Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Bose Soundlink Flex Bluetooth hangszóró, bíborvörös

Ár:
69.900 Ft
Gyártó: Bose
Cikkszám: 017817832076
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Raktáron
Győri üzlet: Raktáron
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 


SoundLink Flex Bluetooth® hangszóró

A zene táplálja és kiegészíti az élet számos szenvedélyét, és szeretnéd magaddal vinni a sajátodat – bárhová is mész. A SoundLink Flex Bluetooth hangszóró a tökéletes zenei kiegészítő, masszív kialakításával, amely ellenáll a víznek, a pornak, valamint az útközbeni ütéseknek. Akár a hegyekben túrázol, akár barátokkal vacsorázol, a nagy teljesítményű SoundLink Flex élethű teljesítménnyel és mély, gazdag tónusokkal ámulatba ejti, amelyek bármelyik pillanatban feldobnak.


Jellemzők:

  • Kompatibilis a Bose Connect alkalmazással
  • Kihangosító
  • Megbízható Bluetooth párosítás
  • Az akkumulátor élettartama akár 12 óra

"A legjobb mini Bluetooth hangszóró, amit most vásárolhat."
CNET, 2021. december

GAZDAG HANGZÁS
Erős, mély kapcsolatot érzel a helyekkel, ahol jársz. Érthető, hogy ugyanazt az érzést szeretnéd a zenéjéhez is. Itt ragyog a SoundLink Flex. A hangzás éles, tiszta és torzításoktól mentes, így minden hangszert és az énekhang árnyalatait hallhatod. A magas és mély hangok kiegyensúlyozottak, így minden hangmagasságot hallhat. Erőteljes basszusa pedig dübörög, és olyan zenét vetít ki, amely energizál, és megrázza a fejét. Mindezt a gyönyörű, sokoldalú dizájnba foglalt innovatív technológia tette lehetővé.

TÚLÉLI A KIÖMLÉSEKET, MERÜLÉSEKET ÉS MINDEN MÁST
Szigorúan tesztelték, hogy megfeleljen az IP67 besorolásnak, a SoundLink Flex vízálló. Merítse vízbe, és tovább fog játszani. Még lebeg is, így nem süllyed le az óceán fenekére, ha leesik az eveződeszkáról. A hangszóró porvédett is, így nem kell aggódnia, ha homokos lesz a tengerparton. A víz, por és törmelék elleni további védelem érdekében az acélrács alatti jelátalakító és passzív radiátorok masszív, vízálló anyagokból készülnek, és szorosan a hangszóró házához vannak rögzítve.

 TARTÓSSÁGRA TERVEZVE


Porszórt acélrácsával és szilikon külsejével a SoundLink Flex Bluetooth hangszóró kifejezetten tartós anyagokból készült, így kalandra kész. Kemény külseje szinte bármilyen balesetnek ellenáll, például a padlóra zuhanásnak. A hűtőrács vastag púderrétege masszív textúrát ad a hangszórónak, amely ellenáll mindennek, amit a nap hoz. A púderbevonat nem hámozódik le és nem hámlik, és ellenáll a rozsdakorróziónak és az UV-fénynek. Mindazonáltal a „kemény beszéd” ellenére ennek a vezeték nélküli hangszórónak az egyedülálló ergonomikus kialakítása könnyen fogható, és bárhol megragadja, jól érzi magát a kezében.

 DÖNTSD FEL, FORDITSD MEG, AKASZD BÁRHOVÁ. MINDIG HIHETETLEN HANGZÁS
A SoundLink Flex elég sokoldalú ahhoz, hogy bárhová magával vigye. A PositionIQ technológiának köszönhetően pedig automatikusan igazodik a hangzás optimalizálásához. Függetlenül attól, hogy egyenesen áll, hanyatt fekszik, vagy a szakadásálló segédhurkon lóg, a SoundLink Flex teljes, kiegyensúlyozott hangnemben közvetíti zenéit.

 EGÉSZ NAP VELED TART
Akár hosszú műszakban dolgozik, akár a vízen tölti a napot, a SoundLink Flex egész nap biztosítja a hangsávot. Egy töltéssel akár 12 órát is kibír, és amikor eljött az újratöltés ideje, gyorsan újratöltheti az USB-C porton keresztül.

 BOSE HANGSZÓRÓK, JOBBAK EGYÜTT
Persze, a SoundLink Flex önmagában is hihetetlen. De mint minden Bose hangszóró, ez a sokoldalú hordozható hangszóró még jobb lesz, ha más hangszórókkal párosítja. Párosítsa egy másik SoundLink Flex-szel vagy más Bose Bluetooth-hangszóróval, hogy engedélyezze a Party módot, és élvezze azt, amit hall több szobában. Vagy több területen a szabadban. Akár egy kicsit mindkettőből – a SoundLink Flex a Bose Smart Soundbarokhoz is csatlakozik, így nyomon követheti a játékot, miközben távol van a tévétől.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Hordozható igen
Bluetooth van
App vezérlés van
Méretek (Szé x Ma x Mé) 3,6 hüvelyk magas x 7,9 hüvelyk széles x 2,1 hüvelyk mélység
Akkumlátor idő 8óra
Kábel hosszúság 150cm
Anyagok?Puha tapintású szilikon külső és porszórt acél rács szövet használati hurokkal
Akkumulátor?Újratölthető lítium-ion akkumulátor
Az akkumulátor élettartama?akár 12 óra
Töltési idő körülbelül 4 óra az eredeti kábel használatával. Harmadik féltől származó USB-C kábel vagy áramforrás használata befolyásolhatja a töltési időt.
Bluetooth
Bluetooth hatótáv akár 30 láb (9 m)
Bluetooth verzió 4.2
Bemenetek USB-C port
Mikrofonok A beépített mikrofon a mikrofon kiterjesztéseként működik a mobileszközben.
Vezérlők
Gombvezérlés Bekapcsolás, Bluetooth, Hangerő fel/le, Többfunkciós gomb
Kompatibilis alkalmazás Bose Connect alkalmazás
További információ
IP67
SimpleSync csatlakozás
Party mód
Sztereó párosítás

Keresés