Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Epos H6PRO CLOSED (zárt) gamer fejhallgató, fehér

Ár:
69.990 Ft
Gyártó: EPOS
Cikkszám: 5714708007715
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 



H6PRO Closed

Az EPOS H6PRO CLOSED a teljes hangtartományon belül páratlan teljesítményt nyújt, maximális precizitás és minimális hallásfáradás mellett. A meghosszabbított, karcsú, levehető mikrofonkar és az elegáns, könnyű konstrukció kivételesen kényelmes kezelést és viseletet kínál.


Jellemzők:

  • Zárt kialakítású headset
  • Sajátfejlesztésű, kiváló minőségű hangszórórendszer
  • Újratervezett mikrofonkar
  • Levehető mikrofon
  • Újratervezett, könnyű konstrukció
 

 


"A H6PRO zárt verzió segít elnyomni a külső zajokat, és a játékra koncentrálni." - Perkz. Cloud9

 

Erőteljes hangzás, figyelemelterelés nélkül
A zárt kialakítású H6PRO CLOSED gaming headset a környező zaj kizárásával kivételesen részletgazdag hangzást biztosít. A levehető mikrofonkar könnyedén az optimális pozícióba igazítható, míg a párnázott fejpántnak, a memóriahab fülpárnának és az állítható fülrészeknek köszönhetően a headset a hosszú játékmenetek alatt is kényelmesen viselhető.

 

 

Pro Sound minden játékosnak
A H6PRO sorozat azoknak a játékosoknak való, akik teljes elakarnak merülni a játékban, vagy extra versenyelőnyt keresnek.


A H6PRO Closed úgy lett kialakítva, hogy kivételes hifi teljesítményt nyújtson egy ellenőrzött, erőteljes és fókuszált megszólalással, míg a H6PRO Open kivételes szinpadképet nyújt egy kiterjedt és nyitott hangzással.

 

 

Határtalan kényelem
A hosszú játékmenetek kivételes kényelmet igényelnek, a zárt kialakítású H6PRO CLOSED pedig mindennel fel van vértezve ennek érdekében: könnyű konstrukcióval, újratervezett fejpánttal, tökéletesített párnázattal, állítható fülrészekkel és memóriahab fülpárnákkal.


A vékonyabb profil és az új fejpánt kialakítás javítja az esztétikai megjelenést, miközben csökkenti a súlyt és növeli a kényelmet a hosszú játékmenetek során. A 2-tengelyes csuklós fülkagylók különböző fejformákhoz illeszkednek, kiegyensúlyozott nyomáselosztással, valamint a memóriahabos fülpárnák javítják az általános kényelmet.

 

Zajcsökkentő, zárt akusztikai kialakítás
A környező zajnak esélye sincs a H6PRO CLOSED headsettel szemben. A headset hátul zárt fülkagylói kívül tartják a zavaró környező hangokat, így a leghalkabb neszeket is meghallva, növelni tudod nyerési esélyeidet.


A H6PRO Closed kiváló teljesítményt nyújt a teljes hangspektrumon, maximális pontossággal. A hosszú, vékony, levehető mikrofonkar és az elegáns kialakítás könnyű profillal kivételes kényelmet biztosít.

 

 

Levehető mikrofonkar, felhajtással aktiválható némítás funkcióval
A H6PRO CLOSED mikrofonkarjának felhajtásával azonnal ki tudod magad vonni a forgalomból. A headset mágneses mikrofonkarja könnyedén az optimális pozícióba igazítható, továbbá külső mikrofon használata esetén le is vehető és egy elegáns fedlapra cserélhető.

Az összes ismertebb platformmal kompatibilis
A H6PRO CLOSED a következő eszközökhöz rendelkezik tartozék cserélhető kábelekkel: PC, Mac®, PS4™, PS5™, Xbox Series X|S, Xbox One és Nintendo Switch. A gaming hangzás további fokozása érdekében a headset különféle EPOS hangkártyákkal is párosítható

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Érzékenység 117 dB
Fejhallgató típus Gamer
Minimum frekvencia 20Hz
Maximum frekvencia 20000Hz
Rendszer Zárt
Impedancia 28 Ohm
Tömeg (csomagolás nélkül) 0.32 kg
Kábel hosszúság 250cm
THD <0,7% @1kHz 1V RMS
Mikrofon érzékenység 10-10.000 Hz
Elv Dinamikus, zárt
Kompatibilitás PC / Soft telefon, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, Mac OSX, mobiltelefon, PS5, Xbox Series X

Keresés