Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Menü

AudioQuest Golden Gate 3,5 Jack-Jack toldó kábel, 2m

Ár:
29.099 Ft
Gyártó: Audioquest
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj:
INGYENES
Elérhetőség: Előrendelhető
Budapesti üzlet: Előrendelhető
Debreceni üzlet: Előrendelhető
Győri üzlet: Előrendelhető
Központi raktár: Előrendelhető
Kábel hosszúság:
Menny.:

Leírás

 


Golden Gate Jack-Jack toldó kábel

Golden gate sorozatú analóg összekötő kábel tömör PSC réz vezetővel és habosított polietilén szigeteléssel. Egyik végén Jack anya, másik végén Jack apa közvetlen aranyozott csatlakozó található.


Jellemzők:

  • Szerkezete: Double balanced
  • Anyaga: Tömör PSC Réz
  • Szigetelés: Habosított Polietilén
  • Csatlakozó: Hidegen préselt, aranyozott csatlakozók Jack apa - Jack anya
 

ASZIMMETRIKUS KETTŐS KIEGYENSÚLYOZOTT GEOMETRIA
Az egyvégződésű alkalmazásokhoz tervezett aszimmetrikus kettős kiegyensúlyozott geometria viszonylag alacsonyabb impedanciát kínál egy gazdagabb és dinamikusabb élmény érdekében. Míg sok egyvégződésű kábel-kialakítás egyetlen utat használ mind a földnek, mind az árnyékolásnak, a kettős-szimmetrikus tervezés elkülöníti a kettőt a tisztább, csendesebb háttérhez.

 

TÖMÖR RÉZ (PSC) VEZETŐK
Az AudioQuest a kezdetektől kezdve úttörő szerepet játszott a kiváló fémek felhasználásában, ám mindenkit meglepett a minőség hatalmas ugrása, amelyet a Perfect-Surface Copper (PSC) elképesztően sima és tiszta felülete biztosít.

 

FÉM-RÉTEGŰ ZAJELNYELŐ RENDSZER
Nem nehéz 100%-os árnyékolást megvalósítani. A készülékek által összeszedett rádiófrekvenciás zaj megelőzéséhez viszont az AudioQuest zajelnyelő rendszere (NDS) nyújt hatékony megoldást. Az NDS az „árnyékolást árnyékolja”

 

HABOSÍTOTT POLIETILÉN SZIGETELÉS
A kemény-cellás hab (HCF) szigetelés kritikus jel-pár geometriát biztosít. Bármilyen vezetővel szomszédos szilárd anyag egy tökéletlen áramkör része. A kábel szigetelése és az áramköri lapka is elnyeli az energiát. Ebből az energiából valamennyi tárolva lesz, majd torzításként szabadul fel. A kemény-cellájú habszigetelés hasonló a megfizethető, hidakról és vízesésekről elnevezett kábelek habosított polietilén szigeteléséhez és nitrogén befecskendezés által levegős üregeket tartalmaz. Mivel a nitrogén (mint a levegő) nem nyeli el az energiát, tehát nem is enged ki semmit a vezetőbe, torzítás csökkentést eredményez. Emellett az anyag merevsége lehetővé teszi, hogy a kábel vezetője stabil kapcsolatban maradjon a kábel teljes hosszán, stabil impedancia karaktert és további torzítás csökkentést

 

HIDEGEN PRÉSELT, ARANYOZOTT CSATLAKOZÓK
Ez a fajta eljárás lehetővé teszi, hogy ne kelljen forrasztóanyagot használni. Utóbbi a torzítás gyakori forrása. A forrasztóón helyett magas nyomású technikát alkalmaznak.

Paraméterek

Kábel típusa Jack toldó kábel
Aranyozott csatlakozó igen
3,5 jack apa - 3,5 jack anya csatlakozók
Dupla-szimetrikus, kiegyensúlyozott geometria
Tömör PSC réz vezető
Habosított polietilén szigetelés
Hidegen préselt, aranyozott csatlakozók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés