Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
   

Bose QuietComfort 35 aktív zajszűrős, bluetooth-os fejhallgató, fekete

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
127.900 Ft
99.900 Ft
Kedvezmény: 22%
Gyártó: Bose
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-08-13
További képek
Bose QuietComfort 35 aktív zajszűrős, bluetooth-os fejhallgató, fekete
Bose QuietComfort 35 aktív zajszűrős, bluetooth-os fejhallgató, fekete
Bose QuietComfort 35 aktív zajszűrős, bluetooth-os fejhallgató, fekete
Bose QuietComfort 35 aktív zajszűrős, bluetooth-os fejhallgató, fekete
Bose QuietComfort 35 aktív zajszűrős, bluetooth-os fejhallgató, fekete

Leírás és Paraméterek

 

A Bose legjobbja épp most lett vezeték nélküli

Több mint 40 évig kutattuk, hogyan lehetne elérni a legjobb zajcsökkentést a világon. Aztán megszállottan törekedtünk arra, hogy ezt vezeték nélkülivé tegyük. Az eredmény: A QuietComfort 35 vezeték nélküli fejhallgató. Szabaduljon meg a kábelektől, és csatlakozzon egyszerűen az eszközeire a Bluetooth® és NFC párosítás által. A hangerő-optimalizált hangszínszabályozási technológia kiegyensúlyozott hangzást nyújt minden szinten, miközben a zajszűrő, kettős mikrofon jól érthető hívásokat biztosít még szeles vagy zajos környezetben is.

Ez a legjobb fejhallgatónk. A vezeték nélküli kialakítás során egy cél lebegett a szemünk előtt: zökkenőmentesen szerettük volna ötvözni a Bluetooth és az Acoustic Noise Cancelling technológiánkat anélkül, hogy az a technológiák vagy a híres hangteljesítményünk rovására menne. Próbálja ki Ön is – és azután nem fog tudni nélküle élni. 

 

  • Az iparvezető zajcsökkentés még halkabbá teszi a halk hangokat, és jobban hangzik tőle a zene
  • Vezeték nélküli csatlakozás az eszközökhöz a Bluetooth és az NFC párosítás által
  • Töltésenként akár 20 óra vezeték nélküli zenehallgatás, vezetékesen pedig 40 óra
  • Az elsőrangú anyagok könnyűvé és kényelmessé teszik az egész napos zenehallgatáshoz
  • A Bose Connect alkalmazás segít a párosított eszközök kezelésében, és személyre szabott élményt nyújt

 


Zene jobb hangzással

Csak be kell kapcsolni, és azonnal elhalkul a zaj. A kedvenc dalai új magasságokba emelkednek, olyan gazdagon és tisztán szólalnak meg, hogy úgy érezheti, most először hallja őket. Varázslat a fül számára – de mégis valóság. A fülre illeszkedő részek belső és külső részén lévő mikrofonok pontos elrendezése felelős érte. Ez egy szabadalmazott elektronika, mely folyamatosan méri és összehasonlítja a külső zajokat, majd ennek megfelelően reagál. Emellett az elektronika ugyanolyan mértékű, de ellentétes jelet küld a fülre illeszkedő részek hangsugárzóihoz, hogy kiszűrje a zajokat. Mindezt azért, hogy Ön élvezhesse a kedvenc zenéit – vagy a szükséges csendet.

Kivételesen hosszú akkumulátor-üzemidő

Az általános vélekedés szerint a vezeték nélküli fejhallgatók csökkentik az akkumulátor üzemidejét. Mi változtattunk ezen a felfogáson. Tényleg? A lítiumion-akkumulátorunk méretének és formájának testre szabásával optimalizáltuk a fülre illeszkedő részekben elérhető helyet–mindezt úgy, hogy sem az illeszkedés, sem a kényelem nem csorbult. Most akár 20 órát nyerhet, amikor vezeték nélkül használja a fejhallgatót, ami kiemelkedő időtartam a vezeték nélküli fejhallgatók esetében. Emellett akár 40 órányi vezetékes használatban lehet része.


Még halkabb csend

Az elektronikus zajküszöb a másik vesszőparipánk. A fejhallgató zajküszöbe az a halk sistergés, melyet akkor hallhat, amikor csendes környezetben hallgat zenét. Mivel ez a zaj nem mérhető, folyamatosan fejlesztettük a QC35 fejhallgatóinkban lévő elektronikát, amíg a halk sistergés szinte már észrevehetetlen nem lett.

