Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Beyerdynamic DT 990 PRO 250 Ohm, fejhallgató

Ár:
61.900 Ft
Gyártó: Beyerdynamic
Cikkszám: 4010118459030
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 

 



DT 990 PRO

A DT 990 PRO egy nyílt, dinamikus fejhallgató stúdió-felhasználásra. A membrán súlycsökkentése miatt kiváló hangminőséget és hangreprodukciót értünk el. Masszív kivitele rugó-acél fejpántjával biztosan tart, és minden igényt kielégít. A fejpánt és fülkagylók puha párnázata miatt akkor is kényelmes, ha már órák óta viseled.


Jellemzők:

  • Átvitel típusa: Vezetékes
  • Fejhallgató kivitele (működési elv): Nyílt
  • Fejhallgató ellenállása: 250 ohm
  • Fejhallgató frekvenciaválasza: 5-35.000 Hz
  • Névleges hangnyomás: 96 dB
  • Kialakítás: Circumaurális (fül körüli)
  • Kábel és dugasz: Tekercselt csatlakozókábel mini jack-kel (3.5 mm), és 6.35 mm-es átalakítóval.
 
 

 

Legendák ihlették
A professzionális felhasználók világszerte évtizedek óta bíznak a klasszikus DT 770/880/990 PRO termékcsaládunkban. Ez a három különböző modellben elérhető, referenciaértéket beállító stúdiófejhallgató rendkívül részletgazdag felbontással és nagyon átlátszó hangzással büszkélkedhet.


A DT 990 PRO fejhallgató a sorozat nyitott modellje lenyűgöző tág térrel.

 

 

Igazi studió hangzás
Ez a nyitott stúdiófejhallgató megbízható eszköz minden hangrajongó számára. A széles sztereó kép és a háromdimenziós hangvisszaadás a beyerdynamic DT 990 PRO fejhallgatót a zenészek hűséges társává teszi. A kiemelkedő tónusmélység biztosítja, hogy az akusztikus forrás helyzetének kis változásai is érzékelhetők keverés közben.

 

 

Hihetetlen tér
A kör alakú fejhallgató nyitott kialakításával kivételes teret és részletes hangmélységet biztosít. Enyhe mély és magas hangok. A mélyhangok nem túlzóak, hanem precízek, a magas hangok pedig erőteljesek, éles hangzás nélkül.

 

 

Extra kényelem
Az egyoldalas kábel lehetővé teszi a fejhallgató gyakori fel- és levételét anélkül, hogy a kábelek összegabalyodnának, a puha, állítható fülkagylók pedig nagyobb kényelmet biztosítanak. A robusztus rugóacél fejpánt kialakítása biztosítja, hogy a fejhallgató is biztonságosan illeszkedjen.

 

 

Különbség a DT 990 Edition-hoz képest
Az otthoni használatra szánt DT 990 Edition fejhallgató és a DT 990 PRO stúdiófejhallgató: Hangzás szempontjából mindkét modell azonos, mivel azonos akusztikus kialakítással rendelkeznek. A modellek között alapvetően két különbség van. Az Edition modellek puhább fejpánttal rendelkeznek az otthoni zene élvezetéhez, míg a PRO headset valamivel erősebben illeszkedik. Másodszor, az Edition modellek egyenes kábellel, míg a PRO modellek rugós kábellel vannak felszerelve.

 

 

Tartósság
Az egyik szempont, ami megkülönbözteti termékeinket a többitől, az az, hogy Németországban kézzel készülnek. Termékeink tartósságára különösen büszkék vagyunk, mert minden alkatrész szükség esetén cserélhető.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Érzékenység 96 dB
Fejhallgató kialakítás Fület körülölelő
Fejhallgató típus Hi-Fi
Minimum frekvencia 5Hz
Maximum frekvencia 35000Hz
Fülpárna anyaga szivacs
Maximum teljesítmény 100 mW
Rendszer Nyitott
Vezérlés nincs
Impedancia 250 Ohm

Keresés