Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Beyerdynamic MMX 150 USB gamer fejhallgató, szürke

Ár:
47.900 Ft
Gyártó: Beyerdynamic
Cikkszám: BD729892
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 




MMX 150

USB fejhallgató játékhoz (zárt)


Jellemzők:

  • Tiszta és precíz hangzás stúdió szinten
  • Természetes hangátvitel alacsony környezeti zajjal a levehető META VOICE mikrofonnak köszönhetően
  • Hangerőszabályzó kerék és külön némító kapcsoló az intuitív kezeléshez
  • Kiváló viselési kényelem sok órányi játék során
  • A környezet valós idejű megfigyelése az új Augmented módnak köszönhetően
 

MMX 150 META PICK – MINDIG A LEGJOBB VÁLASZTÁS
A játékban minden nap más és más. És mégis, van egy egyszerű módja annak, hogy a legjobb legyél – a META PICK-kel. A META VOICE mikrofon, az Augmented Mode és a jól ismert beyerdynamic stúdióhangzás kombinációja teszi az MMX 150-et a minden szenvedélyes játékos számára fotossá.

 

PROFESSZIONÁLIS HANG A VERSENYELŐNYÉRT
Beyerdynamic meghajtóink a prémium stúdióminőségű hangzás meta-válogatói. Ezt bizonyítja az MMX 150 nagyfelbontású hangzása. Az MMX-be épített 40 mm-es meghajtókat kifejezetten játékra optimalizálták akusztikai mérnökeink.

Ez tisztább és precízebb hangzást eredményez, amely minden műfajban hallható: az FPS játékokban profitálhatsz a precíz hanglokalizációból, amely számos helyzetben jelentős előnyt jelent. Az RPG-k még valósághűbbek a különleges hangzásnak köszönhetően.

META VOICE MIKROFON, STÚDIÓSZINTŰ JÁTÉKOK
A csevegés hangos háttérzaja megszakítja a csapat elmerülését és összpontosítását. A játékokban nagy a tét, és fontos, hogy hangod természetesen, minimális háttérzajjal hallhassák. Több éves stúdiótapasztalatunkat átültettük a játékok világába, hogy meghatározzuk a stúdiószintű játék mércéjét. A válasz az új META VOICE kardioid kondenzátormikrofon, amely 9,9 mm-es kapszulával természetes módon és élethűen reprodukálja a hangod. A tipikus háttérzajok, például a billentyűzet kattanása és az egérkattintások megszűnnek.

HANGERŐSZABÁLYZÓ
Soha többé nem kell időt vesztegetned a kábelen történő keresésre! A praktikus hangerőszabályzó biztosítja az MMX 150 gyors és pontos beállítását. Az intuitív kezelőszervek azt jelentik, hogy beállíthatja a hangerőt anélkül, hogy elhagyná a játékot. A mikrofont pedig a külön némító gombbal lehet elnémítani.

KIFINOMULT TERVEZÉS A TÖBBÓRÁS KÉNYELEMÉRT
Az MMX 150 ötvözi a klasszikus beyerdynamic esztétikát a játékban igazán fontos funkcionalitással. Az alumínium szalag tartja össze a headsetet, és garantálja a tartósságot és a prémium megjelenést. A fejen lévő nyomáspontok elkerülése érdekében a pánt memóriahabos párnával van ellátva, amely műbőrbe van burkolva. A memóriahab-töltésű műbőr fülpárnák órákon át garantálják a kényelmet, a bajonett-mechanizmusnak köszönhetően pedig még gyorsabban és könnyebben cserélhetők.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Fejhallgató kialakítás Fület körülölelő
Fejhallgató típus Gamer
Rendszer Zárt
Impedancia 32 Ohm
Fejhallgató/fülhallgató típus fejhallgató, mikrofonnal, gamer
Konstrukció fület körülölelő, zárt
Csatlakozás jack 3,5 mm, USB
Impedancia 32 Ω
Speciális funkciók cserélhető kábel
Sztereó/Monó sztereó
Tartozék a csomagban audio kábel, pop filter

Keresés