Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

AudioQuest Golden Gate 3.5mm Jack-Jack összekötő kábel 0.6m

Ár:
23.000 Ft
Gyártó: Audioquest
Cikkszám: 092592061804
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Budapesti üzlet: Előrendelhető
Debreceni üzlet: Előrendelhető
Győri üzlet: Előrendelhető
Központi raktár: Előrendelhető
Kábel hosszúság:

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írj véleményt!

Leírás

 


Golden Gate Jack-Jack összekötő kábel

Golden gate sorozatú analóg összekötő kábel tömör PSC réz vezetővel és habosított polietilén szigeteléssel. Egyik végén Jack anya, másik végén Jack apa közvetlen aranyozott csatlakozó található.


Jellemzők:

  • Szerkezete: Double balanced
  • Anyaga: Tömör PSC Réz
  • Szigetelés: Habosított Polietilén
  • Csatlakozó: Hidegen préselt, aranyozott csatlakozók Jack
 

ASZIMMETRIKUS KETTŐS KIEGYENSÚLYOZOTT GEOMETRIA
Az egyvégződésű alkalmazásokhoz tervezett aszimmetrikus kettős kiegyensúlyozott geometria viszonylag alacsonyabb impedanciát kínál egy gazdagabb és dinamikusabb élmény érdekében. Míg sok egyvégződésű kábel-kialakítás egyetlen utat használ mind a földnek, mind az árnyékolásnak, a kettős-szimmetrikus tervezés elkülöníti a kettőt a tisztább, csendesebb háttérhez.

 

TÖMÖR RÉZ (PSC) VEZETŐK
Az AudioQuest a kezdetektől kezdve úttörő szerepet játszott a kiváló fémek felhasználásában, ám mindenkit meglepett a minőség hatalmas ugrása, amelyet a Perfect-Surface Copper (PSC) elképesztően sima és tiszta felülete biztosít.

 

FÉM-RÉTEGŰ ZAJELNYELŐ RENDSZER
Nem nehéz 100%-os árnyékolást megvalósítani. A készülékek által összeszedett rádiófrekvenciás zaj megelőzéséhez viszont az AudioQuest zajelnyelő rendszere (NDS) nyújt hatékony megoldást. Az NDS az „árnyékolást árnyékolja”

 

HABOSÍTOTT POLIETILÉN SZIGETELÉS
A kemény-cellás hab (HCF) szigetelés kritikus jel-pár geometriát biztosít. Bármilyen vezetővel szomszédos szilárd anyag egy tökéletlen áramkör része. A kábel szigetelése és az áramköri lapka is elnyeli az energiát. Ebből az energiából valamennyi tárolva lesz, majd torzításként szabadul fel. A kemény-cellájú habszigetelés hasonló a megfizethető, hidakról és vízesésekről elnevezett kábelek habosított polietilén szigeteléséhez és nitrogén befecskendezés által levegős üregeket tartalmaz. Mivel a nitrogén (mint a levegő) nem nyeli el az energiát, tehát nem is enged ki semmit a vezetőbe, torzítás csökkentést eredményez. Emellett az anyag merevsége lehetővé teszi, hogy a kábel vezetője stabil kapcsolatban maradjon a kábel teljes hosszán, stabil impedancia karaktert és további torzítás csökkentést

 

HIDEGEN PRÉSELT, ARANYOZOTT CSATLAKOZÓK
Ez a fajta eljárás lehetővé teszi, hogy ne kelljen forrasztóanyagot használni. Utóbbi a torzítás gyakori forrása. A forrasztóón helyett magas nyomású technikát alkalmaznak.

Paraméterek

Kábel típusa Jack összekötő kábel
Aranyozott csatlakozó igen
3,5mm jack- jack csatlakozók
Dupla-szimetrikus, kiegyensúlyozott geometria
Tömör PSC réz vezető
Habosított polietilén szigetelés
Hidegen préselt, aranyozott csatlakozók

Keresés