Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Bowers & Wilkins PX7 S2e Bluetooth fejhallgató, (black anthracite) fekete

Ár:
171.990 Ft
Gyártó: Bowers & Wilkins
Cikkszám: 0714346337767
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
Platform
univerzális

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

PX7 S2e
Halljon többet abból, amit a művész szeretne, hogy hallja. Az új Bowers & Wilkins Px7 S2e fejhallgatóval közelebb kerülhet az eredeti felvételhez, így pontosan úgy hallhatja a zenét, ahogyan azt az előadó elképzelte. Hallgasson meg mindent. Hallja a valóságot.

Jellemzők:

  • Műszaki jellemzők: Bluetooth® audio - Bluetooth 5.2 aptX™ Adaptive-val, USB-C töltés és audio interfész.
  • Viselési stílus: Vezeték nélküli Bluetooth vezeték nélküli fülhallgató
  • Bluetooth kodekek: aptX™ Adaptive, aptX™ HD, aptx™, AAC, SBC
  • Bluetooth-profilok: Bluetooth-profilok: A2DP, AVRCP, HFP, HSP, BLE GATT (általános attribútumprofil)
  • Meghajtóegységek: 2x @ 40 mm dinamikus, teljes tartományú bio-cellulóz meghajtó
  • Mikrofon: Mikrofonok: 4x mikrofon az ANC-hez, 2x mikrofon a telefonálásra
  • Torzítás: 0,1% (1kHz/10mw)
  • Újratölthető lítium-polimer akkumulátor
  • Akkumulátor: Újratölthető lítium lon
  • Az akkumulátor élettartama: 30 óra lejátszás
  • Töltés: USB-C
  • Töltési idő: 2 óra, 15 perc töltés 7 óra akkumulátor-üzemidőhöz
  • Bemenetek: 1: Bluetooth, USB-C Audio
  • Dobozon belüli tartozékok: A dobozban található tartozékok: 1,2 m USB-C és 3,5 mm-es sztereó jack audio kábel, 1,2 m USB-C és USB-C kábel, hordtáska

Optimalizált a még jobb hangminőség érdekében

A Px7 S2e kiemelkedő új hangminőségének kulcsa a Bowers & Wilkins által optimalizált, jelentősen továbbfejlesztett DSP (digitális jelfeldolgozó) motor, amely kivételes teljesítményt nyújt minden típusú streamelt zenével, beleértve a megfelelő streaming szolgáltatásokból származó 24 bites, nagy felbontású hangminőséget is. A továbbfejlesztett DSP lehetőséget adott a Bowers & Wilkins mérnökeinek arra is, hogy a Px7 S2e akusztikai platformját újrahangolják, hogy páratlan részletességet, dinamikát és tágas térleképzést nyújtson.

A Px7 S2e továbbra is egyedi tervezésű 40 mm-es meghajtóegységeket használ, amelyeket kifejezetten a fejhallgatós zenehallgatás követelményeihez alakítottak ki. A meghajtók ultragyors választ kínálnak - lehetővé téve számukra, hogy hűen reprodukálják a zene minden árnyalatát -, miközben rendkívül alacsony a torzításuk, ami pontosabb megjelenítést eredményez. A meghajtóegységeket gondosan szögbe helyezték a fülkagylók belsejében, hogy a hallgató füléhez viszonyítva minden egyes ponton egyenletes távolságot biztosítsanak az egyes meghajtók felületén, ami szintén természetesebb és magával ragadóbb hangzásvilágot eredményez.

A Px7 S2e a nagy teljesítményű, továbbfejlesztett DSP-t és a nagy teljesítményű meghajtóegységkonfigurációt a Qualcomm aptXTM Adaptive vezeték nélküli technológiájával kombinálja, hogy automatikusan optimalizálja a kompatibilis telefonokról, táblagépekről és számítógépekről történő vezeték nélküli zeneátvitelt. Az USB-C és a 3,5 mm-es kábeles csatlakozások is támogatottak, mindkét kábeltípus megtalálható a termékhez mellékelt hordtáskában.



A Px7 S2e a rendkívül sikeres, belépő szintű vezeték nélküli fejhallgatónk legújabb iterációja. Az "e" az "evolved" (továbbfejlesztett) szót jelenti, mivel a Px7 S2e a zászlóshajó Px8 vezeték nélküli fejhallgatónkból merített inspirációt, valamint az újrahangolt akusztikai teljesítményt használja fel, hogy kategóriájának legjobb hangzását nyújtsa.

A Px7 S2e a 24 bites DSP-t a Px8 zászlóshajó fejhallgatónknál szerzett tanulságok felhasználásával továbbfejlesztett, egyedi tervezésű 40 mm-es meghajtóegységekkel kombinálja, amelyek gondosan elhelyezve mindkét fülhallgató belsejében biztosítják az igazán koncentrált, magával ragadó hallgatási élményt. Az eredmény egy olyan fejhallgató, amely kategóriájában páratlan hangminőséget biztosít.



