Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Beyerdynamic T5 (3. generáció) fejhallgató

Ár:
409.900 Ft
Gyártó: Beyerdynamic
Cikkszám: 4010118717789
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 




T5

A csúcskategóriás Tesla fejhallgató 3 generációja zárt kivitelben


Jellemzők:

  • Zárt csúcskategóriás fejhallgató a kifinomult zenei élvezethez otthon
  • A döntött Tesla illesztőprogramok tiszta és természetes hangzást biztosítanak
  • Kétoldalas, levehető csatlakozókábel ultra-nagy tisztaságú OCC7N rézből és szövetborítással
  • Kiváló minőségű, cserélhető fülpárnák műbőrből és memóriahabból
  • Kézzel készített Németországban
 

T5 TESLA FEJHALLGATÓK
Bármit is csinálunk a beyerdynamicnél, továbbra is arra összpontosítunk, hogy jobban tegyük, csak a legmagasabb színvonalon, ami inspirálja a tökéletességre való törekvésünket. Az új T5 új mérföldkövet jelent a beyerdynamic zászlóshajójában. Harmadik generációjában ismét felemeltük a mércét mind a hangzás, mind a tervezés terén. A Beyerdynamic által a németországi Heilbronnban készített T5 egy lépéssel közelebb néz, érez és hangzik a tökéletességhez.

NAGY PONTOSSÁGÚ HANG
A beyerdynamic T5 fejhallgatója kompromisszumok nélküli, tiszta hangminőségéről híres. Akusztikai mérnökeinknek sikerült még jobbá tenniük őket: A harmadik generációs T5 jobb, természetesebb reprodukciót nyújt a magas középtartományú frekvenciákon. Ez azt jelenti, hogy a hangaláírás még reálisabb.

TESLA TECHNOLÓGIA
A T5 meghajtói legendás Tesla technológiánkat tartalmazzák. A Tesla meghajtókat németországi központunkban fejlesztik, gyártják és egyedileg mérik, ahol azután összeszerelik őket úgy, hogy biztosítsák a fejhallgató mindkét oldalának legjobb párosítását. Az eredmény rendkívüli pontosság és különösen valósághű hangzás.

HOLISZTIKUS TERVEZÉS
Kinézetét tekintve a T5 modell nyitott testvére, a T1 dizájnjára támaszkodik, felhasznélva a ház kifinomult felületi szerkezetét. A külső, környezeti zajok optimális kioltása érdekében a T5 azonban nem rendelkezik akusztikus nyílásokkal, ezért saját egyedi vizuális értelmezést kínál.

TÖKÉLETES TÉRBELISÉG
A T5 zárt hátú kialakításának köszönhetően zajosabb környezetekhez ajánlott. A külső, környezeti zaj csökken, miközben a hang nem tud kiszivárogni. A T5 meghajtói meg vannak döntve, hogy a lehető legtérbelibb hangaláírást érjék el. Ennek eredményeként a zene „elöl” jelenik meg a színpad középpontjában. A T5 alternatívájaként a T1 nyitott hátú kivitelben is elérhető.

A T5 fejhallgató Hi-Res Audio tanúsítvánnyal is rendelkezik, és veszteségmentes, nagy felbontású hangzást biztosít. Ez azt jelenti, hogy az Ön által választott zene lejátszás közben minden zenei részletét és árnyalatát megőrzi, és a hangokat a lehető legközelebb tartja az eredeti felvételhez.

 

KÜLÖNLEGES KÉNYELEM
A fehérjebevonatú műbőrből készült cserélhető fülpárnák többrétegű tölteléket tartalmaznak, amely elősegíti a hang finomhangolását, miközben a fejhallgatót rendkívül kényelmesen viseli. Az egyik réteg memóriahabból készül, amely alkalmazkodik az egyes felhasználókhoz és biztosítja a testre szabott kiváló illeszkedést. Ennek eredményeként semmi sem akadályozhatja a hosszú hallgatást.

KÉZZEL KÉSZÍTETT
A T5 fejhallgató alkatrészeit szinte kizárólag Németországban gyártják. Az illesztőprogramok fejlesztése és gyártása mellett a fejhallgató végső összeszerelését a vállalat heilbronn-i központjában is elvégzik. Itt a kifinomult technológia és a legfinomabb anyagok ötvöződnek a lenyűgöző kivitelezéssel és a részletek iránti szenvedéllyel.

 
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Érzékenység 100 dB
Fejhallgató kialakítás Fület körülölelő
Fejhallgató típus Hi-Fi
Minimum frekvencia 5Hz
Maximum frekvencia 50000Hz
Rendszer Zárt
Vezérlés nincs
Impedancia 32 Ohm
Tömeg (csomagolás nélkül) 0.36 kg

Keresés