Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Bose SoundLink AE II fül köré illeszkedő fehér Bluetooth fejhallgató

Ár:
84.900 Ft
Gyártó: Bose
Cikkszám: 17817703284
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-27

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 


A vezeték nélküli szabadság és a kategóriaelső hangzás találkozása

Szabadság. Kényelem. A vezeték nélküli fejhallgató nyújtotta rendkívüli előnyök. A Bose azonban még jobb vezeték nélküli élményt nyújt Önnek. Mély, lenyűgöző hangzás bármilyen hangerőn. Tisztábban hallható hívások a kommunikációs csatorna mindkét oldalán. Zökkenőmentes váltás két csatlakoztatott Bluetooth® eszköz között, így filmnézés közben is könnyedén fogadhatja a bejövő hívást, egyikről sem marad le. Olvasson tovább, és tudja meg, miért ezek a legjobb hangzást nyújtó vezeték nélküli fejhallgatók a piacon.

  • Az exkluzív technológia mély, lenyűgöző hangzást biztosít zenéinek
  • Tiszta, természetes hang zás a hívó és a fogadó oldalán egyaránt, még szeles vagy zajos környezetben is
  • Váltson könnyedén két csatlakoztatott Bluetooth® eszköz (pl. okostelefon és táblagép) között
  • Akár 15 órányi lejátszási idő a lítium-ion akkumulátornak köszönhetően
  • Könnyebb és kényelmesebb , mint más hasonló, vezeték nélküli fejhallgatók


Felülmúlhatatlan hangzás

Egy vezeték nélküli fejhallgató elsősorban a hangzásával tud kitűnni. A SoundLink® fül köré illeszkedő vezeték nélküli fejhallgató pedig jobb hangzást nyújt, mint bármely más termék ebben a kategóriában. A TriPort® és az Active EQ technológia kombinációjának köszönhetően a hangzás minden hangerőn tiszta és erőteljes marad. Élje át a kötöttségek nélküli, szabad zenehallgatás élményét, bármerre is jár.



Tisztább minőségű hívások

Ez a sokoldalú fejhallgató optimalizálja telefonhívásai hangminőségét is. Fejlett mikrofonrendszer, HD-hang és adaptív hangbeállítás a jól érthető hívások érdekében, szeles vagy zajos környezetben is. A továbbfejlesztett önhang lehetővé teszi, hogy a másik fél természetesebben hallja az Ön hangját, mintha nem is viselne fejhallgatót.

 


Könnyű csatlakozás. Zökkenőmentes kapcsolás.

A legújabb Bluetooth® technológia bármilyen mobil eszközhöz csatlakozva zökkenőmentes audio- és videoszinkronizálást tesz lehetővé. Ráadásul egyszerre két eszközhöz is csatlakozhat, amelyek között kedve szerint válthat. Ha tehát egy videót néz az iPadjén, és hívják az iPhone-ján, a fejhallgató automatikusan szünetelteti a videó lejátszását, és Ön fogadhatja a hívást. Amikor befejezte a hívást, a fejhallgató automatikusan visszakapcsol a videóhoz, és folytatja a lejátszást.



Kényelem és tartósság

Az ütésálló anyagokból, üvegszálas nejlonból és rozsdaálló nemesacélból készült fejhallgató igazodik az Ön mozgalmas életviteléhez. A puha fülpárnák és az ívelt fejpánt könnyebbek és kényelmesebbek, mint más hasonló vezeték nélküli fejhallgatókon, így egész nap élvezheti a zenét a fejhallgatóval. Ha pedig végzett a zenehallgatással, laposra összehajthatja és elteheti a kompakt hordtáskába.

 

Részletek/kézikönyvek

Részletek

Méretek
Fejhallgató

Magasság: 19,05 cm
Szélesség: 15,24 cm
Mélység: 3,81 cm
Tömeg: 149,40 g

 

Fülpárna

Magasság: 9,70 cm
Szélesség: 7,40 cm
További adatok


Vezeték nélküli hatókör: 
max. 9 méter

Töltési idő:   3 óra a teljes töltésig = 15 órányi lejátszási idő (15 perces gyors töltés = 2 órányi lejátszási idő)

A doboz tartalma

 

Mellékelt tartozékok

  • SoundLink® II fül köré illeszkedő fejhallgató II
  • USB-töltőkábel
  • Tartalék audiokábel
  • Hordtáska

FAQs

A táblagépem vagy az okostelefonom kompatibilis a SoundLink® fül köré illeszkedő vezeték nélküli fejhallgató II típussal?
A Bose SoundLink® fül köré illeszkedő vezeték nélküli fejhallgató II kompatibilis azokkal a Bluetooth® 2.1-es (vagy újabb) specifikációnak megfelelő Bluetooth® eszközökkel, amelyek támogatják a Bluetooth® A2DP, hands-free (kihangosító) és headset profilokat.

Csatlakoztatható ez a fejhallgató egyszerre két eszközhöz?
Igen, a fejhallgatók a Multipoint technológiának köszönhetően két Bluetooth® eszközhöz is kapcsolódhatnak egyszerre.

Használható a fejhallgató a tévével? Használható-e a fejhallgató Bluetooth® adóegységekkel?
Nem. A tévék nagy része nem rendelkezik Bluetooth® funkcióval. Bár az adó technikailag alkalmas a működésre, az így nyújtott élmény nem felel meg a Bose® elvárásainak. A hang és a kép közötti időbeli késés rontja az élményt.

Használható-e a fejhallgató VoIP hívásra?
Igen. Ha VoIP híváshoz használt forrás alkalmas a Bluetooth® technológiára és rendelkezik kihangosító profillal, a Bose® SoundLink® fül köré illeszkedő vezeték nélküli fejhallgató II használható a híváshoz.

Miért tartalmaz a doboz egy audiokábelt?
Az audiokábel segítségével csatlakoztathatja a Bose® SoundLink® fül köré illeszkedő vezeték nélkül fejhallgató II Bluetooth® technológiát nem használó eszközökhöz (MP3-, CD- és DVD-lejátszók, számítógépek), abban az esetben, ha Bluetooth® kapcsolat nem áll rendelkezésre, vagy ha a fejhallgató akkumulátora lemerült. Felhívjuk figyelmét, hogy a hangzás a megszokottól eltérő lesz, mert a fejhallgató nem tudja használni azt a nagy teljesítményű elektronikát, amely aktiválja a vezeték nélküli vezérlőmodulba épített Active EQ technológiát.

Használható-e a fejhallgató játékra?
Nem. A legtöbb játékkonzol nem ugyanazt a Bluetooth® protokollt használja, mint a SoundLink® fejhallgató. A fejhallgató működéséhez A2DP profil szükséges, így az csak kommunikációra használható, a játék hanghatásainak kezelésére nem alkalmas. A hang- és a videojel egymáshoz viszonyított eltérése jellemzően igen jelentős, ami leginkább olyan játékokban feltűnő, amelyekben a cselekménynek és a hangnak szinkronban kellene lennie. Egyszerűbb játékok esetén ugyanakkor előfordulhat, hogy semmilyen probléma nem jelentkezik a hanghatásokkal.

Youtube videók

Keresés