Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

BOSE Sport Earbuds True Wireless fülhallgató, (Baltic Blue) kék

Ár:
89.900 Ft
Gyártó: Bose
Cikkszám: 17817798723
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-28

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 
 

Sport Earbuds


A Bose Sport fülhallgatókat úgy tervezték, hogy élethű hangzással és kényelmes, biztonságos illeszkedéssel segítse edzésedet. A szabadalmaztatott technológiák révén a zene tiszta és kiegyensúlyozott hangzású, bármekkora hangerővel is hallgatod. A fülhallgató precíz kialakítása lehetővé teszi, hogy a füledbe illeszkedjen teljesen. Nem fog fájni a füled, bármennyire is sok időt edzel, nem esnek ki, bármennyire is mozogsz.


Jellemzők:

  • Az akkumulátor élettartama egy töltéssel: Akár 5 óra
  • Bluetooth verzió: 5.1
  • Kodek: SBC és AAC
 

 

Azonnali motiváció
A Bose Sport fülhallgatóval úgy szólal meg a zenéd, mintha az előadó ott lenne melletted és arra késztet, hogy kezd el az edzésedet. A szabadalmaztatott akusztikus portkialakítás és a prémium, nagy hatékonyságú meghajtóink együtt nagy hangzást nyújtanak egy kis akusztikus házból. Az optimalizált Active EQ automatikusan növeli a mélyeket, így a zene, a videók és a hangok mindig kiegyensúlyozottan hangzanak bármilyen hangerő szinten. Az új StayHear® Max tip dizájnnal minden, a füledet érintő felület puha szilikonból készül - nem kemény műanyagból -, így a füldugók elég kényelmesek akár az edzéseidhez, vagy akár az egésznapos viseléshez is.

 

 

Mozogj nyugodtan. Mindig a helyén marad.
A Bose Sport fülhallgató háromféle StayHear™ Max füldugóval rendelkezik, így könnyen megtalálod az Neked megfelelőt. Minden fülét érintő felület puha szilikonból készül - nem kemény műanyagból -. Eközben az egyedülálló esernyő alakú csúcs és a meghosszabbított, rugalmas szárny megtartja a Bose Sport Earbuds-ot biztonságosan a helyén - fülhorog nélkül - bármennyire is rázod a fejed, vagy ugrálsz.

 

Tartósság
Az izzadság- és az időjárás ellenállóságra tervezett Bose Sport Earbuds szigorú minőségi teszteken megy keresztül a tartósság érdekében, hogy biztosan kiváló formában maradjanak, akárcsak Te. IPX4 besorolást kapott, ami azt jelenti, hogy az elektronika védett a fröccsenő víz ellen eső esetén, illetve ellenáll az izadságnak.

 

 

Folyamatosan beszélj. Mozogj.
Ha telefonhívást kezdeményezel a Bose Sport Earbuds viselése közben, az edzés megszakítása helyett egyszerűen koppintson duplán a jobb fülhallgatóra a válaszadáshoz, vagy nyomd le és tartsa lenyomva a hívás elutasításhoz. Ha fogadod a hívást, akkor mindkét füledban tisztán hallod a beszélgetést. Eközben a mikrofon tömbnek köszönhetően, amely elválasztja a hangodat a környező zajoktól, a hívó is tisztán hall téged.

 

 

Funkcionalitás kéznél
A gombok helyett ezek az igazi vezeték nélküli fülhallgatók intuitív érintésvezérléssel rendelkeznek. Egyszerű gesztusok segítségével vezérelheted fülhallgatódat. A jobb fülhallgatón koppints duplán a zene lejátszásához vagy szüneteltetéséhez, valamint a hívások fogadásához. A bal fülhallgatón pedig dupla koppintással aktiválhatod a kívánt Shortcut funkciót, például ellenőrizheted az akkumulátor töltöttségi szintjét (amelyet a Bose Music alkalmazásban állíthatsz be).

 

 

Nincsenek vezetékek.
Valódi vezeték nélküli Bluetooth® fülhallgatóként a Bose Sport fülhallgató teljes mozgásszabadságot kínál. Mindaddig, amíg 9 m távolságon belül vagy a készülékétől. A fülhallgató külsejébe rejtett, egyedi tervezésű antennával kapcsolatban maradhatsz folyamatosan.

 

 

Nem fognak kilépni, mielőtt te teszed
A Bose Sport Earbuds töltésenként akár öt óra akkumulátor-élettartamot biztosít. Amikor teljesen fel van töltve, a tok két teljes feltöltést képes biztosítani, még további 10 órás használatra. És ha az akkumulátor útközben lemerül, akkor 15 perces gyors töltést végezhetsz, ami akár két óra akkumulátor-időt biztosít.

 

 

Testreszabott vezérlés
A Bose Sport Earbuds csatlakozik az ingyenes Bose Music alkalmazáshoz, amely lehetővé teszi a fülhallgatók megnevezését, a kezelőszervek beállítását tetszés szerint, az akkumulátor élettartamának ellenőrzését, a Bluetooth-kapcsolatok kezelését és egyebeket. Megkapod a szoftverfrissítéseket az új funkciókkal. Feltétlenül töltse le, hogy ne maradj le.

Keresés