Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Bose Frames Rondo audio-napszemüveg

Ár:
76.900 Ft
Gyártó: Bose
Cikkszám: 17817802697
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-04-23

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 

BOSE FRAMES RONDO


Audio-napszemüveg klasszikus, szögletes kinézettel, Bluetooth támogatással, UVA/UVB védelemmel, integrált mikrofonnal, és Bose AR kompatibilitással.


Jellemzők:

  • Szűkebb fazon 49,5 mm - 15,5 mm - 154 mm
  • Bluetooth hatóköre: 9 m
  • Akkumulátor töltési ideje: Max. 2 óra
  • Akkumulátor üzemideje: Max. 3,5 óra streamelt zenelejátszás

ÚJJÁSZÜLETETT RETRO
A jellegzetes lekerekített forma először a művészek és a zenészek körében vált népszerűvé, így kifejezetten illik a zenét lejátszó legelső napszemüveghez.

NINCS SEMMI A FÜLEDBEN VAGY A FÜLEDEN
A zenehallgatás új formája. Ennek segítségével diszkrét zenehallgatás közben is szabadon hallhatod a világ zajait és léphetsz kapcsolatba a téged körülvevő világgal.

LÁTVÁNY & HANG
A Bose napszemüvegeket a napfényhez és a jó hangzáshoz tervezték: a szabadalmaztatott akusztikus kamráktól kezdve a prémium lencsékig. Vegye szemügyre a funkciókat, hogy lássa hogyan is működik mindez együtt.

Egyetlen alkalmazás. Teljes körű irányítás.
A Bose Connect alkalmazás segítségével könnyedén hozzáférhet egy termék által kínált összes funkcióhoz. Hasznos tanácsokat ismerhet meg, feloldhatja a Bose AR-t, és személyre szabhatja a beállításokat, hogy több időt tölthessen a zenehallgatással, és kevesebbet kelljen bajlódnia a beállításokkal. A Bose AR az első hangalapú kiterjesztettvalóság-platform, amely a következő generációs Bose audiotermékek teljesítményét az innovatív mobilalkalmazásokkal kombinálja.

 

Keresés