Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

Beyerdynamic Blue Byrd BT (gen.2) vezeték nélküli fülhallgató

Ár:
54.900 Ft
Gyártó: Beyerdynamic
Cikkszám: 4010118717642
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-04-24

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 


Blue BYRD

A Blue BYRD (2. generációs) zökkenőmentes átmenetet biztosít a zene, a telefonálás, a munka és a sport között. Kiváló kommunikációs eszközként mindig kéznél van, tele van kényelmes funkciókkal és világhírű beyerdynamic hangzással. Fenntartja az áramlást – bármikor, bárhol.


Jellemzők:

  • Nagy teljesítményű beyerdynamic hangzás és kiváló mikrofon Qualcomm cVc™-vel és mellékhang funkcióval a lenyűgöző beszédérthetőség érdekében
  • Többfunkciós készülék munkához és szabadidőhöz – mindig kéznél van a kényelmes nyakpánttal
  • Akár 14 óra akkumulátor üzemidő (10 perc töltés 2 óra lejátszási idő), töltés közben használható
  • Kivételes kényelem az egyedi fülhallgató kialakításnak és öt pár kiváló minőségű füldugónak köszönhetően
  • Multipoint Bluetooth® 5.2, beépített Alexa, Google Fast Pair és a legújabb hangkodekek Qualcomm® aptX™ Adaptive & AAC

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ HANG
Hangszakértőkként törődünk a kiváló hangzással és a lehető legjobb hangátvitellel. A kiváló mikrofon, a Sidetone funkció és a legújabb Qualcomm® cVc™ technológia lenyűgöző beszédérthetőséget garantál. A kiváló minőségű, speciálisan kialakított füldugók nagy választéka biztosítja az egyéni illeszkedést és a lehető legjobb hangélményt.

TÖBB FELHASZNÁLÁSÚ KOMMUNIKÁCIÓS ESZKÖZ
A többfunkciós Blue BYRD folyamatos áramlást biztosít a mindennapi életben, lehetővé téve, hogy könnyedén válthass a telefonhívások és a zene között. Mindig kéznél van, könnyen elrakható, ezért tökéletes otthoni irodához, találkozókhoz és szabadidőhöz. Az egyedülálló lapos fülhallgató-kialakításnak köszönhetően még akkor sem nehezedik a füled, ha pihenni szeretnél.

HOSSZANTARTÓ HASZNÁLAT
A Blue BYRD akár 14 órás hallgatási időt kínál, és USB-C-n keresztül 1:40 órán belül teljesen feltölthető – még használat közben is. Közben 10 perc töltés teljes 2 óra játékidőt biztosít. A töltési ciklusokat kiegészítve a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően magas viselési kényelem biztosítja a hosszan tartó hallgatási élményt.

FUNKCIÓS CSOMAGOLÁS A KÉNYELMÉRT
Párosítsd eszközöd és kezdődhet a zenehallgatás – egyszerűen elvégezhető a Multipoint Bluetooth® és a Google Fast Pair segítségével. Amazon-tanúsítvánnyal rendelkező fejhallgatóként a Google Assistant és a Siri mellett egyszerűen elérhető az Alexa is. A Blue BYRD emellett vízálló (IPX4 védelmi osztály), így tökéletes társ – még akkor is, ha futás közben elkap téged az eső.

MIY APP
A Blue BYRD-el kombinálva az innovatív MIY alkalmazás a személyre szabást a következő szintre emeli. Egyszerűen nyisd meg az alkalmazást, és végezz egy kétperces hallásvizsgálatot: Ez lehetővé teszi, hogy hangod a saját hallásodhoz igazítsd – a MOSAYC – Figyelem a részletekre a Mimi Sound Personalization segítségével.

Keresés