Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Cayin RU6 USB DAC fejhallgató erősítő (Bemutató darab)

Ár:
139.999 Ft
Gyártó: Cayin
Cikkszám: 6957914911578-DEMO
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.499 Ft
Budapesti üzlet: Raktáron
Debreceni üzlet: Előrendelhető
Győri üzlet: Előrendelhető
Központi raktár: Előrendelhető
Szín
 
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

Mit jelent a 'demo', vagy 'bolti bemutató darab'?

Az ilyen jelzéssel ellátott termékek a bontatlan készülékekhez képest kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. Az ilyen termékek esetében már kipróbált készülékekről van szó, bontott csomagolással rendelkeznek. Partnerünknél töltött rövid tesztelés után, vagy vásárlói megrendelés lemondást követően került vissza üzletünkbe. Minden készülék hibátlan műszaki állapottal és teljes garanciával rendelkezik.
 

RU6

A Cayin RU6 egy USB DAC és fejhallgató-erősítő egyben – úgy készült, hogy hatékony alternatívát kínáljon a mobileszközök általában gyenge fejhallgató-kimenetei számára.


Jellemzők:

 • 124 bites diszkrét R-2R DAC technológia
 • Ultra-nagy pontosságú TCR25 vékonyréteg-ellenállások alacsony hőmérséklet-ingadozásokkal, 1/1000 pontossággal
 • Támogatja a PCM 384kHz-ig és a DSD 64/128/256-ig
 • Alacsony energia fogyasztás
 • Hangerőszabályozás több szegmenssel és nagy pontosságú ellenállástömbbel
 • Hardveres hangerőgombok
 • Két hatrétegű PCB, digitális és analóg áramkör
 • A 3,5 mm-es egyvégű jack kimenet csatornánként 138 mW teljesítményt biztosít 32 Ω fejhallgató impedanciánál
 • A kiegyensúlyozott 4,4 mm-es jack kimenet csatornánként 213 mW teljesítményt biztosít 32 Ω fejhallgató impedanciánál
 • Kompatibilis Android, iOS, iPadOS, macOS, Windows 7/8 / 8.1 / 10 operációs rendszerrel és USB audiokimenettel rendelkező digitális audiolejátszóval
 • C típusú USB audio, árnyékolt USB-C-USB-C kábel mellékelve.
 • High/Low erősítési tényező
 • Kompakt CNC alumínium ház 1 hüvelykes OLED képernyővel, amely mindössze 28 grammot nyom.
 • Opcionális USB-C-Lightning kábel


A Cayin RU6 egy USB DAC és fejhallgató-erősítő egyben – úgy készült, hogy hatékony alternatívát kínáljon a mobileszközök általában gyenge fejhallgató-kimenetei számára.


A mobiltelefonok USB interfészéhez csatlakoztatva a Cayin RU6 a rajta tárolt vagy egy zenei szolgáltatás által streamelt dalokat a Cayin által kifejlesztett 24 bit/384 kHz-es DAC pontossággal konvertálja. A finom hangzás titka a Hi-Res D/A konverter összetett, diszkrét R-2R ellenálláshálózatában rejlik. A Lightning csatlakozóval rendelkező eszközökhöz opcionálisan (külön megvásárolhatő) adapterkábel is elérhető a Cayin RU6-hoz.


A Cayin RU6 hardveres hangerőszabályzó gombjai szintén kifinomult ellenállásos hálózati hangerő-áramkört használnak. A felhasználó egy egyszerű menübeállítással választhat a túlmintavétel nélküli és a túlmintavételezési mód között. A csatlakozópanelen két fejhallgató-kimenet található 3,5 mm-es és 4,4 mm-es jack-aljzatokkal. A piacon kapható fejhallgatók nagy választéka vezérelhető a Cayin RU6-tal.


Túlmintavételezési módban a Cayin RU6 digitális audiohídja digitális szűréssel 384 kHz-re mintavételezi a digitális hangadatokat. Ez növeli a felbontást, csökkenti a zajt és javítja a digitális jel élsimítását. A túlmintavételező DA mód lehetővé teszi a részletek visszaadásának jelentős javulását és az audiojel kiterjesztett frekvenciatartományát.


