Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

BOSE Sleepbuds™ II éjjeli fülhallgató

Ár:
109.900 Ft
Gyártó: Bose
Cikkszám: B 841013-0010
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-04-25

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 




Sleepbuds™ II

A Sleepbuds™ teljes körű vezérlése csupán egy érintésre van. Fedezd fel a Hangtárat, és töltsd le kedvenceidet a fülhallgatóra, hogy kialakíthasd saját éjszakai rutinodat. Beállíthatsz személyes ébresztést is, és hozzáférhetsz olyan funkciókhoz, mint a Telefon nélküli üzemmód.


Jellemzők:

  • Akkumulátor üzemideje: Max. 10 óra
  • Akkumulátor töltési ideje töltőtokkal: 3 óra
  • Bluetooth-változat: 5.0
 
 

 

Nem tudsz aludni?
Mindennapi stressz. Horkolás. Hangoskodó szomszédok. A napi események. Rengeteg dolog tarthat ébren. Bemutatjuk a Sleepbuds™ II éjjeli fülhallgatót. A kicsi és kényelmes Sleepbuds™ éjjeli fülhallgató a Bose Sleep alkalmazással való együttes használat során megnyugtató hangokat ad ki, hogy segítsen elaludni, a Bose zajelfedő technológia pedig gondoskodik róla, hogy egész éjjel aludj.


A fejhallgatóktól eltérően a Sleepbuds™ éjjeli fülhallgató nem streamel zenét vagy podcastokat. Kizárólag a Bose Sleep alkalmazásból játszik le tartalmakat.

 

BOSE SLEEPBUDS™ II ÉJJELI FÜLHALLGATÓ
Valóban vezeték nélküli fülhallgató, kifejezetten alváshoz tervezve. A kényelmes fülbetétek passzívan kizárják a zajokat, a megnyugtató hangok pedig segítenek végigaludni az éjszakát. Akár 10 óra üzemidő egyetlen feltöltéssel és tovább 3 feltöltési lehetőség a tokról.

 

BOSE SLEEP ALKALMAZÁS
A Sleepbuds™ II éjjeli fülhallgató a Bose Sleep alkalmazással együtt egy 50 hangból, köztük a Bose által tervezett, zajelfedő hangokból és relaxációs tartalmakból álló könyvtárat kínál Önnek. Válassza ki a fülhallgatóra letölteni kívánt kedvenceket, és szabja testre az egyéb beállításokat – például a személyes ébresztést.

 

Hangok elalváshoz
Válassz az 50-féle hang közül megnyugtató hangzású tartalmakat, amelyek békés álomba ringatnak, vagy a Bose által kifejlesztett zajelfedő hangokat, amelyeket kifejezetten a nemkívánatos, zavaró éjszakai hangok kizárására terveztek. A későbbi szoftverfrissítéseken keresztül további tartalmak adódnak majd hozzá a Sound Library hangkönyvtárhoz.

 

ZAJELFEDÉS
Az alvást segítő hangok, melyeket a Sleepbuds™ zajelfedő kialakítású éjjeli fülhallgatókkal való egész éjszakán keresztüli használatra optimalizáltak, kizárják az olyan zajokat, mint a horkolás, a forgalom és a beszélgetés zaja.

 

NYUGODT PILLANATOK
Pihentető tonális környezetek, amelyek a testet és a lelket egyaránt megnyugtatják, így segítenek gyorsan elaludni és végigaludni az éjszakát.

 

A TERMÉSZET LÁGY ÖLÉN
A természetből vett, illetve egyéb megnyugtató hangok olyan otthonos környezetbe repít, hogy könnyedén álom jöjjön a szemedre, és egész éjjel alhatsz.

 

 

Hogy hogyan fejlesztettük ki a Sleepbuds™ II éjjeli fülhallgatót?
Az új akkumulátortól és a nagyobb teljesítményű meghajtótól kezdve a még tökéletesebb hangok nagyobb könyvtáráig jelentős fejlesztésekkel tettük jobbá az eredeti Sleepbuds™ éjjeli fülhallgatót, hogy nyugodtan pihenhess.

 

 

A Sleepbuds™ éjjeli fülhallgató mozgás közben sem esik ki a fülből.
Ahhoz, hogy a fülhallgató segítse az elalvást, a fülhallgatónak a helyén kell maradnia, és egész éjjel kényelmesen kell illeszkednie. A kizárólag a Sleepbuds™ éjjeli fülhallgatóhoz tervezett egyedi fülbetétek stabil illeszkedésről gondoskodnak. Forgolódhatsz, hánykolódhatsz, alhatsz a hátadon vagy épp az oldaladon – szinte észre sem fogod venni, hogy viseled őket.

 

 

A kényelem a részletekben rejlik
A szilikonfülbetétek puhák, mégis tartósak, és igazodnak a fül alakjához. A hajlékony szárny szorosan illeszkedik a fülkagyló pereméhez, míg az esernyő alakú kialakítás gyengéden lezárja a hallójáratot. A csomag három méretet tartalmaz, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

 

 

Aludj jobban – a lefekvéstől az ébredésig.
A megfelelő éjszakai rutin pihentető, egészséges alvást eredményez. A Sleepbuds™ II éjjeli fülhallgatót úgy terveztük meg, hogy az alvás minden fázisában hasznos legyen – akár akkor, amikor lefekszel az ágyba, hogy egy hosszú nap után lazíts, akár akkor, amikor az éjszaka közepén átfordulsz a másik oldaladra. Így mindig felfrissülve ébredhetsz.

Keresés