Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

BOSE QuietComfort® Earbuds, aktív zajszűrős True Wireless fülhallgató, fehér

Ár:
109.900 Ft
Gyártó: Bose
Cikkszám: 17817804523
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-28

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 
 

QuietComfort® Earbuds


A jobb hangzás, a jobb csenddel kezdődik. Éppen ezért ezt az új fülhallgatót áttörő akusztikai újításokkal, a világ leghatékonyabb zajcsökkentésével tervezték. Éles, tiszta hangzást és gazdag, mély basszust produkálnak a virtuális csendben - így mindenféle részletet hallhatsz, amely általában elveszik, például az énekes lélegzése. Valójában úgy gondoljuk, hogy semmilyen más vezeték nélküli fülhallgatóval nem fogsz nagyobb hallgatási élményt elérni, legyen szó zenéről, podcastokról, videókról vagy hívásokról.


Jellemzők:

  • Az akkumulátor élettartama egy töltéssel: Akár 6 óra
  • Bluetooth verzió: 5.1
  • Kodek: SBC és AAC
 

 

A világ leghatékonyabb zajcsökkentése
A szabadalmaztatott aktív és passzív zajcsökkentő újítások kombinációját felhasználva a Bose QuietComfort® Earbuds az egyik legjobb zajcsökkentő teljesítményét kínálja - egy kompakt, valóban vezeték nélküli fülhallgatótól.

AKTÍV ZAJSZŰRÉS
A belső és külső mikrofonok figyelik a környezetben és a hallójáratban keletkezett zajokat, hangokat és - ezredmásodpercek töredéke alatt - ellentétes irányú jellel kioltják a nem kívánt zajt. Csak az maradt, amit hallani szeretnél.

PASSZÍV ZAJSZŰRÉS
A puha fülfúvókát úgy tervezték, hogy teljesen megfeleljen a füled kontúrjainak és gyengéd, passzentos kapcsolatot hozzon létre. Minél légmentesebb a tömítés, annál kevesebb külső zaj kerül be és annál jobban élvezheted a zenét. A jó hangszigetelés igen fontos a mélyhangoknál is, mert ezek nagyobb hatást és érzelmet adnak a zenének és a videóknak.

 

 

Személyre szabhatod a hallgatási élményt az állítható zajszűréssel
A virtuális csend kiválóan alkalmas zenehallgatásra, de van, amikor a külvilágot is hallanod kell. Tudva, hogy a különböző helyzetek különböző szintű tudatosságot igényelnek, a Bose QuietComfort® Earbuds egyedülálló módon lehetővé teszi, hogy az igazi hallgatási élményt választhasd. Lehetővé téve, hogy teljesen kiküszöböld a zavaró tényezőket, minimalizáld a zajszűrést. A beszélgetésekhez válassza a full transparency lehetőséget. Ez a praktikus funkció teljesen beengedi a külső zajokat, hangokat, mintha egyáltalán nem viselnéd a fülhallgatót - tökéletes egy kávé megrendeléséhez vagy a beszélgetéshez a munkatársakkal, miközben ténylegesen a füledben van.

 

 

Minőségi, vezeték nélküli fülhallgató
A fülhallgató belsejében található akusztikus kialakítás életszerű hangot képes előállítani, függetlenül attól, hogy milyen hangerővel hallgatod a zenéd. És ez nem kis teljesítmény. Mivel a legtöbb fülhallgató hangerejének csökkentésével a mélyhangok eltűnnek, emiatt a zene szegényessé válik. Az optimalizált Active EQ technológiánkkal oldottuk meg a problémát. Ez az újítás automatikusan növeli a mélypontokat, így a hallgatott zene, videó és hang folyamatosan kiegyensúlyozott marad - még akkor is, ha változtatod a hangerőt.

 

 

Állítsd be füledhez.
Mérnökeink közel egy évtizeddel ezelőtt úttörő szerepet játszottak a szabadalmaztatott fülhallgató technológiában - és azóta tökéletesítik az újításokat. Az új StayHear® Max tip dizájnnal minden, a füledet érintő felület puha szilikonból készül - nem kemény műanyagból -, így a füldugók elég kényelmesek akár az egésznapos viseléshez is.

 

Az emberek hallják a hangodat - nem a zajokat körülötted
A jobb fülhallgatón egy speciálisan kialakított mikrofon veszi át a hangodat, miközben kioltja a körülötted lévő zaj legnagyobb részét. Ennek eredményeként, függetlenül attól, hogy éppen beszélgetsz, vagy valamelyik virtuális asszisztenst használod, a te hangod fog a középpontban állni.

 

 

Kedvenc funkcióid csak egy karnyújtásnyira.
A gombok helyett ezek az igazi vezeték nélküli fülhallgatók intuitív érintésvezérléssel rendelkeznek. Egyszerű gesztusok segítségével vezérelheted fülhallgatódat.

 

 

IPX4 besorolás.
Használd bátran edzés közben, vagy akár esőben, hóban. Ez az IPX4 besorolású fülhallgató ellenáll ezeknek a körülményeknek.

 

 

Akár 6 óra folyamatos lejátszás
A Bose QuietComfort® fülhallgatók akár 6 óra akkumulátor-élettartamot biztosítanak egy feltöltéssel.

Akár 12 órával több lejátszási idő a töltőtok segítségével
Két további teljes értékű töltést kaphatsz, ha a fülhallgatót a töltőtokban tárolod.

15 perc töltés = 2 óra használat
A gyors, 15 perces töltés akár 2 óra akkumulátor-élettartamot is biztosít.

Töltsd vezeték nélkül
A vezeték nélküli töltőtok kompatibilis bármely Qi-tanúsítvánnyal rendelkező vezeték nélküli töltőegységgel.

 

 

Bluetooth®-kapcsolat.
A magával ragadó hang semmit sem ér megbízható vezeték nélküli kapcsolat nélkül. A Bluetooth 5.1-re optimalizált Bose QuietComfort® fülhallgatót úgy tervezték, hogy gyorsan párosuljon készülékeddel. Élvezheted az erős és következetesen megbízható kapcsolatot, mindaddig, amíg a párosított eszköz 9 méteren belül van.

 

 

Nagy teljesítményű töltőtok
Ezt a masszív tokot úgy tervezték, hogy egész nap veled utazhasson. Mágneses belső része biztonságosan a helyén tartja a vezeték nélküli fülhallgatókat, miközben töltődnek, az akkumulátora pedig további két teljes feltöltést biztosít - vagy akár 12 órás lejátszási időt. Ráadásul egy gyors, 15 perces töltés akár 2 óra akkumulátor-élettartamot is biztosít. És amikor a töltötokot akarod tölteni, akkor választhatsz a mellékelt USB-C kábel vagy bármely Qi tanúsítvánnyal rendelkező vezeték nélküli töltőegység között (nem tartozék!). A külső LED-es világítás egyértelműen mutatja a töltőtok akkumulátorának állapotát.

 

 

Testreszabott vezérlés
A fülhallgató megérintésével válthatsz a testreszabható három zajszűrő szint között, lejátszhatod vagy szüneteltetheted a zenehallgatást, fogadhatsz hívásokat. De a QuietComfort® fülhallgató teljes irányításához töltsd le a Bose Music alkalmazást. Ez lehetővé teszi a zajcsökkentő teljes testreszabását, a Bluetooth-kapcsolatok kezelését, a parancsikon beállítását és még sok minden mást. A fülhallgató szoftverét is naprakészen tarthatos - és a jövőben még akár további új funkciókat is kaphatsz.

Keresés