Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Bose QuietComfort® SE aktív zajszűrős fejhallgató, fekete

Ár:
99.900 Ft
Gyártó: Bose
Cikkszám: 017817844314
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-08-29

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

​​​​​

Bose QuietComfort® SE

A puha párnák fantasztikusan zárnak. Ezután megnyomod a bekapcsolót, és akár kiabálhatsz is - a világ körülotted szinte elnémul. Ez az egyik nagy előnye a következő generációs QuietComfort® fejhallgatónak, amely a kategória legjobb kombinációjával rendelkezik a zajcsökkentő teljesítmény és a prémium kényelem, valamint a szabadalmaztatott akusztikai technológia révén a mély, tiszta hangzás érdekében. Bose QuietComfort® SE fejhallgató - vezeték nélküli fejhallgató a csend, a kényelem és a hang tökéletes egyensúlyával, amelyet akár egész nap élvezhetsz.


Jellemzők:

  • Az akusztikus zajszűrő technológia és a fülhallgatóba integrált mikrofonok magával ragadóbb hangélményt nyújtanak
  • Az Aware mód lehetővé teszi, hogy egyszerre halld környezeted és a zenét
  • A TriPort akusztikus technológia "szellőzteti" a fülkagylókat, hogy mélységet és teljességet biztosítson
  • A hangerőre optimalizált Active EQ növeli a mély- és a magas hangokat, így a zene minden szinten kiegyensúlyozottan szól
  • A fülhallgatók apró mikrofonjai a hangodra összpontosítanak, míg a zajszűrő algoritmus kiszűri a környezeti hangokat, zajokat; így élvezheted a tisztább beszélgetéseket
  • A fülpárnák szintetikus bőrből kivételes kényelmet és tartósságot kínálnak
  • Akár 24 órányi akkumulátor-élettartam egyetlen feltöltéssel egész nap mozgásban tart
  • A mellékelt USB-C kábel akár 2,5 óra alatt tölti fel a fejhallgatót, míg a gyors 15 perces töltéssel akár 3 órán keresztül is üzemelhet
  • A Bose Music alkalmazás útmutatást nyújt a zajszűrés vagy a Bluetooh személyre szabott hangélmény érdekében történő beállításához.
 

Aktív zajszűrés

Minden az Acoustic Noise Canceling™ technológiával kezdődött, amely több mint 50 éves kutatás eredménye. A fülkagylóba rejtett apró mikrofonokat használjuk a külső zaj folyamatos mérésére. Ez a zaj ezután ellentétes kioltással megszűnik, ami kevesebb figyelemelterelést eredményez - és több zenét. A bal fülhallgató gombjával válassz a Csendes üzemmód - a teljes zajszűrés érdekében, vagy a Aware mód közül, hogy beengedd a környezeti zajokat.

 

Aware mode

Az Aware Mode olyan mikrofonokkal hozza be a külvilágot, amelyek felveszik a körülötted lévő hangokat és természetesen lejátszják a fejhallgatón keresztül. Ez a zene és a környezeted egyszerre. Így mindent hallhatsz, amire szüksége van, de sokkal kiegyensúlyozottabb hangerővel.

 

Hifi audio

A szabadalmaztatott TriPort kialakítás "szellőzteti" a fülkagylókat, hogy mélységet és teljességet adjon - mindezt a méretek növelése nélkül. Így jobb hangot kaphatsz a kisebb, könnyebb és kényelmesebb fejhallgatóból. Ezenkívül a hangerőre optimalizált Active EQ emeli a mélyhangzásokat, hogy ugyanazt az egyenletes teljesítményt tartsa fenn, függetlenül attól, hogy milyen hangosan vagy halkan hallgatod zenédet. A mélyhang következetes marad, ha lecsökkenti a hangerőt, és a zene továbbra is tiszta marad.

 

Igazi kényelem

A hihetetlen hallgatási élmény megfelelő kényelmet igényel. A QuietComfort® fejhallgató továbbra is komoly értéket képvisel ebben a tekintetben, minden apró részletre összpontosítva.

 

24 óra lejátszás egy feltöltéssel

A QuietComfort® SE fejhallgató több játékidőt biztosít, mint elődje - 24 órát egyetlen feltöltéssel. Az USB-C-n keresztül pedig akár 2,5 óra alatt tölthetők fel. A gyors, 15 perces töltés akár 3 óra játékidőt is biztosít. Vagy csatlakoztasd a mellékelt audio kábelt, hogy vezetékes módban még tovább hallgathasd.

 

Zajkioltó mikrofon rendszer

A negyedik külső mikrofon hozzáadásával a QC SE fejhallgató továbbfejlesztett hangja várakozás feletti. Ezek a fejhallgatók elszigetelik és összpontosítanak a hangodra, míg a zajszűrő algoritmus kiszűri a környezeti hangokat a tisztább beszélgetések érdekében. Mindez valós időben történik, így bízva abban, hogy hangja élesen szól, még szeles, zajos körülmények között is.

Keresés