A Px7 S2e összesen hat mikrofont használ a kiváló hívásminőség érdekében, valamint kiváló zajszűrést, amely kizárja a nem kívánt zavaró zajokat anélkül, hogy károsítaná kedvenc zenéjének dinamikáját és energiáját.

A Px7 S2e-t gondosan tervezték a kényelmes, hosszan tartó zenehallgatáshoz, luxus memóriahabos fülpárnákkal, amelyek tökéletesen körülölelik és kipárnázzák a füleket, valamint elegáns szövet kivitelben.

A nem kívánt zajok elhallgattatása

A Px7 S2e a Bowers & Wilkins által optimalizált zajszűrő technológiát használja, amely hatékonyan kizárja a nem kívánt zajokat anélkül, hogy a zeneiség sérülne. Hat nagy teljesítményű mikrofon dolgozik együtt a legjobb eredmény érdekében: kettő az egyes meghajtóegységek kimenetét méri, kettő a külvilágból érkező környezeti zajokra reagál, kettő pedig a kristálytiszta hívások érdekében továbbfejlesztett zajszűréssel biztosítja a kiemelkedő hangtisztaságot. E mikrofonok gondos elhelyezése és megfelelő szögben történt pozicionálása még a legzajosabb környezetben is fokozza a teljesítményt



A Bowers & Wilkins Music alkalmazással a Px7 S2e-t finomhangolhatod ízlésedre, be- és kikapcsolhatod a zajszűrést, és még a következő kedvenc albumodat is felfedezheted.

A zenei alkalmazás teljes körű vezérlést kínál

Mint minden nemrégiben bemutatott Bowers & Wilkins fejhallgató, a Px7 S2e is közvetlenül a Bowers & Wilkins Music App alkalmazással működik együtt a végső vezérlés, konfigurálás és a zökkenőmentes felhasználói élmény érdekében. A Music App segítségével a Px7 S2e párosítható a Bluetooth-kompatibilis eszközök széles skálájával, a hangzás finomhangolása állítható EQ segítségével, a zajszűrő transzparens üzemmód aktiválása vagy kikapcsolása, hogy több vagy kevesebb hangot engedjen be a külvilágból, és végül a fejhallgató töltöttségi szintjének ellenőrzése. A Music App közvetlen zenei streaminget is tartalmaz a kompatibilis streaming platformokról, köztük a Deezer, last.fm, NTS Radio, Qobuz, TIDAL és TuneIn, és hamarosan további zenei szolgáltatások is csatlakoznak hozzá. A Music App más Bowers & Wilkins termékekkel is használható, mint például a méltán híres Zeppelin, így a felhasználók zökkenőmentes élményt kapnak a fejhallgató és a vezeték nélküli hangszóró közötti váltáskor.

Mindkét fülhallgató oldal fizikai kezelőszerveket is tartalmaz, amelyek teljes körű vezérlést biztosítanak az alkalmazás nélkül is, míg a felhasználók a Px7 S2e segítségével a telefon hangasszisztensét is könnyedén elindíthatják egy gombnyomással. A Px7 S2e 30 órás akkumulátor-üzemidővel egész nap - és még annál is tovább - képes játszani egyetlen feltöltéssel, míg a 15 perces gyorstöltés akár hét órányi további hallgatási időt biztosít. Az androidos eszközök felhasználói a Google Fast Pair funkciót is igénybe vehetik, amely automatikusan támogatja a Google Find My Device szolgáltatását, ha a tulajdonosok szerencsétlenségükre elkeverik a fejhallgatót.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Rendszer Zárt
Vezeték nélküli Bluetooth
Tömeg (csomagolás nélkül) 0.31 kg
Működési idő 30óra
Zajszűrés Hibrid zajszűrés
Bluetooth Bluetooth 5,2 aptX Adaptive-vel
USB-C port az audio interfészhez és az akkumulátor töltéséhez
Bluetooth kodekek aptX™ Adaptive, aptX™ HD, aptX™, AAC, SBC
Bluetooth-profilok A2DP, AVRCP, HFP, HSP, BLE GATT (általános attribútumprofil)
Hangszórók 2 teljes körű elektrodinamikus átalakító 40 mm átmérőjű biocellulóz membránnal
Mikrofon 4 db adaptív zajszűréshez (ANC), 2 db mikrofon a telefonáláshoz
Torzítás (THD) <0,1% (1kHz/10mW)
Akkumulátor újratölthető lítium-ion
Akkumulátor-élettartam 30 óra Bluetooth és ANC segítségével; 7 óra 15 perces gyorstöltéssel

Keresés