Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Denon AH-GC30 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató, fekete

Ár:
139.990 Ft
Gyártó: Denon
Cikkszám: 4951035067574
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
Platform
Bluetooth

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 

AH-GC30

A díjnyertes zászlóshajó AH-D9200 fejhallgató fejlett FreeEdge meghajtó technológiájára épülve, a Denon GC30 és a GC25NC valóban magával ragadó zenehallgatási élményt nyújt. Az új termékcsalád modelljei az aptX HD Bluetooth technológiát használják “a CD-nél jobb” minőségű hangzáshoz, emellett a legmodernebb multimode aktív zajcsökkentés jellemzi őket, és megvan a közvetlen USB-csatlakozás lehetősége is a PC-ről, a lehető legjobb hangzás érdekében. Az új széria három modellje: az AH-GC30, aktív zajcsökkentéssel és Bluetooth technológiával; a vezetékes AH-GC25NC aktív zajcsökkentéssel; és a Bluetooth-os AH-GC25W.



Jellemzők:

  • A Denon FreeEdge membránok rendkívül pontos, erőteljes hangzást biztosítanak
  • Aktív zajszűrés négy mikrofonnal és három üzemmóddal, repülés, városi és irodai használatra, valamint gyors és egyszerű pillanatnyi deaktiválás
  • aptX HD Bluetooth nagy felbontású hang a kompatibilis eszközökkel, valamint vezetékes csatlakozással és USB audio opció
  • 20 órás akkumulátor élettartam a hosszú utazások esetén (Bluetooth és zajszűrés együttes használata esetén); és 25 óra Bluetooth nélkül. Az akkumulátor teljesen feltöltődik 2 óra alatt, míg a 10 perces gyors töltés 21/2 órányi használatot, és 15 perces gyors töltés 41/2 óra használatot biztosít
  • Fület körülvevő design memóriahab fülkagylóval, szintetikus bőr borítással a tökéletes illeszkedés és kényelem érdekében, még hosszútávú zenehallgatás esetén is
  • Fém pánt a tartósság érdekében; fekete vagy fehér kivitelben kapható

Repülőgép üzemmód
A repülőgép üzemmódot kifejezetten a gép motor zajának kiszűrésének tervezték, hogy a repülő fedélzetén csendes munkakörlülményeket biztosítson. A zajszűrés-üzemmód zene lejátszása nélkül is működik, és lehetővé teszi, hogy sokkal könnyebben aludhasson a hosszú utakon, vagy abban is segít, ha szeretne meditálni a megfelelő alkalmazással vagy anélkül. A Denon AH-GC30 repülőgép-adapter nélkül üzemel, mivel minden repülőgépen jack csatlakozó található.

Városi mód
A városi mód lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéit, YouTube-videóit, hangoskönyveit vagy podcastjait élvezze amikor gyalogol vagy biciklizik városi zajban.

Irodai mód
Az irodai mód kiválasztásával jobban összpontosíthat a munkájára, és ezt a módt azoknak ajánljuk, akik rendszeresen telefonálnak zajos, nyitott terű irodákban, és próbálják megérteni ügyfeleiket. Ez az üzemmód fantasztikusan működik az edzőteremben is vagy más beltéri sportok esetén.

Precíz zajszűrés

A legérdekesebb funkció - zajcsökkentés a következőképpen működik: több beépített mikrofon regisztrálja az összes alacsony frekvenciájú zajt, megfordítja a jelet és visszajátszja a fülhallgatón keresztül. A megfordított jel törli az eredeti zajt, és így kellemes csend keletkezik.

Ergonomikus kényelem

Ideális a gyakori légiközlekedéshez, hosszú utazásokhoz. A fülpárnák olyan memóriahabbal vannak megtöltve, amelyek finoman alkalmazkodnak az egyéni fej- és fülformához, hogy biztosítsák a legmagasabb szintű kényelmet. A fejpánt nagyon tartós bőrrel van borítva, amelynek köszönhetően hosszú órákon hallgathatja a zenét anélkül, hogy az kényelmetlenné váljon. Az AH-GC30 a kis táskákba is befér, így ideális tartozékként szolgál minden utazásnál, még akkor is, ha csak kézitáskát visz magával.