 

Prémium anyagok az egész napi kényelemért

Az anyagok fontosak. Éppen emiatt a QC35 fejpánt nem csak puha, hanem fényűző is. Alcantara® szövettel van körbevonva – a puha fedőanyagot neves nemzetközi vállalatok használják különféle területeken, például jachtoknál és felsőkategóriás autóknál –, így jóleső kényelmet biztosít az egész napos zenehallgatáshoz. A fülpárnák műbőrből készülnek, és szilikontömítést tartalmaznak a passzív zajcsökkentés érdekében.Könnyű és tartós? Tényleg?

A megfigyelések szerint a könnyű fejhallgatók műanyagból készülnek, és könnyen eltörnek. Ezért mi nem használunk műanyagot. Üvegszálas nejlont alkalmazunk, mely könnyed érzést nyújt, de kiváló tartósságot biztosít. A fejhallgatókon végzett utolsó simítások szintén említésre méltóak. A fejhallgató rugói és csuklói rozsdamentes acélból készültek, hogy a fejhallgató kellően tartós legyen a mindennapi használathoz.

 

Egyszerű kezelhetőség

A Bluetooth-képes eszközökhöz való csatlakozás és a köztük való átváltás – például iPadről az iPhone-ra, amikor jön egy bejövő hívás – immár lényegesen egyszerűbb. Az ingyenes Bose Connect alkalmazás gondoskodik a kapcsolatok kezeléséről egy intuitív grafikus kezelőfelületen keresztül. Miután a fejhallgatót több eszközzel is párosította, a váltás automatikusan végrehajtódik – amikor csak Ön szeretné. Az alkalmazás szoftverfrissítéseket és termékötleteket is nyújt, valamint lehetővé teszi a beállítások testre szabását is.

 

 


Gyakori kérdések

Mi a különbség a QuietComfort 35 vezeték nélküli fejhallgatók és a QuietComfort 25 Acoustic Noise Cancelling fejhallgatók között?

A QuietComfort 35 fejhallgatók a QuietComfort 25 fejhallgatókhoz hasonlóan az elismert zajcsökkentő technológia, a hangteljesítmény és a kényelmes viselet páratlan kombinációját nyújtják. A QuietComfort 35 fejhallgatók használatát azonban a vezeték nélküli Bluetooth funkció, valamint olyan további funkciók teszik még kényelmesebbé, mint a kettős mikrofonrendszer, a hangüzenetek, az intuitív vezérlők és a 20 órás akkumulátor-üzemidő. A hangerő-optimalizált hangszínszabályozás emellett bármilyen hangerő-beállítás mellett biztosítja a Bose-ra jellemző minőségű hangzást.

Mi az az NFC?

A rövid hatótávú kommunikáció (NFC) egy rövid hatótávolságú, vezeték nélküli technológia, mely lehetővé teszi két NFC-képes eszköz számára a kommunikációt, ha azok egymáshoz közel, általában maximum 10 cm-re találhatók. A QuietComfort 35 fejhallgató esetében az NFC a Bluetooth® párosítás megkönnyítésére szolgál. Ha egy NFC-képes eszközt (például egy okostelefont) helyeznek a fejhallgató jobb fülre illeszkedő részéhez közel, az a Bluetooth funkción keresztül párosítja az eszközt. Ha másodjára is a fülre illeszkedő részhez közel helyezik az eszközt, akkor megszűnik a fejhallgatóval való párosítás.

Lehet hívást fogadni a QuietComfort 35 vezeték nélküli fejhallgatóval?

Igen. A QuietComfort 35 fejhallgató kettős mikrofonrendszerrel rendelkezik, hogy hívás közben is lehessen használni, ha olyan okostelefonhoz van csatlakoztatva, mely támogatja a Bluetooth HFP profilt. A hagyományos hívások mellett a fejhallgató sok olyan alkalmazás (például a Skype és a FaceTime) esetében is használható, melyek VoIP protokollal működnek. A kettős mikrofonrendszer segít kiküszöbölni a szélzúgást és a háttérzajt, hogy páratlan, csúcskategóriás élményt nyújtson, miközben az önhanggal saját magát is hallhatja, így természetes hangzásban lesz része telefonálás közben.

Hogyan lehet párosítani a QuietComfort 35 vezeték nélküli fejhallgatót a mobileszközzel?

