Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Beyerdynamic DT 900 PRO X (48 Ohm) stúdió fejhallgató

Ár:
97.900 Ft
Gyártó: Beyerdynamic
Cikkszám: 4010118729904
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Debreceni üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Győri üzlet: Érdeklődjön üzletünkben!
Központi raktár: Érdeklődjön üzletünkben!
Szín
 
Platform
Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

DT 900 PRO X
A nyitott hátú DT 900 PRO X piacra dobásakor bemutatjuk a cirkumaurális stúdiófejhallgatókat, amelyek egy új korszakot nyitnak meg a nagy múltú, heilbronni székhelyű cég számára. Míg a PRO sorozat klasszikusait a professzionális stúdiók referenciatermékeiként tartják számon szerte a világon, az új PRO sorozat rugalmasan használható stúdióban és utazás közben is. Mindezt az újonnan kifejlesztett STELLAR.45 meghajtó teszi lehetővé, amely hangosan, torzítás nélkül adja vissza a legjobb hangzást stúdió minőségben – minden lejátszóeszközzel.

Jellemzők:

  • Részletes, tágas és átlátszó hangzás
  • Alkalmazások széles választéka minden eszközön a 48 ohmos impedanciájú STELLAR.45 meghajtónak köszönhetően
  • Kiváló viselési kényelem
  • Kopásálló, tartós és robusztus kidolgozás
  • Fenntartható fejhallgató – Németországban készült

PROFESSZIONÁLIS HANGMINŐSÉG

A STELLAR.45 hangátalakító, amelyet a németországi Heilbronnban fejlesztettek ki és gyártottak, ezt a bevált beyerdinamikus hangzást biztosítja a stúdió-fejhallgató-kategóriás teljesítmény eddig elérhetetlen szintjén. Ez a neodímium gyűrűmágnesnek, valamint a rézbevonatú high-tech huzalnak köszönhető. Az elektromos vezetőképesség és a huzal súlya közötti kompromisszum egyedülálló. Az újonnan kifejlesztett háromrétegű, integrált csillapítóréteggel rendelkező hangszóró membránnal kombinálva ez egy rendkívül hatékony meghajtórendszert hozott létre, amely minden lejátszóeszközön kiválóan teljesít.

Az innovatív membránszerkezet szabályozza a hangtekercs axiális mozgását, és biztosítja, hogy az erős oszcillációk esetén is biztonságosan rögzítve maradjon a mágnesrésben. Egy másik előny a hatalmas és természetes frekvenciaválasz. A jelátalakító gyors reakciója és az alacsony tekercssúly által előidézett részletes tranziens reakció olyan hangzást hoz létre, amely mindig megbízható és torzításmentes még magas hangnyomásszinten is.

RUGALMASSÁG

Bármikor, bárhol – az új PRO X termékcsalád által kínált alkalmazások széles skálája szabadjára engedi kreativitását. Legyen szó audio interfészről, laptopról, táblagépről vagy mobiltelefonról: Az új, nagy teljesítményű STELLAR.45 meghajtónknak köszönhetően a 48 ohmos impedanciájú PRO X fejhallgató hangerőn és teljesítményen reprodukálja a hangot az ismerős stúdióminőség szintjén – bekapcsolva minden lejátszó eszköz. A kábelkoncepció bizonyíthatóan alkalmas a mindennapi használatra is: a kivehető mini-XLR kábel igény szerint kicserélhető, és különböző hosszúságú vagy más csatlakozási lehetőséggel rendelkező kábelekre cserélhető.

KIVÁLÓ KÉNYELEM

Az új PRO X sorozat azt is megtestesíti, amivel professzionális fejhallgatónk mindig is egyet jelentett: a maximális viselési kényelmet. A robusztus rugós acél fejpánt kialakítása biztosítja a fülre helyezhető fejhallgató biztonságos illeszkedését és tartósságát. A rugalmas velúr fülpárnák puha tapintásúak, ahogy az elvárható, és kiváló szellőzést garantálnak. A fejpánt a puha memóriahab segítségével ergonomikusan alkalmazkodik viselője fejének formájához, és a fülpárnákhoz hasonlóan szükség esetén cserélhető.

TERVEZÉS ÉS ANYAGOK

Tartósra tervezve, elegáns, robusztus kialakítással. Fekete, minimalista és a lényegre redukált. Egyszóval: PRO. Ami a PROX termékcsalád kialakítását és a felhasznált anyagokat illeti, minden alkatrész rugalmasságára figyelmet fordítottak: fém fejpánt, GRP komponensek, robusztus mini-XLR csatlakozó és strapabíró kábel. Ez azt jelenti, hogy napi szinten minden professzionális alkalmazásra fel van készülve.​​​​

FENNTARTHATÓSÁG

Fenntartható fejhallgató – Németországban készült. Az új PRO X line fejhallgatót a kihívásokkal teli körülmények közötti napi használatra tervezték. Ez az oka annak, hogy Németországban, prémium minőségű anyagokból kézzel készítik őket. Ha szükséges, a fejhallgató szinte minden alkatrésze cserélhető, így ez a fejhallgató minden alkotó számára hasznos befektetéssé válik.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyed a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.

Paraméterek

Membrán méret 45
Érzékenység 114 dB
Fejhallgató kialakítás Fület körülölelő
Fejhallgató típus Hi-Fi
Minimum frekvencia 5Hz
Maximum frekvencia 40000Hz
Fülpárna anyaga szivacs
Maximum teljesítmény 100 mW
Rendszer Nyitott
Vezérlés nincs
Impedancia 48 Ohm
Tömeg (csomagolás nélkül) 0.35 kg
Kábel hosszúság 300cm
A jelátalakító típusa Dinamikus
Maximális névleges bemeneti teljesítmény (folyamatos működés) 30 mW
THD @ 1 mW
0,80% @ 100 Hz
0,05% @ 500 Hz
0,04% @ 1 kHz
Fejpánt nyomás 5,3 N
A kábel hossza és típusa 3 m (9,8 láb) / egyenes kábel ill
1,8 m (5,9 láb) / egyenes kábel,
mindegyik levehető, 3 tűs mini XLR kábelcsatlakozóval, egyoldalas
Csatlakozás Aranyozott mini sztereó jack (3,5 mm)

Keresés