremtett. A kéttengelyes, csuklópántos szerkezet és az állítható érintkezési nyomás segítségével a GSP 500 sokkal jobban idomul a fej méretéhez és az arc alakjához.


 

KRISTÁLYTISZTA KOMMUNIKÁCIÓ
 

A kommunikáció kulcsfontosságú, és hogy csapatod tagjai tisztán és érthetően halljanak, a GSP 500-at fejlett, stúdióminőségű, zajkioltó mikrofonnal szereltük fel, mely hatékonyan megszünteti a környező zajokat. A hajlítható mikrofonkar szabadon a megfelelő pozícióba állítható, így teljesen kizárhatod a légzési zajokat. A mikrofon lenémításhoz csupán hajtsd fel a mikrofonkart – és máris kint vagy a vonalból!


 

PRECÍZ, NÉMET TECHNOLÓGIA
 

A GSP 500 magával ragadó hangminőségét biztosító új, továbbfejlesztett, nyitott rendszerű hangszóróit a Sennheiser tervezte és gyártotta. Minden hangszórót egyenként tesztelünk, így biztosítva a maximális minőséget és strapabírást. Mint minden headsetünkre, a GSP 500-ra is kétéves, nemzetközi garanciát vállalunk.


 

MULTI-PLATFORM KOMPATIBILITÁS
 

A GSP 500 cserélhető kábelei révén több platformmal is kompatibilis, így egyaránt használható PC-vel, Mac-kel, valamint más, 3,5 mm-es jack aljzattal rendelkező konzollal is. Egyes Xbox One vezérlők Xbox One stereo headset adaptert igényelnek, mely külön vásárolható meg.

Keresés