Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

EPOS ADAPT 135T USB-C II fejhallgató

Ár:
30.990 Ft
Gyártó: EPOS
Cikkszám: 5714708007197
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

ADAPT 135T USB-C II
Vezetékes, egyoldalas headset 3,5 mm-es jack USB-C csatlakozással, Microsoft Teams tanúsítvánnyal és UC-re optimalizálva. Dolgozzon egy stílusos, kényelmes fejhallgatóval, amelyet a mai hibrid munkahelyek igényeihez terveztek, kiváló hangzással.

Jellemzők:

  • Microsoft Teams tanúsítvány és UC-ra optimalizált
  • A hívásminőség és a stílusos dizájn találkozása
  • Plug and play eszköz
  • Élvezd a kényelmet
  • Könnyen tárolható és hordozható

Microsoft Teams tanúsítvány és UC-ra optimalizált
Zökkenőmentes felhasználói élményt szerezhetsz a változatok segítségével UC-ra optimalizálva és Microsoft Teams számára tanúsítva dedikált Teams gombbal

A hívásminőség és a stílusos dizájn találkozása
Üzleti szintű kommunikáció garantálása a diszkrét mikrofon kar, amely egyszerűen lehajtható

Koncentrálj, bárhol is dolgozol
Az ANC-nek köszönhetően a kényelmes fülpárnákkal, külső zavar nélkül fókuszálhatsz munkádra

Plug and play
A 3,5 mm-es jack USB-C csatlakozókkal. A munkavállalók útközben, vagy akár az irodában is megkapják az egyszerű és megbízható működést

Élvezd a kényelmet
Új tervezésű, nagyméretű, fülpárnák nagy kényelmet és egyben zajcsillapítást is biztosítanak

Plug and play

Tapasztald meg az elegáns és kényelmes ADAPT 100 sorozatot. A fejhallgatók, amelyek alkalmazkodnak hozzád és eszközeidhez. Élvezd a kivételes hangminőséget és a kiváló hangzást, miközben a puha fülpárnák egész napos kényelmet biztosítanak. A sorozat Microsoft Certified és UC optimalizált változatokat tartalmaz ANC-vel vagy anélkül, így azonnal kiküszöbölheted a zajokat, és élvezheted a zökkenőmentes hívásélményt, bárhová is mész. Rugalmas csatlakoztathatóságának köszönhetően egyszerűen csatlakoztatható és használható – távolról, az irodában vagy útközben is dolgozhatsz.

 
 

Üzleti szintű kommunikáció

Dolgozz stílusosan egy elegáns, intelligens irodába tervezett headsettel. Tapasztald meg a rugalmasságot és kényelmet a kényelmes, fülre helyezhető zajcsillapítós fülpárnákkal és a diszkrét karral, amely szépen behajtható a fejpánthoz. Válaszd az ANC változatokat, hogy azonnal hatékonyan blokkolhasd a zavaró zajokat az irodában. Válassz az UC-optimalizált és a Teams-tanúsítvánnyal rendelkező változatok közül. Ugorj közvetlenül a Microsoft Teams értekezletére a külön Teams gombbal, miközben az intelligens audiotechnológiák nyugalmat biztosítanak a fókuszáláshoz és a termelékenység növeléséhez.

Társ a tanulásban

Hallgasd és tanulj nagyszerű hangzással, míg az összecsukható kar és a kivételes mikrofon tisztasága jó hívásélményt biztosít előadások és csoportos hívások során. Az intelligens audiotechnológiák csökkentik a zajokat, így az aktuális feladatra koncentrálhatsz, míg a könnyű, összehajtható kialakítás és a kényelmes fülpárnák megkönnyítik a hordozhatóságot.

 
 

Dolgozz bárhol

Egy eszköz, amely alkalmazkodik hozzád, bárhová is mész. A könnyű, összecsukható és hordozható fejhallgatót a ma divatos, hibrid munkahelyekre tervezték EPOS Voice™ technológiával és zajszűrő mikrofonnal. Élvezd a zökkenőmentes hívásélményt, bárhol is dolgozol, míg az intelligens audiotechnológiák és a zajcsillapító fülpárnák zavartalan munkát biztosítanak, bárhol. Az UC-re optimalizált és a Microsoft Teams számára tanúsítvánnyal rendelkező változatokkal optimalizálhatod teljesítményedet, bárhonnan is dolgozik.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Érzékenység 115 dB
Fejhallgató kialakítás Fülre illeszkedő
Fejhallgató típus PC
Minimum frekvencia 20Hz
Maximum frekvencia 20000Hz
Mikrofon
Frekvencia átvitel 100 – 8,000 Hz
Csatlakozó USB-C
kapcsolat PC, mobiltelefon és tablet USB-C-n keresztül

Keresés