A NOS-DA mód viszont megtartja az eredeti bitfolyam mintavételezési gyakoriságát. Ez kikapcsolja a digitális szűrőket, és a jel tökéletes időzítésben marad meg. Ez azt jelenti, hogy a fázistorzítás és a jitter nagyon alacsony szinten marad, és nincs "szinezés" a kimeneti jelben. A reprodukció nagyon zenei, természetes, organikus és koherens hangáramlású.

Diszkrét 24 bites R-2R ellenállás
A 24 bites R-2R dekódolás eléréséhez 48 db ellenállásra van szükségünk (23xR és 25x2R) egy csatornához, vagy 96 db nagy pontosságú ellenállásra a sztereóhoz.
Az R-2R természetes és valósághű hangzásáról híres, egészen mást fog nyújtani a zene szerelmeseinek.


A 24 bites R-2R dekódolás eléréséhez a Cayin megkeresi azokat az ellenállásokat, amelyek képesek rendkívüli pontosságot biztosítani, és stabilak maradnak a hőmérséklet-változások során is.

Diszkrét hangerőszabályzó
A legtöbb USB dongle DAC a csatlakoztatott mobiltelefon hangerőszabályzójára támaszkodik a fejhallgató kimenetének hangerejének szabályozásához. Ez a Cayin RU6 esetében szóba sem jöhetett. A hagyományos mobiltelefonok digitális hangerőszabályozása a hangminőség jelentős romlásához vezet.


Az R-2R áramkör számára a legjobb megoldás a lehető legmagasabb bejövő bitfolyam szint elérése, majd jó minőségű analóg hangerőszabályozás végrehajtása, miután a jelet az R-2R DAC áramkör átalakította. Cayin ezért olyan zenelejátszó alkalmazást ajánl az okoseszközhöz, amely támogatja a Bit Perfect USB-t, és így megkerüli a forráseszköz szintszabályozását.


Ez azt jelenti, hogy a Cayin által kifejlesztett nagy pontosságú ellenállástömb hangerőszabályzója ki tudja aknázni a benne rejlő teljes potenciált. Így akusztikailag is megérthető, hogy a kilenc ellenállás- és kapcsolórelé-szegmensen keresztül 99 fokozatban zajló hangerőszabályozás mit tesz lehetővé minőségi szempontból

Intuitív és sokoldalú
Hardveres hangerőgombok a kényelmes vezérlés érdekében, menüválasztásként is amikor belép a módbeállításokba.
Az 1”-os OLED képernyő jó láthatósággal jeleníti meg a lejátszási információkat.
3,5 mm-es és 4,4 mm-es kimenet, hogy illeszkedjen a fülhallgatódhoz.

Dupla alaplap kialakítás
Az interferencia minimalizálása érdekében az RU6 áramkör KÉT 6 rétegű PCB-re van osztva , digitális és analóg áramkör külön kártyákra szerelve.

Az RU6 R-2R dongle működési diagramja

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

124 bites diszkrét R-2R DAC technológia
Ultra-nagy pontosságú TCR25 vékonyréteg-ellenállások alacsony hőmérséklet-ingadozásokkal, 1/1000 pontossággal
Támogatja a PCM 384kHz-ig és a DSD 64/128/256-ig
Alacsony energia fogyasztás
Hangerőszabályozás több szegmenssel és nagy pontosságú ellenállástömbbel
Hardveres hangerőgombok
Két hatrétegű PCB, digitális és analóg áramkör
A 3,5 mm-es egyvégű jack kimenet csatornánként 138 mW teljesítményt biztosít 32 Ω fejhallgató impedanciánál
A kiegyensúlyozott 4,4 mm-es jack kimenet csatornánként 213 mW teljesítményt biztosít 32 Ω fejhallgató impedanciánál
Kompatibilis Android, iOS, iPadOS, macOS, Windows 7/8 / 8.1 / 10 operációs rendszerrel és USB audiokimenettel rendelkező digitális audiolejátszóval
C típusú USB audio, árnyékolt USB-C-USB-C kábel mellékelve.
High/Low erősítési tényező
Kompakt CNC alumínium ház 1 hüvelykes OLED képernyővel, amely mindössze 28 grammot nyom.
Opcionális USB-C-Lightning kábel

Keresés