NFC-képes eszköz esetén kapcsolja be a fejhallgatót a háromállású kapcsoló középső helyzetbe csúsztatásával. Majd érintse a telefon hátoldalát a fejhallgató jobb fülre illeszkedő része elejéhez, oda, ahol a domború NFC logó látszik, és kövesse a csatlakozás elfogadására vonatkozó üzenetet. Ha nem rendelkezik NFC-képes telefonnal, először kapcsolja be a fejhallgatót a háromállású kapcsoló középső helyzetbe csúsztatásával. Ezt követően csúsztassa a bekapcsológombot a Bluetooth ikonig, amíg a Bluetooth LED el nem kezd kéken villogni, vagy amíg a hangvezérléses felhasználói felület további utasítást nem ad. Most kövesse az okostelefonja Bluetooth menüjében megjelenő iránymutatásokat a fejhallgató csatlakoztatásához.

Lehet egyszerre két mobileszközhöz csatlakoztatni a QuietComfort 35 vezeték nélküli fejhallgatót?

Igen. A többpontos csatlakoztatási technológia lehetővé teszi, hogy a QC35 vezeték nélküli fejhallgató egyszerre két eszközzel tartson fenn kapcsolatot – például egy iPaddel és egy okostelefonnal. Így amikor a csatlakoztatott iPaden néz videót, a fejhallgató automatikusan szünetelteti azt, hogy fogadni tudja a csatlakoztatott okostelefonról érkező hívást. A hívás végeztével a fejhallgató visszavált az iPaden lévő videóra. Kérjük, vegye figyelembe, hogy egyszerre csak egy eszköz esetében valósulhat meg a hangátvitel.
 
Mekkora a QuietComfort 35 vezeték nélküli fejhallgató hatótávolsága?
 
A QuietComfort 35 fejhallgató hatótávolsága 33 láb (10 méter) a forráskészüléktől számítva, ami jellemzően két szomszédos szobát jelent. Ez a távolság csökkenhet a fizikai akadályok (például falak és ajtók) vagy a más elektronikus készülékek által okozott interferencia miatt. Ebben az esetben menjen távolabb a vezeték nélküli routerektől vagy mikrohullámoktól, és vigye a fejhallgatót közelebb a Bluetooth eszközhöz.
 
Hogyan lehet tölteni a QuietComfort 35 vezeték nélküli fejhallgatót?
 
A QuietComfort 35 fejhallgatót a dobozban található USB-kábellel vagy a számítógép USB-portjába vagy egy fali töltőbe (külön megvásárolható) történő illesztéssel lehet tölteni. Legfeljebb 2,25 óra szükséges a fejhallgató teljes feltöltéshez. A teljes feltöltést követően az akkumulátor visszajelzője zölden fog világítani.
 
 
Mennyi ideig működik egy feltöltéssel az akkumulátor?
 
A QuietComfort 35 fejhallgató lítiumion-akkumulátorral működik, amelynek üzemideje a fejhallgató vezeték nélküli használata esetén akár 20 óra, vezetékes használat esetén pedig akár 40 óra.

Lehet zenét hallgatni, ha az akkumulátor lemerülőben van?

Igen. Ez a fejhallgató lehetővé teszi a használója számára, hogy akkor is tovább hallgathassa a forrást, ha az akkumulátort lemerült. Tápellátás nélkül azonban sem az aktív zajcsökkentés, sem az aktív hangszínszabályozás nem működik.

Lehet számítógépen/laptopon keresztül tölteni a QuietComfort 35 vezeték nélküli fejhallgatót?

Igen. A QuietComfort 35 vezeték nélküli fejhallgatóhoz jár egy USB-kábel, mellyel a fejhallgató a számítógépéről vagy laptopjáról is tölthető. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a számítógépnek bekapcsolt és éber állapotban kell lennie az USB-n keresztül történő töltéshez.

Mire szolgálnak a fejhallgató jobb fülre illeszkedő része hátoldalán található gombok?

A nagyobb középső gomb a multifunkciós gomb. Ezzel lehet elindítani/szüneteltetni a lejátszást és egyéb módon kezelni a műsorszámokat videók és zene esetén, valamint hívést fogadni és befejezni, továbbá hangutasításokat adni (mint például a Siri), vagy a hangtárcsázást használni. A multifunkciós gomb két oldalán lévő gombokkal lehet növelni és csökkenteni a hangerőt. Egyszerűen beállítható velük a hangerő az intuitív, fel/le irányú elhelyezéssel.


Van lehetőség a QuietComfort 35 fejhallgató testreszabására?

Nem, még nem. Idén ősszel fogjuk elérhetővé tenni a QC35 fejhallgató testreszabásának lehetőségét. (A jelenlegi QC35 modellek azonban nem küldhetők vissza testreszabás céljából.) Ha most szeretné testre szabni a fejhallgatót, a QC25 fejhallgatót ajánljuk figyelmébe.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed a termékkel kapcsolatban.


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Összehasonlítás