Aktív zajcsökkentés

Négy mikrofonnal a fejhallgató belsejében és a külsején, fejlett digitális jelfeldolgozással kombinálva az aktív zajcsökkentés nemcsak azt jelenti, hogy jobban kizárja a külső zajokat: a három különböző üzemmód lehetővé teszi, hogy tökéletesen beállítsa azt a környezetéhez. A „City” mód kiküszöböli a zsúfolt közterületeken tapasztalható tipikus zajt, míg az „Office” mód úgy van beállítva, hogy csendben tudjon dolgozni a munkahelyén. A „Flight” üzemmód pedig úgy van beállítva, hogy megszüntesse a repülőgép motorjaiból hallható folyamatos zavaró zajt.

Teljes tartozékkészlet

A mellékelt tartozékok között található két audiokábel (1,3 m, az egyik mikrofonnal, a másik mikrofon nékül), USB töltőkábel (1,2 m), használati útmutató, védőhuzat és hordtáska a kábeleknek. Ha még mindig kérdése van ezzel a kivételes fejhallgatóval kapcsolatban, hívjon vagy írjon nekünk, mindig szívesen segítünk.

Új FreeEdge meghajtók

Az AH-GC30 a Denon szabadalmaztatott FreeEdge meghajtó technológiáját alkalmazza, amely „lebegő” membránt használ, hogy csökkentse a rezonanciákat és pontosabb dugattyú-szerű mozgást hozzon létre, így hallhatóbbá téve számukra a zene minden dinamikáját és árnyalatát. Akusztikailag a Denon hangmestere hangolja, hogy hihetetlen zenei hanghűséget és kifejezőbb nagy felbontású hangot nyújtson. Továbbá, a filmek is életre kelnek az erőteljes basszusok és tiszta párbeszédek által.

 
Bővített akkumulátor élettartam
Az akkumulátor feltöltése csak 2 óraig tart, és akár 20 órányi éles és tiszta hangot is biztosít. Az akkumulátor töltöttségi szintjét bármikor ellenőrizheti hangvezérléssel. Abban az esetben, ha lemerül az akkumulátor, az AH-GC30 két kábellel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy tovább élvezze a zenét.
Minőségi zenehallgatás
Az aptX HD Bluetooth lehetővé teszi, hogy a kompatibilis készülékekből a fejhallgatóra vezeték nélkül továbbítsuk a CD-nél jobb minőségű, magas felbontású zenét, míg a számítógéphez közvetlen USB kapcsolattal is csatlakoztathatóak.
Automatikus készenlét
Ha elfelejtené kikapcsolni a fejhallgatót, az akkumulátor élettartamának megtakarítása érdekében az automatikus standby funkció bekapcsol. Ez a funkció csak csendes környezetben működik, és 10 perccel a zene megállítása után kikapcsolja a készüéket.

Ambient monitor

a zajszűrő rendszer egy speciális „Ambient Monitor” funkcióval is rendelkezik: az egyik fülkagyló egyszerű megérintésével a beépített mikrofonok lehetővé teszi, hogy hallja a környezeti hangokat. Ez azt jelenti, hogy a fülhallgató eltávolítása nélkül könnyen hallhatja a légiutas-kísérőt vagy az irodai munkatársait.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Membrán méret 40
Érzékenység 98 dB
Fejhallgató kialakítás Fület körülölelő
Fejhallgató típus Utcai
Minimum frekvencia 5Hz
Maximum frekvencia 50000Hz
Maximum teljesítmény 1300 mW
Rendszer Zárt
Akkumlátor töltési idő 2óra
Vezérlés nincs
Impedancia 16 Ohm
Tömeg (csomagolás nélkül) 0.29 kg
Működési idő 20óra
Mi van a dobozban AH-GC30 fejhallgató,hordtáska, 1.3m kábel mikrofonnal, 1.3m kábel, 1.2m USB kábel

Keresés